AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

boriska
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la boriska » 26 maj 2013, 00:56

rope11 je napisao/la:Para vrti gdje burgija nece, cinjenica je da danas svijetom fudbala gospodare klubovi koji su financijski jaki i stabilni dok ostali koji nisu te srece mogu samo posmatrati i cekati na bolje dane.

Ulijeva mi nadu ovaj Dortmund koji je dokazao dokle se daleko moze dogurati sa ovim mladicima anonimcima i svakako da se i sa prosjecnim primanjima i trosenjima mogu postici dobri rezultati, ali ako nastave sa ovom politikom cigancenja igraca i da nam prioriteti budu likovi poput Honde ili Kucke, nas nigdje nema niti ce nas biti u skorijoj buducnosti :mrgreen:

a gledaj cele jest izvalio oci :lol:
e moj boze, kad cemo mi ponovo dozivjeti ovo ...
slika
Adriano Galliani bio večeras na finalnoj utakmici Lige prvaka.Navodno je ulaznicu uzeo na posudbu s pravom otkupa,a pošto je utakmica bila i više nego očekivano dobra očekuje se da će ju otkupiti.

ChrisBoyd
Kontakt:

Post Postao/la ChrisBoyd » 26 maj 2013, 06:58

betton je napisao/la:
milanist je napisao/la:citam da je Milan ozbiljno zagrizao za clana barcelone Thiaga Alcantaru, i da ga mogu dovesti za 18 M, tolika mu je klauzula u ugovoru jer nije odigrao odredjeni broj tekmi.... sad mlad je igrac ne bi to bilo lose. dobro bi sudjelovao sa montolivom. u prilog ovom transferu ide jos sto je Galijani u dobrim odnosima sa roselom :D
Gdje da potpisem? :mrgreen:
ija cu odmah potpisat

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 maj 2013, 09:51

Pošto Pazze nece biti na terenu barem 6 mjeseci traži se zamjena, ni manje ni više nego Borielo :?
http://www.spaziomilan.it/2013/05/calci ... borriello/" onclick="window.open(this.href);return false;
A evo i druga informacija,navodno postoji mogućnost da dovedu Patka, vjerovatno na posudbu :D
http://www.milanlive.it/2013/05/26/calc ... champions/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo drugo mi se više svidja, Patak mi je uvijek bio drag, a na PES-u sam bio jači za klasu dok je on bio u ekipi :D
Il Club più titolato al mondo!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 maj 2013, 11:10

Evo šta o svemu kaže don Kapelo
http://m.milannews.it/?action=read&idnotizia=112888" onclick="window.open(this.href);return false;
Spominje se i Matri kao zamjena za Pazzu
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 maj 2013, 12:43

Barsa dovela Neymara, Bayern Gecea svi se pojacavaju, a mi se zadovoljavamo s Saponarom :S

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 maj 2013, 13:17

Polako drug prelazni rok nije još ni počeo, mada ne očekujem ništa spektakularno

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 maj 2013, 13:26

Ako vec imaju u planu kupovati, onda radije da kupe RW igraca jer smo tanki na toj poziciji.
Kakav ba Boriello, kada pogledas gdje je sve igrao rekao bi igrac vrhunske klase, a ja vec dugo precjenjenijeg igraca ne vidjeh.
Za Matrija da ne pricam, moze u isti kos sa ovim gore spomenutim gospodinom.
Pata isto mozemo otpisati, ljudi ga kupili za solidne pare, vjerovatno mu dobro ide tamo, nisu ni oni vesla sisali pa da ga tek tako na posudbu puste.

A dobro, nas ionako niko nista ne pita, vidjet cemo sta ce cele skontati :mrgreen:
Ni ja ne ocekujem neka aman pojacanja, ali vrlo moguce da nam u zadnjem danu prelaznog roka suknu nekog igracinu, ne bi me ni najmanje cudilo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 26 maj 2013, 14:13

slika

Evo čitam da će se igrati ovaj kup od 27.7. do 7.8.2013. Ako neko zna više o čemu je ovdje riječ, neka napiše, prvi put čujem za ovo :)
Il club piu titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 maj 2013, 20:36

uh kad bi vratili Patka ja bi bio najsratniji. pa nemora makar ni igrati samo da je tu... koliko mi je drag to je neopisivo :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 26 maj 2013, 20:42

DonPippo9 je napisao/la:slika

Evo čitam da će se igrati ovaj kup od 27.7. do 7.8.2013. Ako neko zna više o čemu je ovdje riječ, neka napiše, prvi put čujem za ovo :)
Juventus, Inter i Milan će učestvovati na Guinness International Champions Cup zajedno sa Chelseaom, Realom, LA GAlaxyem, Valenciom i Evertonom. Dvosedmični turnir će biti održan širom Sjedinjenih Država od 27.jula do 7.augusta.

Gradovi domaćini ovih utakmica su San Francisco, Indianapolis, Los Angeles, Phoenix i New York.

Polufinale je u New Yorku i Los Angelesu 3. i 4. augusta, dok je finale u Miamiu 7.augusta.

