Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemacke - Elf
@ effe_sa
fazon je u tome sto on zeli da produzenje ugovora bude okoncano prije pocetka SP-a, a siguran sam da ce pokemoni iz DFB-a prihvatiti njegove uslove i siguran sam da ga onda ne bi otpustili nakon neuspjeha na SP-u.
fazon je u tome sto on zeli da produzenje ugovora bude okoncano prije pocetka SP-a, a siguran sam da ce pokemoni iz DFB-a prihvatiti njegove uslove i siguran sam da ga onda ne bi otpustili nakon neuspjeha na SP-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Znam za to. Ali opet mu džaba produženje, ako ne bude imao uspjeha. Ne bude li dovoljan uspjeh opet mora ići, džaba tu ugovor, kad onda javnost ospe paljbu.amerosm je napisao/la:@ effe_sa
Ali hajmo vidjet šta će Jogi uradit. U određenim njegovim greškama se slažemo, znaš i sam šta ja kod njega kritikujem. Nekim glupostima je kredit potrošio, a on je za mene prije EURO-a bio vrhunski trener. A greške su posebno krenule od tog polufinala. Ja opet ko neke malo nade u njega imam, jer loš trener nije sigurno. Čudna je malo stvar, njega skroz procijenit...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Slazem se sa ovim tvojim posljednjim postom...effe_sa je napisao/la:Znam za to. Ali opet mu džaba produženje, ako ne bude imao uspjeha. Ne bude li dovoljan uspjeh opet mora ići, džaba tu ugovor, kad onda javnost ospe paljbu.amerosm je napisao/la:@ effe_sa
Ali hajmo vidjet šta će Jogi uradit. U određenim njegovim greškama se slažemo, znaš i sam šta ja kod njega kritikujem. Nekim glupostima je kredit potrošio, a on je za mene prije EURO-a bio vrhunski trener. A greške su posebno krenule od tog polufinala. Ja opet ko neke malo nade u njega imam, jer loš trener nije sigurno. Čudna je malo stvar, njega skroz procijenit...
Ovo mu mora biti posljednja prilika da konacno u Njemacku donese titulu i ukoliko ne uspije onda se mora potraziti novo rijesenje jer ova generacija ima na raspolaganju jos max. 5 godina na visokom nivou i moraju se konacno poceti donoasiti trofeji i na reprezentativnom nivou.
Sto ga Heynckes sinoc spusti Modnom-guru-u...Na pitanje novinara kako koliko ova titula znaci Schweinsteigeru i Lahmu isti je odgovorio sljedece:
Ovo je nesto najvece sto mozes postici, kada ne mozes da osvojis titulu SP-a, no mozda nam i to uskoro slijedi.
Ovo je nesto najvece sto mozes postici, kada ne mozes da osvojis titulu SP-a, no mozda nam i to uskoro slijedi.
Kao moguce rijesenje na poziciji SD-a u DFB-u se spominje i Heynckes...
Ovo bi po meni bio veoma los izbor Niersbacha i kompanije. Za tu poziciju je potreban jedan mlad i inovativan covjek sa novim idejama kako jos bolje unaprijediti omladinski pogon i filozofiju igre zbog koje su Nijemci ovoliko uspjesni.
Za mene jedini logican izbor bi bio Oliver Kahn...
Ovo bi po meni bio veoma los izbor Niersbacha i kompanije. Za tu poziciju je potreban jedan mlad i inovativan covjek sa novim idejama kako jos bolje unaprijediti omladinski pogon i filozofiju igre zbog koje su Nijemci ovoliko uspjesni.
Za mene jedini logican izbor bi bio Oliver Kahn...
Odisseas Vlachodimos VfB Stuttgart,
Michael Zetterer SpVgg Unterhaching--
Leopold Zingerle Bayern München1-
Abwehr
Kevin Akpoguma Karlsruher SC--
Marcel Deelen Borussia Dortmund-
Koray Günter Borussia Dortmund-
Dominik Kohr Bayer Leverkusen
Christopher Lenz Borussia Mönchengladbach7-
Marian SarrBorussia Dortmund--
Robin Yalcin VfB Stuttgart-
Mittelfeld
Robert Andrich Hertha BSC-
Daniel Bohl. FSV Mainz -
Yannick Gerhardt, FC Köln
Kevin Holzweiler Borussia Mönchengladbach,
Sebastian Kerk SC Freiburg
Rani Khedira VfB Stuttgart
Jonas Meffert Bayer Leverkusen3-
Thomas Pledl SpVgg Greuther Fürth
Fabian Schnellhardt FC Köln
Marcel Sobottka FC Schalke --
Marc Stendera Eintracht Frankfurt
Angriff
Serge Gnabry FC Arsenal
Janik Haberer SpVgg Unterhaching--
Tammo Harder0 FC Schalke,
Timo Werner VfB Stuttgart--
Sta reci na ovaj spisak osim koristim ovu priliku da se ziegeu sjetim svega zenskog u familiji...nema goretzke ,gintera,meyera,weisera,borgmanna,arnolda itd...
Michael Zetterer SpVgg Unterhaching--
Leopold Zingerle Bayern München1-
Abwehr
Kevin Akpoguma Karlsruher SC--
Marcel Deelen Borussia Dortmund-
