NK Vitez

nutella
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la nutella » 25 maj 2013, 22:23

Zbog predhodnih postova se registrova na forum. :roll:

Koliko ljudi mogu biti sebični, dokazuju i postovi pojedinaca iz Bihaća, Lukavca... Očigledno imate lošu viziju Viteza.

Voljeli vi ili ne, Vitez je bukvalno ušao u Premijer ligu.

I vjerujem da će ekipa biti spremna za PL, kao i stadion. A isto tako znam da uprava i igrači imaju podršku cijelog grada. ;)

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 25 maj 2013, 22:35

Navijači Radničkog se ne mogu nikako pomiriti sa tim što Vitez ulazi jer su mislili da ulaze oni ili Sloboda nakon što je Vitez izgubio od Rudara :D.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 25 maj 2013, 22:44, ukupno mijenjano 2 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 25 maj 2013, 22:41

Čestitke za NK VITEZ na zasluženom ulazku u PL i puno sreće.Pozz iz GRAČANICE ;)

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 25 maj 2013, 23:16

Cestitke iz Tuzle, sasvim zasluzeno.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 25 maj 2013, 23:20

Hvala svima na cestitkama! momci su pokazali tijekom cijele sezone da mogu napraviti nesto i uspjeli su izboriti plasman u Premijer ligu! na pocetku sezone se tome nitko nije nadao,iznenadili su nas i svaka im cast na tome! :D Kapa dole Kafadaru koji je primjer postenog predsjednika jednog kluba,samim ovim sve ulaganje mu se isplatilo,dns radosnijeg covjeka od njeg nije bilo :mrgreen:

evo jedna miks slika,kasnije ostalo stavljam:

slika

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 25 maj 2013, 23:28

Braca svaka vama čast, ekipa je bila konstantna i odlično igrala kroz cijelu sezonu, potpuno zasluženo prvo mjesto. Ali baš zbog toga, zbog kvaliteta koji su pokazali - zaslužili su mnogo više ljudi nego što se vidi na ovim slikama (drugi red druga i treća). Ovdje je Vitez kao grad i oni koji su trebali da vrše mobilizaciju podbacili zajedno strašno.

Još jednom, nemojte pogrešno shvatiti - ekipa je zaslužila PL, ali isto tako zaslužila je da barem danas budu krcati tih 5 redova betonskih! U Doboju pored Kaknja koji je danas osigurao ulazak u ovaj rang takmičenja je bilo barem 5x više.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 25 maj 2013, 23:35

Je l' ostaje ova mala tribinica, il ce se graditi dvije nove tribine?

Cestitka na ulasku u PL. Vidimo se i u Vitezu i na Kosevu. :mrgreen:

South89
Kontakt:

Post Postao/la South89 » 25 maj 2013, 23:40

Svaka čast i sretno.Na ovom se i puno ranije moglo cestitat, jer ste dobro slozili ekipicu, al eto podbaciste one 2-3 tekme.Nego to sad nije bitno, jedva cekam da vidim kako ce vam stadion izgledat i da nas nekad opet ugostite ali u PL. :)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 maj 2013, 23:40

Cestitke na ulasku. Nadam se da necete biti kao GOSK i stalno se boriti za opstanak. Jos sredite stadion s kojim bi se sigurno povecala i posjeta i super.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 25 maj 2013, 23:49

