FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Cestitke braco Bavarci, kakva tekma i kakva noc. Prvo sam bio malo skeptican do 25. minute al onda je knulo sve kako treba. Na pocetku su Zutalije bile bolje sve negdje do 25. minute onda je Martinez preuzeo pokrivanje Levandovskog i sve je krenulo kako treba. Izivnite kako imam kakvih pravopisni greska jer me jos drzi cuga od sinoc. ps. uganuo sam nogu kod proslave pobjednickog gola.
- BluesForever
- Kontakt:
Cestitke za zasluzeno osvojenu LP.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- anelbavarac
- Kontakt:
Najljepsi osjecaj na svijetu je navijati za Bayern
Bavarci moji poslije besane noci i dalje me drzi kao da je tekma zavrsila prije 5 min.

HVALA VAM STO STE NAS UCINILI PONOSNIM!
Bavarci moji poslije besane noci i dalje me drzi kao da je tekma zavrsila prije 5 min.

HVALA VAM STO STE NAS UCINILI PONOSNIM!
Cestitke na tituli koja je kruna planskog rada I pravilnog vodzenja kluba ...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Bayern@heart
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;!
KAD SRCEM VOLIŠ SVOJ TIM SAMMY KUFFUOR MIA SAN MIA
KAD SRCEM VOLIŠ SVOJ TIM SAMMY KUFFUOR MIA SAN MIA
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 26 maj 2013, 11:03, ukupno mijenjano 2 puta.
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.fcbayern.telekom.de/de/fcbnews/" onclick="window.open(this.href);return false;
uzivancija ih je gledati
uzivancija ih je gledati
- supermario
- Kontakt:
Hvala momcima na svemu ove sezone. Ooooo kakko je lijepo navijati za Bayern 
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- Bayern@heart
- Kontakt:
Mandžo

Robben

Robben

Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 26 maj 2013, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
Iako je danas tmuran dan u Sarajevu, za sve Bavarce u ovom gradu sija sunce.
MIA SAN MIA
MIA SAN MIA
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sada su na Pepu velika ocekivanja i ovo za ponovit je tesko, ali ne i nemoguce.
Bayern ima sve preduvjete da vlada nogometom narednih godina, a mislim da ce tako i biti
Bayern ima sve preduvjete da vlada nogometom narednih godina, a mislim da ce tako i biti
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Fenomenalna sezona Bayerna koja će sigurno biti krunisana i trećim peharom, ali otom potom.
Čestitke!
Čestitke!
Kolege cestitam vam na jos jednom trofeju
Sta reci..znao sam da ce biti tvrda utakmica,zadovoljan sam igrom,ipak su se sastala 2 najjaca kluba u ovom trenutku,mi smo ipak bili za nijansu jaci i ubjedjen sam da bi i ranije rijesili pitanje pobjednika da nije Weidenfeller-a,ja jos ne mogu da vjerujem sta je on sve branio i sta je Robben morao uraditi da mu uvali gol
Neuer mi je izuzetno drag kao licnost,brani za moj voljeni klub,ali misljenja sam da nije nista bolji od Wiedenfellera!
Jel istina ovo za Lewu,da nam dolazi,ako jest nisam bas sretan zbog toga

Sta reci..znao sam da ce biti tvrda utakmica,zadovoljan sam igrom,ipak su se sastala 2 najjaca kluba u ovom trenutku,mi smo ipak bili za nijansu jaci i ubjedjen sam da bi i ranije rijesili pitanje pobjednika da nije Weidenfeller-a,ja jos ne mogu da vjerujem sta je on sve branio i sta je Robben morao uraditi da mu uvali gol
Neuer mi je izuzetno drag kao licnost,brani za moj voljeni klub,ali misljenja sam da nije nista bolji od Wiedenfellera!
Jel istina ovo za Lewu,da nam dolazi,ako jest nisam bas sretan zbog toga

Zadnja izmjena: autogol, dana/u 26 maj 2013, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Dolaskom Guardiole pocinje strmoglavi pad Bayerna kao najuspjesnije evropske ekipe zadnjih godine.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Možda.Ali ima i druga solucija da Bayern dolaskom Guardiole započne eru koju je imala Barcelona.BigBigBang je napisao/la:Dolaskom Guardiole pocinje strmoglavi pad Bayerna kao najuspjesnije evropske ekipe zadnjih godine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
A pocinje uspon Arsenala.BigBigBang je napisao/la:Dolaskom Guardiole pocinje strmoglavi pad Bayerna kao najuspjesnije evropske ekipe zadnjih godine.
-
BigBigBang
- Kontakt:
To je mozda moguce ukoliko svaku bitnu utakmicu Bayern bude imao igraca vise od protivnika, a da pritom bude uveden embargo na penal protiv Bayerna kao sto je to bio slucaj sa bivsom ekipom mediokriteta Gvardiole.Saurman je napisao/la:Možda.Ali ima i druga solucija da Bayern dolaskom Guardiole započne eru koju je imala Barcelona.BigBigBang je napisao/la:Dolaskom Guardiole pocinje strmoglavi pad Bayerna kao najuspjesnije evropske ekipe zadnjih godine.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Bravo Bayern-titula i vise nego zasluzena uzimajuci u obzir kompletnu sezonu.
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 26 maj 2013, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
@saurman te ere i gluposti ... ko može tvrditi da bayern nije već u svojoj eri ? U 4 godine 3 finala - 1 titula, istina nisu osvojili ali opet ...BigBigBang je napisao/la:To je mozda moguce ukoliko svaku bitnu utakmicu Bayern bude imao igraca vise od protivnika, a da pritom bude uveden embargo na penal protiv Bayerna kao sto je to bio slucaj sa bivsom ekipom mediokriteta Gvardiole.Saurman je napisao/la:Možda.Ali ima i druga solucija da Bayern dolaskom Guardiole započne eru koju je imala Barcelona.BigBigBang je napisao/la:Dolaskom Guardiole pocinje strmoglavi pad Bayerna kao najuspjesnije evropske ekipe zadnjih godine.
Guardiola neće furati tu tika-taku iz Barce jer ima igrače za atomski fudbal i morao bi mijenjati uveliko za tika taku a to mu prije svega Sammer i uprava neće dopustit ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.