-8,5/Raonic M.-Malisse X. 2 1.55
-7,5/J.Sousa-Soeda G. 2 1.65
+6,5/Martić P.-Ivanović A. 2 1.70
GL
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bevanda4 je napisao/la:pusti to šta čuješ uvezi HNL-a.. Mafija je to prijatelju, znaju samo odabranicixso je napisao/la:zna li ko za dinamo sutra sta, cuo sam padaju sutra kvote na dinamo i na kladionicama trebali bi oderat hajduki ovaj travnik u nasoj ligi valjda ce ovu zvijezdu uzeti jbd treba im
Osobno se ne bih zalijetao.. Hajduk ima novog trenera (Igor Tudor - možda ga znate kao igrača Juventusa) i momčad malo pomalo ide na bolje.. Osvojili su prije 3 dana kup čime su izborili igranje u Europi.. Dinamo je prvak, nema se komu dokazivat (doslovno nemaju jer ih navijači bojkotiraju.. Nikoga nije briga za taj klub) dok s druge strane Hajduk ima 12. igrača Torcidu.. Njih ne trebam puno predstavljat, svi znate o kakvoj se navijačkoj skupini radi.. Dovoljan dokaz je 2. utakmica finala kupa, kad je Hajduk igrao u gostima, došlo ih je podržat između 5-7 tisuća ljudi (na stadionu sve skupa bilo 10-ak tisuća)..
Osobno ću opalit Dinamo - Hajduk X2 @2,05 radi enormno visoke kvote.. A na jedan od tiketa ću u sistemu odigrat čistu duju Hajduka na smiješnih @5,20
Uzmite u obzir i Kouassi daje gol @cca 3,50 - Novo pojačanje u Splitu, 18-godišnji Afrikanac.. Njegov prvi gol za Hajduk ujedno je bio i 4000. prvenstveni od osnutka kluba (1911.) i time se već upisao u povijest.. Nek malo stasa i gledat ćemo novog Drogbu (kouassi također iz obale bjelokosti)
kad nece nece, prosle sedmice sam skinuo komplet talijansku ligu bez dvoznaka ali mrtvi Lazio me obori za 1900€ zato veceras igram na romu hendikep .Willy je napisao/la:Šteta, tako blizu je čovjek bio...mirza_it je napisao/la:Borusia D.-Bayern M. X/X na 50€ 275€ dob.
Borusia D.-Bayern M. 1-1 tacan rez. uplata 20€ dobitak 150€
ako prodze prodze
50/50, može bit bidne, može bit ne bidne.POPAY je napisao/la:Pitanje za sve pratioce serie a:Koje su procentualne sanse da ce biti crveni vcrs na rimskom derbiju?
Bacio bih fesliju na:da ce biti crveni,vidim da je bio barem jedan crveni na svakom od zadnjih 7 susreta a ovaj je od velike vaznosti jer osigurava evropu za pobjednika.Kvote su pretezito podjednake ali sam naso u bet-live kvotu 2.Dakle misljenja u procentima i opcenito da li se isplati riskirati?
vise igraca hajduku fali dinamu mozda dva, tri igraca ne znam derby al mi je ovo nekako kec jos hajduk izmoren sa kupom , sretno tebireformer je napisao/la:Dinamo - Hajduk x 3.60
I jednima, i drugima fali dosta igrača, sve je već odavno rješeno.. Očekujem x, a probajte tačan rezultat 1:1.
Imam spremna 3 para za duplanje, kvota 3.49:reformer je napisao/la:Može li neko predložiti 3 para da kvota bude otprilike 4 ?
ubacio sam ih u sistem i stavio jos trutu severin u rumuniji 1 jer steaua igra sa drugomo postavom a njima treba i jos par interesantnih parova pa ako Bog da mozda se i prodjebevanda4 je napisao/la:@cixso, hvala na iscrpnoj informaciji.Drago mi je da surađujemo haha.
Mada, još sam uvjeren da Hajduk ide doma sa bodovima.. Preko noći X2 je narastao na @2,45
Al pošto si nabrojao ovoliko izostanaka prvotimaca, odlučujem se na kraju ganjata Kouassija na 3,60 da daje gol..
Bez vukovića i maglice kao glavnih golgetera, te andrijaševića i sušića kao playmakera.. Kouassi će imat i previše prostora, a dovoljan je jedan prodor kroz obranu nezainteresiranog Dinama.
Evo vidim i kolega @reformer njuši X ovdje..
@cixso, ako misliš većim ulogom na Dinamo - nemoj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.