Sun Life Stadion u Miamiu će također ugostiti niz utješnih utakmica koje uključuje svih osam timova 6. 7. augusta.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 26 maj 2013, 21:19

mozemo makar Inter dobit :D :D

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 26 maj 2013, 21:33

:lol: :lol: Koji kralj,na maturu isao u trenerci Milana:

slika
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 maj 2013, 22:08

Gledam ovog Saponaru protiv Novare i sve više mislim da će momak biti pravo pojačanje za Milan :-)
Danas čitam neki trač za Lavezia,uh kako bi nam on dobro došao na desno krilo, al il čisto sumnjam, preskup je on za nas.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 26 maj 2013, 22:36

muxa je napisao/la:Gledam ovog Saponaru protiv Novare i sve više mislim da će momak biti pravo pojačanje za Milan :-)
Danas čitam neki trač za Lavezia,uh kako bi nam on dobro došao na desno krilo, al il čisto sumnjam, preskup je on za nas.

ja sam ga pratio cijelu sezonu u seriji B i odlicno je igrao svaku tekmu, a kako stvari stoje uvesce empoli u seriju A, dva pogotka veceras za njega. Bit ce dobro pojacanje samo je problem sto on igra iz napadaca kao polu spic a u milanu u trenutnoj formaciji 4-3-3 nema mjesta za njega, al vidjecemo kako ce uklopiti, samo me strah da ga ne stave na neku poziciju bezveze i da ga upropaste slicno kao boatenga. Da hoce vise mijenjati formaciju jbt 4-3-3 i barsa je tu formaciju napustila trebamo i mi ne znam sta su vidjeli u njoj!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 maj 2013, 22:56

Saponara zabio 2 gola večeras ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 maj 2013, 08:17

LegendKiller je napisao/la:
muxa je napisao/la:Gledam ovog Saponaru protiv Novare i sve više mislim da će momak biti pravo pojačanje za Milan :-)

ja sam ga pratio cijelu sezonu u seriji B i odlicno je igrao svaku tekmu, a kako stvari stoje uvesce empoli u seriju A, dva pogotka veceras za njega. Bit ce dobro pojacanje samo je problem sto on igra iz napadaca kao polu spic a u milanu u trenutnoj formaciji 4-3-3 nema mjesta za njega, al vidjecemo kako ce uklopiti, samo me strah da ga ne stave na neku poziciju bezveze i da ga upropaste slicno kao boatenga. Da hoce vise mijenjati formaciju jbt 4-3-3 i barsa je tu formaciju napustila trebamo i mi ne znam sta su vidjeli u njoj!
Eh to,i ja vidim da igra iza napadača,i po stilu igre me podsjeća na Kaku. Odmah mi naumpadne kako je Kaka igrao kad ga je Anceloti stavio na desno krilo :sad:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 maj 2013, 09:16

pa ako se pokaze da je dobar moze se lako igrati i 4 -2 -3 -1 gdje bi iza balonje bili saraf na lijevoj strani, saponara u srdini i niang ili neki novi ako dodje :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 maj 2013, 09:36

Naravno da moze, ali problem je sto ovi nasi i u buducnosti zele forsirati formaciju 4-3-3.
Upropastise sve tim sranjem.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 maj 2013, 09:50

Malo mi je to glupo, dovedemo novog trenera i kažemo mu moraš igrati u formaciji 4-3-3 :grin:
Ja sam to već govorio, po meni smo puno bolje igrali u formaciji 4-2-3-1

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 27 maj 2013, 14:07

UEFA.com : Gol Mexesa protiv Anderlechta proglasen najljepsim pogotkom u ovogodisnjoj Ligi prvaka

[youtube][/youtube]

Bojan, Robinho and Boateng out, Zaza, Cerci or Ilicic in?
MILAN COULD be planning a little revolution in attack with Bojan, Robinho and Boa perhaps leaving this summer.

Milan said that reinforcements this summer will be for defense and midfield but they could be making some chances in attack as well with three players, who were all used mostly in attack in the 2012/2013 linked, linked with a summer exit.

The attack was perhaps the best department in the passing season, with Stephan El Shaarawy, Giampaolo Pazzini and Mario Balotelli scoring together more than Robinho, Zlatan Ibrahimovic and Alexandre Pato did in the Scudetto season.

Gandini: “No CL would have been a financial disaster”
Report: Milan will not replace Pazzini

However, according to today’s La Gazzetta dello Sport, there could be a small revolution in this department. Gazzetta reports that Bojan Krkic is set to return to Barcelona as Milan will not use their option on the 22-year-old Spanish who has practically already said goodbye to Milan through his Twitter account, thanking the staff at the Milanello training complex.

slika

In addition to Bojan, Robinho could also leave Milan. His agent recently said that Binho, who’s currently on a €4m a year pay-roll, might sign a contract extension. But Santos are saying almost every day that they would like to sign the Brazilian back and they will also have the money in the summer after the move of Neymar to Barcelona is officially completed. Kevin-Prince Boateng is another player who didn’t have a good year and Monaco apparently are ready to invest €15m in him.

Three could leave but Milan’s notebook is already full of names. Gazzetta suggests that Milan have targeted Torino’s Alessio Cerci (liked by both Allegri and Galliani) and Josip Ilicic of Palermo for the right winger role, while Simone Zaza is the option to replace Giampaolo Pazzini, who will miss the next 4-6 months (Sky reported before Milan won’t replace him).

In other news, Milan could face Benfica on July 27 for a friendly, while they will also participate in the Audi Cup in the Allianz Arena, the stadium of the European Champions Bayern Munich, and will also tour the United States and play some games.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: koraj i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []