sjena je napisao/la:[
Da si ostao ne registrovan bolje bi bilo jer nista pametno nisi rekao.A uprava i igraci da nisu imali podrsku sudija vi bi bili na 5 mjestu i svi koji ovdje glume neku kulturu cestitajuci i hvaleci klub i igrace ili su bili slijepi ili se prave ludi.Konkretno ste nas pokrali i u vitezu a o Lukavcu da i ne govorim.Poslije utakmice sa vama i poslije masakra koji nam je sudija napravio mi smo morali registrovati 7 juniora da bi mogli nastaviti takmicenje.Ne pricam ja ovo iz ljubomora nego sto me boli kad neko ko je pet puta jaci bude pokraden i primoran da sada gleda kakve sve gluposti pisete ovdje.Zamolio bi moderatora da ne brise postove jer ovo su realni komentari a mogu ih potvrditi i ljudi iz Branitelja koji su takodje poslije utakmice sa vitezom ostali bez trenera koji je zbog napada na sudiju suspendovan.I tu sam utakmicu gledao i bilo bi me stid da sam iz viteza.Zar stvarno mislis da neko moze biti ljubomoran na vas????? Pa jesi li ti kad izasao iz tog svog sela i jesi li vidjeo da ljudi u ostatku Bosne zive zajedno i bez problema.A vi ste jos uvijek podijeljeni i imate dava kluba i sad ti kazes da je neko ljubomoran na vas. Imate dva kluba a jednu njivu na kojoj igrate.I sad kad vam tamo neko zavrsi licencu za tu njivu i kad mi to budemo kritikovali ti ces reci da smo ljubomorni a moderator ce brisati postove jer ce smatrati da neko nekog vrijedja.Ne zelim ja ovdje nikog provocirati al realnost je takva da ce vam savez dati licencu iako nemate uslove.Zivi bili pa vidjeli.
Bolan kako ne kontas da si dosadan vise? eno ti savez idi zali se,nitko ti ne brani.