NeRi_K je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:
NeRi_K je napisao/la:Nije posteno da neki klub ulaze u infrastrukturu, koliko toliko dovede svoj stadion u red, a drugi klub ulaze u igrace i udje u Premier ligu i mora igrati tako reci na poljani.
Pa upravo to i jeste pošteno, igrači igraju, ne igra stadion.
Mi smo imali najbolji stadion (imamo i sada) u državi pa se opet borili za opstanak dugi niz godina. I to nije pošteno jel? Itekako je pošteno kad imaš igrače kao qrac.
Pa realno vi i niste u tako losoj situaciji, imate najbolji stadion u drzavi i borite se za igranje u Evropi. Ali ponovo pametno radite i ove godine ulazete u izgradnju tribine, za koju godinu vas stadion ce biti savrsen, iako je i sada u super stanju. E onda se novac moze uloziti u omladinsku skolu i par pojacanja sa strane. Mi samo hocemo rezultate na terenu, a niko ne gleda kakvi su nam ostali rezultati, tipa organizacija u klubu, kvalitet omladinske skole, infrastruktura itd.
Rekao sam da smo se borili za opstanak dugo godina, tek od ove godine je situacija drugačija.
Bitnije je imati dobru ekipu, nego dobar stadion. Šta nama znači Bilino polje, kad Željezničar sa jedne, skoro srušene Grbavice (na kojoj ne može igrati evropske utakmice), rastura u PL-u BiH. Ima ekipu, al' opet nema stadion za Evrope. To i jeste bolje.
Uostalom, Vitez će svoj stadion završiti sigurno. Vjerovatno će 2-3 kola igrati na Kamberovića polju. Nisu potrebni neki veliki uslovi za igranje PL-a što se tiče stadiona.

Vitezu sve čestitke na ulasku u Premijer ligu. Vidimo se iduće godine.
Čelik Zenica 1945

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 26 maj 2013, 00:11

Casp3r je napisao/la:Braca svaka vama čast, ekipa je bila konstantna i odlično igrala kroz cijelu sezonu, potpuno zasluženo prvo mjesto. Ali baš zbog toga, zbog kvaliteta koji su pokazali - zaslužili su mnogo više ljudi nego što se vidi na ovim slikama (drugi red druga i treća). Ovdje je Vitez kao grad i oni koji su trebali da vrše mobilizaciju podbacili zajedno strašno.

Još jednom, nemojte pogrešno shvatiti - ekipa je zaslužila PL, ali isto tako zaslužila je da barem danas budu krcati tih 5 redova betonskih! U Doboju pored Kaknja koji je danas osigurao ulazak u ovaj rang takmičenja je bilo barem 5x više.
Haveru ja cu ti reci zbog cega je viteska publika nazalost "****" uprkos ulasku u PL.
Prvi problem je taj sto je klub podjeljen, a drugi problem je sto je dobar dio one stare viteske carsijske raje raseljen sirom svijeta, dok su grad naselili brdjani iz grahovcica, cajdrasa, janjca, ovnaka I ostalih selendri.
Tako izgleda koliko vidim da I glavne konce u klubu vode doshle.
Takva je situacija nazalost evo primjera od prije par godina koji je se desio na stadionu kada je jedna od viteskih legendi igracina koji je igrao krajem 70-tih, pocetkom 80-tih je pokusao da udje na stadion I nisu mu dali jer nije imao markicu za kartu, iako je covjek slagiran ali kreteni ga nisu pustili jer nisu uopste znali da je to klupska legenda niko drugi do vec sada pokojni Boro Popovic. Covjek je poceo plakati I na svu srecu par stari vitezana su se zauzeli za njega I objasnili kretenima koga nisu pustili na stadion.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 26 maj 2013, 01:54

