Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

propuh
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la propuh » 26 maj 2013, 02:28

mandraX je napisao/la:Kakva bi to karijera bila, kakvo skidanje paucine u vitrinama Wolfsburga, Citya pa Napolija. :D
Sve ovo do sad bi bilo nula za to kad bi u Napulj donio titulu, pa tamo u svakoj kuci na svakom cosku bukvalno svuda je Maradona sto slikama, kipicima, natpisim, a imam osjecaj da bi bio i Dzeko s njim rame uz rame :D
Sto mu ja od srca na kraju i zelim.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 26 maj 2013, 02:30

To Dzeko lave...

Al' poserem ti se ja na ove golove ako ga sad 7mog ne zabijes :D
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 26 maj 2013, 02:32

mandraX je napisao/la:Kakva bi to karijera bila, kakvo skidanje paucine u vitrinama Wolfsburga, Citya pa Napolija. :D

Skromno razmisljam da bi bilo mozda bolje da Dortmundu opet donese titulu prvaka. U svakom slucaju bi navijaci to vise cijenili. Ne kqazem da Napoli nema dobre navijace, ali ipak je to liga na izdisaju. Prezivljavaju na prodaji juznoamerikanaca i pokojeg balkanca. Sve ostalo, od igre, kvaliteta lige pa do regularnosti natjecanja je pod velikim upitnikom.

Mislim da ce Edin ionako ostati u Shityu, ali ukoliko bi zaista bio na prodaju, onda neka to bude Bundesliga, ili bar ostanak u Premier League, pa makar u nizerazrednim klubovima, tipa , recimo Tottenhama.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 26 maj 2013, 02:34

propuh je napisao/la:
Sve ovo do sad bi bilo nula za to kad bi u Napulj donio titulu, pa tamo u svakoj kuci na svakom cosku bukvalno svuda je Maradona sto slikama, kipicima, natpisim, a imam osjecaj da bi bio i Dzeko s njim rame uz rame :D

Ne daj Boze da se tvoja zelja ikada ostvari. Iskreno mislim!
To je liga u raspadu, i ne samo da ne zelim Edinu da zaigra u njoj , nego zelim da se i Mire i Lula sto prije odsele iz nje!!!

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 26 maj 2013, 02:40

Fergie je napisao/la:To Dzeko lave...

poserem se ja na tebe, zabio ga on ili ne zabio. Dovoljno je da na sebi drzi najmanje trojicu Litvanaca, a zabit moze svako. Recimo Ibisevic 2, Pjanke 1 i mirna Bosna. A i Hercegovina.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 maj 2013, 02:41

milomlat je napisao/la:
propuh je napisao/la:

Ne daj Boze da se tvoja zelja ikada ostvari. Iskreno mislim!
To je liga u raspadu, i ne samo da ne zelim Edinu da zaigra u njoj , nego zelim da se i Mire i Lula sto prije odsele iz nje!!!
Vidis ja mislim da grijesis to je liga koja lagano staje na noge klubovi pocinju da prave stadione i calcio moze samo naprijed, dok Englezi lagano padaju i ici ce na dole slicno kao zabari sto su drmali 90-tih godina i pali .
Mada po meni nije toliko ni vazno u kojoj ligi od 4 najjace igrac igra, ako konstantno igra i odrzava formu na nivou.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 26 maj 2013, 02:43

milomlat je napisao/la:
Fergie je napisao/la:To Dzeko lave...

poserem se ja na tebe, zabio ga on ili ne zabio. Dovoljno je da na sebi drzi najmanje trojicu Litvanaca, a zabit moze svako. Recimo Ibisevic 2, Pjanke 1 i mirna Bosna. A i Hercegovina.
Zajebancija brate ;)
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 maj 2013, 02:44

I usude se reci da Dzeko nema "First touch" pa kako ih nije stid... :roll:

ajde da sad saljemo E mail svim najvecim klubovima da dovedu Dzeku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 maj 2013, 02:48

Tempirao je formu a sasvim sam siguran da ce istu krunisati golom u Rigi.

Latvijcima ne bih bio u kozi. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 maj 2013, 03:03

Bravo Edine!! Ovo je fakat postalo smijesno. Lik zabije 2 gola i opet sljedecu pocinje sa klupe. I nakon sto udje u igru odigra fantasticno poluvrijeme, pa koja je to mentalna moc...vecina igraca u takvoj situaciji bi "poludila".

Edin treba dobro razmisliti o svojoj buducnosti. Uveliko ce ona zavisiti od novog trenera Citya. Nakon sto ta osoba bude odabrana Dzeko treba obaviti razgovor sa njime i ako ga taj trener zeli u ekipi i racuna na njega, onda neka ostane, jer je sigurno da moze zabiti 15-20 golova po sezoni u EPL. Ako trener ne racuna na njega, Edinu nece biti tesko da nadje angazman u nekom velikom klubu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 maj 2013, 03:20

Da je imao pametnijeg managera i da nije gledao na novac sinoc bi bio dio one sjajne ekipe Bayerna...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 maj 2013, 03:45

amerosm je napisao/la:Da je imao pametnijeg managera i da nije gledao na novac sinoc bi bio dio one sjajne ekipe Bayerna...

Čista realnost 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 maj 2013, 07:35

amerosm je napisao/la:Da je imao pametnijeg managera i da nije gledao na novac sinoc bi bio dio one sjajne ekipe Bayerna...
Cizburgovac o realnosti :roll: :roll:
Mogao je biti dio one sjajne ekipe sa vec 2,5 miliona manjka eurica u padjetu.Sa vremenonom na vrijeme to bi se uveliko povecalo.Man'te se placanja ceha u kafani tudzim novcanikom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 26 maj 2013, 08:44

Tacno!
Ali zato ne bi imao osvojen FA, Premiership i C.Shield...i bio legenda engleskog kluba
Ali zato ne bi imao deblji novcanik
Jos mu nije kasno da osvoji Eurotakmicenje (moze birati ekipu s kojom zeli) neovisno o plati ;)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 maj 2013, 08:53

hz1987 je napisao/la:
Tacno!
Ali zato ne bi imao osvojen FA, Premiership i C.Shield...i bio legenda engleskog kluba
Jos mu nije kasno da osvoji Eurotakmicenje (moze birati ekipu s kojom zeli) neovisno o plati ;)
Jedino što od nabrojanog ide Edinu je tzv. "legenda" Cityja i deblji novčanik . Sve te titule idu kao zasluga ekipi i ostaju za klub , a igrač nosi statistiku .

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 26 maj 2013, 08:58

viKK je napisao/la:
hz1987 je napisao/la:
Tacno!
Jedino što od nabrojanog ide Edinu je tzv. "legenda" Cityja i deblji novčanik . Sve te titule idu kao zasluga ekipi i ostaju za klub , a igrač nosi statistiku .
Nosi on titulu prvog igraca svog kluba koji je zabio 4 komada u premiershipu
Nosi on titulu super zamjenje (kad neko to postane poredice solskjarea, chicarita i njega s tim novim)
Nosi on titulu najboljeg strelca tima u ovoj sezoni, kao i igraca koji je za najmanje minuta dao najvise golova
Ipak ona titula za preokret se pripisuje njegovom ucinku i aguerovom golu
Dzeko vec odavno vazi za igraca kojeg kad kupis dolaze i titule!
Sacekajmo da ode - pa ces vidjeti kad se saberu utisci i ucinci godinu-dvije poslije njega kako ce o njemu pricati!

S druge strane, iz kojeg je kluba Edin otisao - otisao je kao legenda i sutra nek dodje s bilo kojim klubom u Wolfsburg ili Manchester ili Teplice...bice docekan sa ovacijama (a ne zvizducima)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 maj 2013, 09:06

hz1987 je napisao/la:
viKK je napisao/la:
hz1987 je napisao/la: Tacno!
Nosi on titulu prvog igraca svog kluba koji je zabio 4 komada u premiershipu
Nosi on titulu super zamjenje (kad neko to postane poredice solskjarea, chicarita i njega s tim novim)
Nosi on titulu najboljeg strelca tima u ovoj sezoni, kao i igraca koji je za najmanje minuta dao najvise golova
Ipak ona titula za preokret se pripisuje njegovom ucinku i aguerovom golu
Dzeko vec odavno vazi za igraca kojeg kad kupis dolaze i titule!
Sacekajmo da ode - pa ces vidjeti kad se saberu utisci i ucinci godinu-dvije poslije njega kako ce o njemu pricati!

S druge strane, iz kojeg je kluba Edin otisao - otisao je kao legenda i sutra nek dodje s bilo kojim klubom u Wolfsburg ili Manchester ili Teplice...bice docekan sa ovacijama (a ne zvizducima)
Pa da , kao što sam rekao , on nosi svoju statistiku i svoja individualna dostignjuća sa sobom .
kao i igraca koji je za najmanje minuta dao najvise golova
Samo , zar je ovo istina ? Zar nije Chicharito najbolji u ovome ? :?:

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 26 maj 2013, 09:19

viKK je napisao/la: Samo , zar je ovo istina ? Zar nije Chicharito najbolji u ovome ? :?:
Jest u svom klubu, kao i Dzeko u svom!
Svi podaci koje sam nabacio vezane su samo za City

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 maj 2013, 09:25

hz1987 je napisao/la:
viKK je napisao/la: Samo , zar je ovo istina ? Zar nije Chicharito najbolji u ovome ? :?:
Jest u svom klubu, kao i Dzeko u svom!
Svi podaci koje sam nabacio vezane su samo za City
A ok , ja sam mislio da govoriš o Premier Ligi (vezano za taj podatak)...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 maj 2013, 12:23

harishp je napisao/la:
Cizburgovac o realnosti :roll: :roll:
Mogao je biti dio one sjajne ekipe sa vec 2,5 miliona manjka eurica u padjetu.Sa vremenonom na vrijeme to bi se uveliko povecalo.Man'te se placanja ceha u kafani tudzim novcanikom.
Mogao je ali nije.Dupe mu zinulo za pare.E kad je tako sjedi na klupi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CHR, Dalix, DjaniTarik, Drum, galia95, Google Adsense [Bot], JoeBleck, meecko, PointBlank, Sheyi, totasef1 i 92 gosta.