Pa to im i jeste cilj..ŠB_Fidelis je napisao/la:Ovo jedino ne kontam sto je potrebno, taman kao da ove stvari nije lako provjeriti ili sto vec, ne znam sto se ovo domacinima u ligi cesto desava, to su elementarne stvari i iskaz (sportskog) postovanja ka protivniku.starmo94 je napisao/la:Sto provociraju s kartama podvelesci..
Gazi !!
Imam i ja kartu staru tri, cetiri godine iz Vrapcica sa ''FK Široki Brijeg''.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Nazočnim novinaraima obratili su se Velibor Đurić, igrač i Branko Karačić šef stružnog stožera HŠK Zrinjski.
Gradski derbi sigurno je nešto posebno. Mi idemo u Vrapčiće puno rasterećeniji nego što je u ovom trenutku Velež. Bez obzira što imamo problema u momčadi, što zbog kartona i ozljeda, međutim uz motiv, želju i kvalitetnu igru možemo ostvariti kvalitetan rezultat. Poštujemo rezultate Veleža, ali želimo pokazati da smo u ovom trenutku kvalitetnija ekipa i da smo zasluženo ispred njih na ljestvici. Očekujemo fer i korektno navijanje, da navijači Veleža bodre svoj klub, a našim navjačima poručujem da bodre svoj HŠK Zrinjski sa jednom vjerom da će njihovi ljubimci pružiti sve na terenu da bi svima njima dali sreću i zadovoljstvo, kazao je Branko Karačić.
Zrinjski je u gradskim derbijima samo jednom slavio u Vrapčićima. 13. rujna 2008. Na putu do titule prvaka plemići su svladali Velež s 2:0. Strijelac drugog pogotka na toj utakmici bio je Velibor Đurić.
Velež ulazi u ovaj gradski derbi sa psihološkim pritiskom. Ukoliko izgube utakmicu svjesni su da mogu ispasti iz lige. Mi u utakmicu ulazimo rasterećeno i na nama igračima je da ostavimo srce na terenu. Ovaj tjedan smo se dobro pripremili i očekujem da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu. Imam dobar osjećaj da ćemo pobjediti Velež u Vrapčićima, kazao je Velibor Đurić.
Gradski derbi sigurno je nešto posebno. Mi idemo u Vrapčiće puno rasterećeniji nego što je u ovom trenutku Velež. Bez obzira što imamo problema u momčadi, što zbog kartona i ozljeda, međutim uz motiv, želju i kvalitetnu igru možemo ostvariti kvalitetan rezultat. Poštujemo rezultate Veleža, ali želimo pokazati da smo u ovom trenutku kvalitetnija ekipa i da smo zasluženo ispred njih na ljestvici. Očekujemo fer i korektno navijanje, da navijači Veleža bodre svoj klub, a našim navjačima poručujem da bodre svoj HŠK Zrinjski sa jednom vjerom da će njihovi ljubimci pružiti sve na terenu da bi svima njima dali sreću i zadovoljstvo, kazao je Branko Karačić.
Zrinjski je u gradskim derbijima samo jednom slavio u Vrapčićima. 13. rujna 2008. Na putu do titule prvaka plemići su svladali Velež s 2:0. Strijelac drugog pogotka na toj utakmici bio je Velibor Đurić.
Velež ulazi u ovaj gradski derbi sa psihološkim pritiskom. Ukoliko izgube utakmicu svjesni su da mogu ispasti iz lige. Mi u utakmicu ulazimo rasterećeno i na nama igračima je da ostavimo srce na terenu. Ovaj tjedan smo se dobro pripremili i očekujem da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu. Imam dobar osjećaj da ćemo pobjediti Velež u Vrapčićima, kazao je Velibor Đurić.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Za sljedecu sezonu kao moguca pojcanja spominju se povratnik Igor Anicic, Kantar iz Borca, Kajkut iz Celika i Kokot iz Slavije!
mozda bi trebalo nesto probati sa stojanovicem iz hajduka da se vrati,cito sam danas da je reko da ga ne zovu da produzi ugovor a i sam priznaje da ce tesko neko platiti odstetu za njega jer ima 28 godina jos i kad je odlazio iz zrinjskog rekao je da bi se volio vratiti nekad.
To se zove ljubav: Ultrasi odbili besplatne ulaznice za Hrvatsku
U ponedjeljak bi se u prodaju trebale pustiti ulaznice u prodaju za prijateljsku utakmicu koju će u subotu 1. lipnja pod Bijelim brijegom igrati Zrinjski i reprezentacija Hrvatske.