nkvitez je napisao/la:Ajde vi fino idite brinite se o vasim klubovima ,a viteza se prodite :) Nasao mi se jedan biscanin praviti pametan ,a neznas da je tvoje jedinstvo prosle sezone ostalo u ligi zahvaljujuci pobjedom u vitezu,gdje smo im prodali.tad smo im dobri bili,a i ove sezone ista prica,kupuju da ostaju u ligi.toliko o vasem velikom klubu! radnicki ako iduce sezone bude u vrhu lige,ja dozivotno prisezem da necu vise nikad posjetiti ovaj forum! raspast ce se ekipa 100%. onda sto se banovicana tice,ako netko ima pravo da nesto kaze ovdje,onda vi nemate sigurno.valjali smo vam za premijer lige i poklopite se,pa prije tri dana ste nudili 20 000za bod da bi mogli nekako ostat u ligi,a sad odjednom posten klub.daj molim te :evil: boli vas **** da igramo u posusju to nije vas problem,nek ispadnemo odmah iz PL,nije ni to vas problem. razumijem vas,zavisni ste i boze moj...
Kako si ti cudan lik, de ti meni reci kad sam ja rekao da se ja ponosim sto je moje Jedinstvo kupilo utakmicu, ja sam ti jedan od onih koji ce radje gledati Drugu ligu FBiH nego podrzati kupovinu utakmica. Ono sve sto sam pisao ne odnosi se samo na tvoj Vitez, vec opcenito govorim za sve klubove. Ti si okrenuo pricu na skroz nesto drugo, ali nije problem mozemo i o tome diskutovati, ja tebe ni u jednom trenutku nisam uvrijedio, a ti pises kako ja pametujem, bolje bi ti bilo da prihvatis realnost.

Sto se tice Viteza sretno im u Premier ligi, daj Boze da napravite stadion i da ga punite svako kolo, ja cu vam prvi cestitati.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 26 maj 2013, 09:27

Cepi1981 je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:Braca svaka vama čast, ekipa je bila konstantna i odlično igrala kroz cijelu sezonu, potpuno zasluženo prvo mjesto. Ali baš zbog toga, zbog kvaliteta koji su pokazali - zaslužili su mnogo više ljudi nego što se vidi na ovim slikama (drugi red druga i treća). Ovdje je Vitez kao grad i oni koji su trebali da vrše mobilizaciju podbacili zajedno strašno.

Haveru ja cu ti reci zbog cega je viteska publika nazalost "****" uprkos ulasku u PL.
Prvi problem je taj sto je klub podjeljen, a drugi problem je sto je dobar dio one stare viteske carsijske raje raseljen sirom svijeta, dok su grad naselili brdjani iz grahovcica, cajdrasa, janjca, ovnaka I ostalih selendri.
Tako izgleda koliko vidim da I glavne konce u klubu vode doshle.
Takva je situacija nazalost evo primjera od prije par godina koji je se desio na stadionu kada je jedna od viteskih legendi igracina koji je igrao krajem 70-tih, pocetkom 80-tih je pokusao da udje na stadion I nisu mu dali jer nije imao markicu za kartu, iako je covjek slagiran ali kreteni ga nisu pustili jer nisu uopste znali da je to klupska legenda niko drugi do vec sada pokojni Boro Popovic. Covjek je poceo plakati I na svu srecu par stari vitezana su se zauzeli za njega I objasnili kretenima koga nisu pustili na stadion.
cepi 1981 ja cu ti reci da ne kritikujes ljude iz okolnih sela,niko nije kriv sto je bilo u proslosti,pa ni ti ljudi iz stare viteske carsije.sta je bilo,neponovilo se.vjerujem da si i ti negdje vani pa ga kenjas ovuda(da nisi onaj cepi iz baraka)ako zivis u vitezu imas pravo na rijec,a ako ne bolje da usutis jer nisi u stvarnosti.vitez je jucer imao exstra publiku i netreba nista bolje,neka ovako ostane.....

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 26 maj 2013, 09:45

" onclick="window.open(this.href);return false;

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 26 maj 2013, 10:05

SVAKA ČAST VITEZU NA POŠTENOJ BORBI I OSVAJANJU OVE NAŠE LIGE-PROGNOZIRO SAM 15 BODOVA RAZLIKE NA KRAJU AL NEMA VEZE,ŽAO MI JE MOG TROGLAVA KOJI JE POŠTENO UGOSTIO SVAKU EKIPU I ODIGRAO ISTO TAKO SVAKU TEKMU,AL ŠTO SE MOŽE-SRETNO U PREMIJERI I NEMOJ TE NAPRAVITI GREŠKU GRADINE KOJA JE RASULA EKIPU KOPJA JE OSVOJILA PRVU LIGU I DOBILA TO ŠTO JE DOBILA-OVI DEČKI ZASLUŽUJU PUNO POVJERENJE ZAJEDNO SA TRENEROM.

