Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Koliko će Atletico dobiti od eventualnog transfera Falcaoa jer vidim i kod njega izvjesna agencija ima udio vlasništva u ugovoru. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trebali bi dobit 60 miliona. 55 ako budu darežljivi.Saurman je napisao/la:Koliko će Atletico dobiti od eventualnog transfera Falcaoa jer vidim i kod njega izvjesna agencija ima udio vlasništva u ugovoru.
Sve ispod bi bila čista lakrdija za njih.
Ne pita kolika ce vrijednost tranfera biti, vec koliko od ukupne sume ide Atleticu.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Mislim da sam nedavno nekome odgovorio na isto pitanje. Sav novac ide Atleticu . Jel ta agencija ima nesto s njim ,to je njegova stvar. Kada je prelazio iz Porta,ta agencija i Atletico su trebali da plate Portu po pola iznosa, pa kada se u buducnosti bude desio novi transfer, pola bi islo klubu pola agenciji .Medjutim tu se nisu dogovorili pa je Atletico sve uzeo na sebe i dogovorio s Portom da im otplati Falcaa na rate . Ostala je jos jedna rata od 9 miliona koju ce im isplatiti ovog ljeta. Atletico mora platiti poreznoj jos 15 miliona ove godine. Ali i pored toga ,Azerbejdzan ce pomoci klubu s 20 miliona,dodas 20-30 miliona od LP,60 od Falcaa. Hajmo reci da ce klub na raspolaganju imati oko 50-60 miliona za transfere . Znaci mogu se dovesti 2-3 ektra pojacanja.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa sve uzimaju.neo je napisao/la:Ne pita kolika ce vrijednost tranfera biti, vec koliko od ukupne sume ide Atleticu.
A i u slučaju kad bi ta firma uzimala sebi nešto, Atletico se ne bi smio zadovoljiti sa manje od 55 miliona.
Tesko mi je povjerovati da ide sve klubu, jer mora i Falcao dobit nesto, pa agencija itd.. Ali ne vjerujem da je manje od 60%.Donnie Darko je napisao/la:Pa sve uzimaju.neo je napisao/la:Ne pita kolika ce vrijednost tranfera biti, vec koliko od ukupne sume ide Atleticu.
A i u slučaju kad bi ta firma uzimala sebi nešto, Atletico se ne bi smio zadovoljiti sa manje od 55 miliona.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Kako emotivan rastanak Radovana i Atletica.
Sticem dojam da je njegova najveca zelja da ostane sa Atleticom , medjutim vjerujem da se on najmanje pita.Novac kroji sudbine mnogih pa tako i njega.Steta !
Sada se okrenuti pojacanjima i sa ovim parama napraviti jos jaci tim
Sticem dojam da je njegova najveca zelja da ostane sa Atleticom , medjutim vjerujem da se on najmanje pita.Novac kroji sudbine mnogih pa tako i njega.Steta !
Sada se okrenuti pojacanjima i sa ovim parama napraviti jos jaci tim
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ne sumnjam da ce iz ovoga Atletico izaci jos jaci.
Sa Baptistaom, Pizzijem i onim veznjakom iz Betisa vec se donekle nadoknadjuje odlazak Radovana.
60 miliona za njega moze otpasti na nekog novog Radamela iz Porta, Benfice, Udinesea, Aston Vile ili gdje vec koji ce biti upola jeftiniji. Otvara se onda i prostor za dovodjenje Benata i Diega. Zasto ne i oba, igrat ce se tri takmicenja.
Na primjerima Kuna i Ninha se zakljucuje da ce Atletico iducu sezonu biti za klasu jaci.
Sa Baptistaom, Pizzijem i onim veznjakom iz Betisa vec se donekle nadoknadjuje odlazak Radovana.
60 miliona za njega moze otpasti na nekog novog Radamela iz Porta, Benfice, Udinesea, Aston Vile ili gdje vec koji ce biti upola jeftiniji. Otvara se onda i prostor za dovodjenje Benata i Diega. Zasto ne i oba, igrat ce se tri takmicenja.
Na primjerima Kuna i Ninha se zakljucuje da ce Atletico iducu sezonu biti za klasu jaci.
Izgleda da je otputovao za Monaco . Sutra ce zajedno s Valdezom na ljekarski pregled. Lik je zabio 70 golova za klub,donio tri titule . I ,na kraju,u kasi ce ti ostaviti 60 miliona s kojim mozes unaprijediti ekipu i platiti dobar dio dugovanja. Uvijek je davao maksimum na terenu,u izjavama uvijek profesionalno reagirao ,nije se glupirao tipa da nikada ne bi zaigrao za tim kome ime pocinje s R (Kun stakor) i slicne gluposti . Jucer je zajedno s Frenetom pjevao,plakao ,nesto sto necete vidjeti ni na jednom drugom stadionu u Spaniji . Cini se da je bio spreman da ostane pod uslovom da mu se samo malo poboljsa plata ,no to se nikako ne slaze s planovima mafie i nihovim prljavim poslovima. Bas mi je zao,mnogo vise nego kada su odlazili Forlan ili Aguero ili Torres. Ovo me bas s..balo http://www.youtube.com/watch?v=_fBCifZV ... youtu.be&aAli kada znam da je na klupi Colo,nekako mi lakse.

gracias por todo tigre!!!

gracias por todo tigre!!!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Zaista je bio pravio zaljubljenik u Jorgandzije.
Steta zaista.Zao mi je jer sam uvjeren bio u njegovu zelju za ostankom ali protiv Mafijoze se ne moze...
Njegove izjave i suze nakon posljednje utakmice su sve rekle.
Viva la vida Radamel !
Steta zaista.Zao mi je jer sam uvjeren bio u njegovu zelju za ostankom ali protiv Mafijoze se ne moze...
Njegove izjave i suze nakon posljednje utakmice su sve rekle.
Viva la vida Radamel !
Ovaj lik bi mogao njegovim stopama . Jel mu Mendes agent ?
Ako ispunjava taj uslov , onda je izvjestan Jackson. Drugi uslov ispunjava ,a to je da je fudbaler Porta
malo sam mu pogledao statistiku , preko 80 golova u 90 meceva 
[youtube][/youtube]
Strasno .
[youtube][/youtube]
Strasno .
Majstoru sve najbolje donio je klubu mnogo uspjeha ali nebih bio tako ostar prema upravi u ovo ekonomski tesko vrijeme za spanske klubove 60 miliona se bas i ne odbija.Falcau zelim svu srecu i da se jednog dana vrati na Calderon.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Oproštaj
[youtube][/youtube]
El Cebolla, como Courtois: "A los madridistas, que les den por el c..."
El Tigre utapa tugu

[youtube][/youtube]
El Cebolla, como Courtois: "A los madridistas, que les den por el c..."
El Tigre utapa tugu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Koliko sam ja upoznat Jorge Mendes i Peter Kenyon su vlasnici oko 60% prava na Falcao-a tako da će klub dobiti DO 20 miliona eura od transfera. Ali me Falcao razočarao OPET prelaskom u klub koji ne igra ligu prvaka ili se ne bori za titulu u zemlji.Saurman je napisao/la:Koliko će Atletico dobiti od eventualnog transfera Falcaoa jer vidim i kod njega izvjesna agencija ima udio vlasništva u ugovoru.
P.S. ne podcjenjujem Atletico jer su mi dragi još od vremena kada su vam bivšeg predsjednika Jesús Gil tjerali u zatvor radi fol nekih mahinacija oko njegovih uloženih para u klub.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
- JohnLennon
- Kontakt:
Mislim da se Falcao najmanje pitao kada je u pitanju odabir novog kluba.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Njemu je samo novac na pameti i ništa drugo.Od toliko vrhunskih klubova on ide u Monaco.ja.neron je napisao/la:Koliko sam ja upoznat Jorge Mendes i Peter Kenyon su vlasnici oko 60% prava na Falcao-a tako da će klub dobiti DO 20 miliona eura od transfera. Ali me Falcao razočarao OPET prelaskom u klub koji ne igra ligu prvaka ili se ne bori za titulu u zemlji.Saurman je napisao/la:Koliko će Atletico dobiti od eventualnog transfera Falcaoa jer vidim i kod njega izvjesna agencija ima udio vlasništva u ugovoru.
P.S. ne podcjenjujem Atletico jer su mi dragi još od vremena kada su vam bivšeg predsjednika Jesús Gil tjerali u zatvor radi fol nekih mahinacija oko njegovih uloženih para u klub.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Brate dragi, on se tu najmanje pitao. Mogao je u Barcelonu i Real kojim nije potreban (upitno za Real, al' eto recimo da tamo ni on nije želio zbog činjenice da je to Atleticov najveći rival), zatim u Anzhi, Zenit, PSG i Monaco. Rusi ga nisu ni pokušavali dovesti, za PSG nešto i nisam siguran (jbg, s njima se svak' živ dovodi u kontekst), ostaje Monaco. Englezi nisu mogli ni prismrditi Falcau zbog te treće strane čije postojanje @južnjak kulturno odbija da prihvati.Saurman je napisao/la:
Njemu je samo novac na pameti i ništa drugo.Od toliko vrhunskih klubova on ide u Monaco.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma kakva 3.strana,ispada da neće niti za kikiriki imat kad ga prodaju...
Ma to su gluposti za Falcaoa Atletico ce dobiti 60 miliona ne budite smijesni.
Osvaldo se spominje kao moguca zamjena za Falcaoa.
soe je napisao/la:Ma to su gluposti za Falcaoa Atletico ce dobiti 60 miliona ne budite smijesni.
On moze biti iskljucivo beck-up igrac.Jeste dobar , kvalitetan igrac ali 2 nivoa ispod Radovana.
On ce biti(ako bude doveden) vrlo jeftin jer je u velikom sukobu sa Andreacollijem pa im je i 5 miliona uhar za njega.
Dok su Cholo i Costa u timu nema zime
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.