FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Sarajevo1946
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Sarajevo1946 » 26 maj 2013, 14:42

Iskrene čestitke prvacima Evrope. ;)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

1909
Kontakt:

Post Postao/la 1909 » 26 maj 2013, 14:49

vidim niko crveni karton ne spominje ;)

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 26 maj 2013, 14:53

1909 je napisao/la:vidim niko crveni karton ne spominje ;)
Koju si ti utakmicu gledao, ja nisam vidio da je sudija pokazao nekome crveni karton :D

imaš mahanje ;)
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 maj 2013, 14:56

Nije bas pogodna situacija za pricanje o transferima, jer imamo puno vecih razloga za slavlje ali nisam mogao da ovo ne postavim.
Sve ukazuje na to da ce Lewa kod nas, a iskerno u zadnje vrijeme mi se poceo svidjati kao igrac, jer ima to nesto sto je napadacima potrebno. 8-)
slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 26 maj 2013, 14:57

Vidi SAFa iza Hoenesa, sto cilja Lewu.. :lol: I usput aj da cestitam... 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 26 maj 2013, 15:01

Saurman je napisao/la:slika

8-)

šta reći tri legende danke herr Uli Hoeneß, Bastian Schweinsteiger,Karl-Heinz Rummenigge

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 26 maj 2013, 15:07

Eh sad na miru posle lude noci da i ja nesto napisem :D

Prvo da nam svima cestitam na vise nego li zasluzenoj tituli,krajnje vrijeme je bilo da stigne tamo gdje je trebala i prosle godine :D

Zutaljima treba cestitati iskreno,odigrali su veliki mec,nisu se branili,odigrali muski i otvoreno sto je za pohvalu,zbog toga i finale dugo vremena nije bilo bolje...
Sto se nas tice,na pocetku je pritisak ucinio svoje ali kako je vrijeme odmicalo sve vise smo igrali kako najbolje znamo
Izdvojio bi par igraca mada su svi bili dobri
Nojer-kako je dosao kod nas nije imao prilike da se dokaze jer nije imao posla,sinoc kad je najpotrebnije bilo i dokazao se,svaka cast momcino
Martinez-tog frajera ne mozes mrziti,covjeka igra kao da je rodjen u Munchenu,gine na terenu,vidi se da one izjave da zeli samo kod nas nisu suplja prica,covjek vrijedi svaki novcic dat za njega
Robben-nista mi drazi nije bilo nego ono sinoc kad je ON dao 2 gol,covjek e to zasluzio,posle svakakvih kritika nastavio je da se trudi i bori,covjek s toliko pehova je i vise nego zasluzio da bude nas sinosnji heroj,celavko ostani jos
Riberi malo podbacio ali sa asistencijom i poluasistencijom mu je sve zaboravljeno,majstor :)
Boateng-momak srcem odigrao,borio se ko lav i odigrao najbolju utkamicu kako je u Bayernu
Ostali svi na mjestu,sve za 10 ....jos jednom VISE NEGO ZASLUZENO :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 maj 2013, 15:27

Omerbavarac je napisao/la: Sve ukazuje na to da ce Lewa kod nas, a iskerno u zadnje vrijeme mi se poceo svidjati kao igrac, jer ima to nesto sto je napadacima potrebno. 8-)
Na ovo si mislio :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 maj 2013, 15:44

Omerbavarac je napisao/la:Ako se ne varam jos uvijek se nisu oglasili Gero i secko
ne znam sta da kazem/napisem. jednostavno, fasciniran sam rezultatima koje su ostvarali i na koji nacin.
jedino mi vokri sto je riberi podbacio i iskljucio se iz utrke za zlatnu loptu.
ne znam kome bismo trebali dodijeliti epitet igraca utakmice, robenu ili martinezu :?
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 maj 2013, 15:45

rio_Ferdy88 je napisao/la: Na ovo si mislio
Izmedju ostalog. Trebas biti malo prgav da bi uspio u svojoj nakani a napadaci to nerijetko rade u cilju sto vece provokacije suprotne strane, jer pobogu sta bi bilo da nema koskanja, balet bi se plesao. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 maj 2013, 15:53

" onclick="window.open(this.href);return false;

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 26 maj 2013, 16:05

Kakav je Levat igrac pokazao je sinoc jos jednom.
Onaj first touch kod primanja mu je fantastican.
U primanju lopte izbaci dvojicu igraca, nije sebican i bio bi (odlaskom Gomeza) pravo pojacanje za nas.