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 26 maj 2013, 10:14

nutella je napisao/la:Zbog predhodnih postova se registrova na forum. :roll:

Koliko ljudi mogu biti sebični, dokazuju i postovi pojedinaca iz Bihaća, Lukavca... Očigledno imate lošu viziju Viteza.

Voljeli vi ili ne, Vitez je bukvalno ušao u Premijer ligu.

I vjerujem da će ekipa biti spremna za PL, kao i stadion. A isto tako znam da uprava i igrači imaju podršku cijelog grada. ;)
Da si ostao ne registrovan bolje bi bilo jer nista pametno nisi rekao.A uprava i igraci da nisu imali podrsku sudija vi bi bili na 5 mjestu i svi koji ovdje glume neku kulturu cestitajuci i hvaleci klub i igrace ili su bili slijepi ili se prave ludi.Konkretno ste nas pokrali i u vitezu a o Lukavcu da i ne govorim.Poslije utakmice sa vama i poslije masakra koji nam je sudija napravio mi smo morali registrovati 7 juniora da bi mogli nastaviti takmicenje.Ne pricam ja ovo iz ljubomora nego sto me boli kad neko ko je pet puta jaci bude pokraden i primoran da sada gleda kakve sve gluposti pisete ovdje.Zamolio bi moderatora da ne brise postove jer ovo su realni komentari a mogu ih potvrditi i ljudi iz Branitelja koji su takodje poslije utakmice sa vitezom ostali bez trenera koji je zbog napada na sudiju suspendovan.I tu sam utakmicu gledao i bilo bi me stid da sam iz viteza.Zar stvarno mislis da neko moze biti ljubomoran na vas????? Pa jesi li ti kad izasao iz tog svog sela i jesi li vidjeo da ljudi u ostatku Bosne zive zajedno i bez problema.A vi ste jos uvijek podijeljeni i imate dava kluba i sad ti kazes da je neko ljubomoran na vas. Imate dva kluba a jednu njivu na kojoj igrate.I sad kad vam tamo neko zavrsi licencu za tu njivu i kad mi to budemo kritikovali ti ces reci da smo ljubomorni a moderator ce brisati postove jer ce smatrati da neko nekog vrijedja.Ne zelim ja ovdje nikog provocirati al realnost je takva da ce vam savez dati licencu iako nemate uslove.Zivi bili pa vidjeli.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 26 maj 2013, 10:21

nesh je napisao/la:
volimVITEZ je napisao/la:
cestitke i od mene... ;) ....samo ova muzicka spica mi nekako djeluje da si promasio ne lokaciju vec kontinent..... :lol: :lol: :lol: uklapa se sam tako....hehheehehe
pa svak neka slusa sta mu se svidja,pa bila ta glazba sa dalekog islanda :D

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 26 maj 2013, 10:26

sjena je napisao/la:
volimVITEZ je napisao/la:
Neznam koliko si ti upoznat ali vi ste usli u PL a ne u HNL.Mozda te ponijelo al vasa stvarnost je PL.Masio si sa ovom pjesmom(glazbom sto bi ti rekao) jer vi ste u srcu Bosne.
kaze se glazba......nemoj sjena da i ti grijesis kao i ja, nekaze se muzika ili pjesma.....ehehheheheheheh...zalosno
Zadnja izmjena: nesh, dana/u 26 maj 2013, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 26 maj 2013, 10:37

volimVITEZ je napisao/la:nasa stvarnost jest PL i jesmo srce bosne,ali ima svak da slusa sta zeli,pa odakle god ta glazba ili muzika dolazila.....
uh nesto si umjeren ovom prilikom.....HNL... :lol: :lol: :lol:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 maj 2013, 10:40

daBogda odmah ispali iz lige :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zezam se :D :lol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.