Organizator će pustiti u prodaju 12.500 ulaznica(10.000 za zapad i 2.500 za istok), s tim da će se sve do subote karte za zapadnu tribinu prodavati za 10, a za istočnu za 5 konvertibilnih maraka.
Najvatreniji navijači Zrinjskog bit će smješteni na istočnoj tribini, a iako je želja čelnika mostarskog kluba bila da ulaz za vatrene navijače mostarskog kluba bude besplatan, Klub navijača Ultras-Zrinjski je odbio besplatne ulaznice, u želji da i Ultrasi kupnjom ulaznice pomognu u organizaciji utakmice.

U ponedjeljak bi se u prodaju trebale pustiti ulaznice u prodaju za prijateljsku utakmicu koju će u subotu 1. lipnja pod Bijelim brijegom igrati Zrinjski i reprezentacija Hrvatske.
Organizator će pustiti u prodaju 12.500 ulaznica(10.000 za zapad i 2.500 za istok), s tim da će se sve do subote karte za zapadnu tribinu prodavati za 10, a za istočnu za 5 konvertibilnih maraka.
Najvatreniji navijači Zrinjskog bit će smješteni na istočnoj tribini, a iako je želja čelnika mostarskog kluba bila da ulaz za vatrene navijače mostarskog kluba bude besplatan, Klub navijača Ultras-Zrinjski je odbio besplatne ulaznice, u želji da i Ultrasi kupnjom ulaznice pomognu u organizaciji utakmice.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kome će novci od ulaznica ići ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne znam sta se zalite, dobro su vam napisali Mostar ispod, trebali su Cimstarmo94 je napisao/la:Sto provociraju s kartama podvelesci..
Gazi !!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
igrači spremni,znaju što od njih očekujemo i nadat se po lošem i blatnjavom terenu pobjedi kao onda 0-2 ,pobjedili smo ove godine najbolje ekipe,sa željom u sarajevu igrali ravnopravno,čak ga i nadigrali u kupu,veleža pobjedili s igračem manje,e nema razloga da s 11 ne uspijemo,ne ostave li srce na terenu bolje da se ne vraćaju
SRETNO dvostruki prvaku i osvajaču kupa ...
SRETNO dvostruki prvaku i osvajaču kupa ...
Jer zrinjski nije iz Mostara. To je sasvim logicno.CroUltras je napisao/la:Zrinjski će igrati kao gost u Mostaru protiv Hrvatske;-)
sasvim logično jer je Mostar hrvatski grad...Bliss je napisao/la:Jer zrinjski nije iz Mostara. To je sasvim logicno.CroUltras je napisao/la:Zrinjski će igrati kao gost u Mostaru protiv Hrvatske;-)
#Ausilio OUT
Isto kao sto je Fejrnord, mađarski.Jericho je napisao/la:sasvim logično jer je Mostar hrvatski grad...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I onda je svizac zamotao čokoladu u omot!Jericho je napisao/la:sasvim logično jer je Mostar hrvatski grad...Bliss je napisao/la:Jer zrinjski nije iz Mostara. To je sasvim logicno.CroUltras je napisao/la:Zrinjski će igrati kao gost u Mostaru protiv Hrvatske;-)
Jok ti si,idi krpi te crvene čarape po BostonuBliss je napisao/la:Jer zrinjski nije iz Mostara. To je sasvim logicno.CroUltras je napisao/la:Zrinjski će igrati kao gost u Mostaru protiv Hrvatske;-)
Doktor baluna...
Evo nejebice opet na temi, pa izudaraj ga od lavabo par puta bit ce ti bolje odmaBliss je napisao/la:Jer zrinjski nije iz Mostara. To je sasvim logicno.CroUltras je napisao/la:Zrinjski će igrati kao gost u Mostaru protiv Hrvatske;-)
Sent from my PMP5580C
A Feyenoord, nizozemski...Elegant je napisao/la:Isto kao sto je Fejrnord, mađarski.Jericho je napisao/la:sasvim logično jer je Mostar hrvatski grad...
Doktor baluna...
Evo mene u Cernici slobodno navrati, ali treba se dugo voziti iz Ilica. Vidi kad ti je bus do grada.CroUltras je napisao/la:Jok ti si,idi krpi te crvene čarape po BostonuBliss je napisao/la:Jer zrinjski nije iz Mostara. To je sasvim logicno.CroUltras je napisao/la:Zrinjski će igrati kao gost u Mostaru protiv Hrvatske;-).
Bliss aj na šake
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.