Koray Günter Borussia Dortmund-
Dominik Kohr Bayer Leverkusen
Christopher Lenz Borussia Mönchengladbach7-
Marian SarrBorussia Dortmund--
Robin Yalcin VfB Stuttgart-
Mittelfeld
Robert Andrich Hertha BSC-
Daniel Bohl. FSV Mainz -
Yannick Gerhardt, FC Köln
Kevin Holzweiler Borussia Mönchengladbach,
Sebastian Kerk SC Freiburg
Rani Khedira VfB Stuttgart
Jonas Meffert Bayer Leverkusen3-
Thomas Pledl SpVgg Greuther Fürth
Fabian Schnellhardt FC Köln
Marcel Sobottka FC Schalke --
Marc Stendera Eintracht Frankfurt
Angriff
Serge Gnabry FC Arsenal
Janik Haberer SpVgg Unterhaching--
Tammo Harder0 FC Schalke,
Timo Werner VfB Stuttgart--
Sta reci na ovaj spisak osim koristim ovu priliku da se ziegeu sjetim svega zenskog u familiji...nema goretzke ,gintera,meyera,weisera,borgmanna,arnolda itd...
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Low je veoma zadovoljan kako izgleda ekipa sa Kruseom u špicu i večeras protiv Ekvadora bi trebao igrati otpočetka na toj poziciji iako mu to nije prirodna pozicija.
Baš me zanima kako će večeras Elf izgledati na terenu u svom ''B sastavu'' .
Baš me zanima kako će večeras Elf izgledati na terenu u svom ''B sastavu'' .
Agieren statt reagieren
Znaju li se sastavi za včrs?
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prema BilduSemir bvb je napisao/la:Znaju li se sastavi za včrs?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kad vidim Howedesa na beku
Stavi ga na stopera Biberu
- schweinsteiger
- Kontakt:
A ko ce igrati beka?Neutral je napisao/la:Kad vidim Howedesa na beku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
#miasanmia
Lars Bender
Niko ne spominje mlade, sa spiska su otpali Kirhof, Arslan i Jung zbog povreda.Strutman ce ipka na kraju da igra za mladu selekciju Holnadije tako da oni dolaze u skoro najjacem sastavu.Taj prvi mec ce odluciti dalju sudbinu mladih Elfa, Spanci isto dolaze u najjacem sastavu.Steta sto u ovoj selekciji nema Gindogana, Gecea, Surlea, Drakslera i Krosa jer bi njihova pomoc bila dobrodosla i velika je razlika izmedju njih i igraca koji idu na EP.Za MATS-om ne zalim puno posto su meni on i Leno skoro pa jednaki.
Niko ne spominje mlade, sa spiska su otpali Kirhof, Arslan i Jung zbog povreda.Strutman ce ipka na kraju da igra za mladu selekciju Holnadije tako da oni dolaze u skoro najjacem sastavu.Taj prvi mec ce odluciti dalju sudbinu mladih Elfa, Spanci isto dolaze u najjacem sastavu.Steta sto u ovoj selekciji nema Gindogana, Gecea, Surlea, Drakslera i Krosa jer bi njihova pomoc bila dobrodosla i velika je razlika izmedju njih i igraca koji idu na EP.Za MATS-om ne zalim puno posto su meni on i Leno skoro pa jednaki.
- schweinsteiger
- Kontakt:
4. minut 2:0 za Elf,Bender i Podolski strijelci.
Sastav za Njemacku :
Adler - Howedes - Westermann - Mertersacker - Jansen - Bender - Neustadter - Podolski - Draxler - Sam - Kruse
Ne kontam zasto Kiesslienga nema ni na klupi...
Sastav za Njemacku :
Adler - Howedes - Westermann - Mertersacker - Jansen - Bender - Neustadter - Podolski - Draxler - Sam - Kruse
Ne kontam zasto Kiesslienga nema ni na klupi...
#miasanmia
- schweinsteiger
- Kontakt:
Je l' ovo najbolji sastav Ekvadora

- Goalgetter
- Kontakt:
Jel ovo onaj mocni Ekvador

jbg,ovaj Adler ne moze, da ne primi 2,3 gola 
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ja mislim da je ovaj rezultat bio i na otvaranju SPa 2006. ,ili se varam? 
#miasanmia
Dakakoschweinsteiger je napisao/la:Ja mislim da je ovaj rezultat bio i na otvaranju SPa 2006. ,ili se varam?
bila Kosta Rika onomad(
Usudiću se reći večeras C sastav elfa.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Bome fino je odigrala ova ekipa večeras, nekima igračima su ovo među prvim utakmicama a odigrali su i više nego solidno.Ovo samo pokazuje kakvu samo širinu Elf ima.
Kruse odličan, kao da je već godinama u reprezentaciji, mogao bi vrlo lako ako zadrži ovakvu formu da ugrozi poziciju Klosea koji je već na zalasku karijere

Kruse odličan, kao da je već godinama u reprezentaciji, mogao bi vrlo lako ako zadrži ovakvu formu da ugrozi poziciju Klosea koji je već na zalasku karijere
Agieren statt reagieren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.