Od PES-a 14 i FIFA-e 14 ocekujem da napokon naprave Bayernove igrace svojstveno njihovim kvalitetama a ne da pucaju samo igrace Barce i Reala kao da su 3 klase iznad sviju.

NOVI SVJETSKI FUDBALSKI POREDAK JE USPOSTAVLJEN
S Gotzeom i Guardiolom i u sljedecu sezonu ulazimo kao favoriti.
Robben Muss Bleiben
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 26 maj 2013, 16:07

U koliko je ljepše gledat utakmicu sad evo upravo gledam na OBN bez koliko je bolje bez ikakve nervoze i bez mokrih dlanova. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 26 maj 2013, 16:38

NA VRHU UVIJEK IMA MJESTA,AKO SE KRENE SA DNA

Dno je bilo dotaknuto 19.5.2012,99% ekipa bi nakon toga palo u agoniju i ne bi ih bilo na mapi narednih par godina,ali Bayern nije kao druge ekipe,Bayern je nešto neopisivo.Strašno mi je drago zbog Robbena,Lahma i Bastiana.S ovim su sebi osigurali mjesto među zvjezdama zauvijek.Ovo nije kraj,Evropo spremi se za dominaciju u narednim godinama.

FOOTBALL IS COMMING HOAM
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 26 maj 2013, 17:05

pogledajte nove zgode brata bilala :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 maj 2013, 17:33

Da se malo osvrnemo na utakmicu ali i na neke druge stvari.
Prvih 20-tak minuta Bayerna gotovo da nije niti bilo na terenu, s greskama su prednjacili Alaba i Ribery s cije strane je dolazio gotovo svaki napad Dortmunda. Boateng je takodjer bio los u tom periodu, ali njemu se nista ne moze zamjeriti jer je dobio nevidjene batine u cijeloj utakmici. Sve se okrece na Bayernov mlin nakon prve velike prilike Mandzukica i fantasticne odbrane Weidenfelera. Nakon toga Bayern preuzima igru u potpunosti, prvo je Martinez pokusao, zatim je i Robben imao dvije kolosalne sanse. Iskreno u ovom trenutku sam bio van sebe i pomislio sam da ce opet Robben biti tragicar utakmice. Srecom nije bilo tako. U drugo poluvrijeme je Bayern usao mnogo bolje i dominirali su gotovo citavim drugim dijelom utakmice, pogotovo se to odnosi na posljednjih 20-tak minuta utakmice.
Nakon gola Mandzukica bio sam ubijedjen u pobjedu Bayerna, jer ako Bayern povede onda je utakmica rijesena u korist Bavaraca ( Sem Chelsea i njihove nevidjene srece ). Dante me nazivcirao s onim njegovim amaterskim startom na Reusa za koji je lagano mogao dobiti drugi zuti karton i iskljucenje. Dortmund je tada izjednacio, ali je to samo stvorilo dodatni motiv za Bavarce da sve rijese u regularnih 90 minuta utakmice. Prvo je Subotic izbacio Mullerov pokusaj s gol linije, a onda je i on lagano mogao dobiti crveni karton zbog povlacenja Mullera kada je ovaj izasao sam pred golmana Borussije, Subotic je bio zadnji igrac odbrane. Tako da ako se Dortmundovci vade na Danteov moguci drugi zuti odnosno crveni karton, red je da spomenete da je i Subotic trebao pod tus. Lewandowski i Ribery su takodjer mogli pocrveniti. Za Bayern su prilike jos imali i Alaba, te Schweinsteiger, a onda na scenu stupa Robben i zabija gol kojim se iskupio za izgubljeno finale Lp-a prosle godine. Ovaj gol mu treba donijeti ostanak u Bayernu, zasluzio je. Sto se tice ostalih igraca, treba izdvojiti da je Ribery bio dosta los gotovo cijeli susret ali da je svojim bravurama uveliko pomogao Bayi da dodje do 5 titule prvaka Europe. Mandzukicu kapa dole, ja ga nisam volio ali je dokazao da je igrac za Bayerna, svaka cast majstore! S Martinezom je ista situacija.
Lahm je bek koji se radja jednom u 50 godina, tesko cemo imati takvog igracinu, a pri tome i ljudsku velicinu nakon sto on ode. Schweinsteiger je vodja i stub ovog tima, nezamjenjiv definitivno. O Mulleru nema potrebe ni pricati, sve je rekao za sebe. On je nas buduci kapiten. Sve u svemu jedna fantasticna utakmica i potpuno zasluzena pobjeda Bayerna, cija generacija ima priliku da udje u historiju kao najbolja i po igri i po rezultatima.

Da se sjetimo sada kako je ovaj Bayern zapravo stvaran.
Sezona 2006/2007 Bayern je zavrsio kao cetvrtoplasirani sto je znacilo da sljedecu sezone ne moze igrati u Ligi Prvaka. Nakon toga dolazi ipak do promjene politike u transferima, te se dovode igraci za povece svote novca kao sto su Ribery, Toni i Klose. Dobro se sjecam Bayerna u tadasnjem Kupu Uefa, cak i pod palicom generala je Bayern bio slab. Toni je spasio Bayern blamaze protiv Getafea golovima u posljednjim minutama drugog produzetka.
Nakon toga dolazi Zenit u polufinalu i gazi Bayerna sa 4:0 u Rusiji. Sjecate li se tek tada koliko je Bayern bio daleko od Europskog vrha. Sezona 2008/2009, sjecate li se tek ove sezone pod palicom Klinsmana, sezona u kojoj su petarde bile svakodnevnica. Dobro se sjecam kako su Dzeko i Misimovic u Wolfsburgu trpali Bayern sa velikih 5:1.
Priznajem tada sam plakao cak, bilo mi je tesko gledati kako ljudi navijaju protiv Bayerna zbog toga sto Dzeko i Miske igraju u Wolfsburgu, a jos mi je teze bilo jer je Bayern gubio od nizerazrednih klubova poput Wolfsburga.
Potop protiv Barcelone ne treba niti spominjati, Lella u odbrani pogotovo. Sezona nakon toga, na kormilo Bayerna dolazi Louis Van Gaal kao novi strateg Bayerna, stvari se lagano okrecu u Bayernovu korist. Na kraju sezone se dolazi do duple krune a kao slag na tortu je i plasman u finale Lige Prvaka u kojemu se gubi moramo reci zasluzeno.
Zbog ovoga nam nije bilo zao jer nam je Bayern podario i vise srece nego li smo ocekivali. Medjutim sljedeca sezona je bila katastrofalna, Borussija je preuzela primat u Njemackoj, a onaj poraz u osmini finala LP-a protiv Intera je za mene bio gori nego li poraz protiv Chelsea u Ligi Prvaka. Prosle sezone je Bayern pokazao kakav je zapravo tim, te pored brojnih pehova koji su ga pratili do tada, ponovo je igrao finale Lp-a. Nazalost u svemu smo bili durgi i u kupu, Bundesligi, te Ligi Prvaka. No ova sezona je bila Bayernova, Dortmund je osjetio sav gnjev i ljutnju Bavaraca jer su u svakom takmicenju izgubili od Bayerna. U Bundesligi su bili drugi, u kupu su ispali od Bayerna, a evo izgubili su i trofej LP-a upravo od Bayerna. Da ne duzim vise ionako je predug post, ali sve se ovo moralo reci.

Ovaj Bayern ima sve predispozicije da vlada i u narednim godinama u fudbalskim okvirima, imaju novac, odlicnog trenera, stadion te najbitnije fantastican tim koji se gradio godinama. Ovo je Super Bayern u svakom pogledu i budite ponosni zbog toga sto smo i mi svi dio ove nogometne institucije. Sada ponosno i samouvjereno mozemo reci da je Bayern najbolji tim na svijetu!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 maj 2013, 18:04

Igraci prije nekoliko minuta sletjeli u Minhen,ima prenos na ZDF.

Evo i link
http://www.n24.de/n24/Mediathek/Live/d/ ... ndon-.html" onclick="window.open(this.href);return false;

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 26 maj 2013, 19:23

“Imamo još šest dana do Stuttgarta nakon slavlja, a mislim da i s 1,8 promila alkohola u krvi još uvijek imamo dobre šanse”, rekao je Rummenigge.

Ovo je malo arogantntno od Rummeniggea al mora da je kod davanja ove izjave imao oko 2 promila alkohola u krvi. :lol:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 maj 2013, 20:00

[youtube][/youtube]

Rafinha u orginalu skida Louisa Armstronga. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

VahaCFC
Kontakt:

Post Postao/la VahaCFC » 26 maj 2013, 20:03

Samo da vam cestitam na tituli.Zasluzeno,nema sta. ;)
Keep the Blue Flag Flying High !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []