Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
http://www.****/dogadjaji/aktu ... irusa-h1n1
Da li se iko od vas boji ove gripe. Mislim da će biti gadno i da će dosta ljudi nažalost nastradati radi para.
Da li se iko od vas boji ove gripe. Mislim da će biti gadno i da će dosta ljudi nažalost nastradati radi para.
Mozes li malo pojasnit ako nije problem kako skinuti knjigu sa ove stranice kod mene nikako nece ne znam gdje je problem ?Pasha je napisao/la:evo knele ministre![]()
http://www.baneprevoz.com/bane/bok/index3.php
nek' te ne čudi ime portala, fakat su knjige
-
bavarian_bk
- Kontakt:
De pogledaj jarane u mene lokaciju ,sve ce ti biti jasno ,bojim li se ili ne bojim!!Rz88 je napisao/la:http://www.****/dogadjaji/aktu ... irusa-h1n1
Gadno je to. Ne mogu vjerovati šta nam rade. Sada je najbolje u Kini, oni nemaju tu gripu, ili u Aziju otići. Kako ih nije stid prenositi te stvari na nas. Sve laboratorijski od Iluminata odnosno Masona pokrenuti. Kako su ti ljudi cigani, neka, neka, dođi će i taj dan kada ćemo vidjeti ko je kakav bio. InšAllah. Inače, da budem pošten, ne bojim se glupe gripe, samo se Boga bojim, pa ako mi je suđena, šta god bude. O svemu odlučuje Bog.
Kažu doktori da jeste bila zaražena virusom h1n1, ali da to nije uzrok smrti. Ne vjeruje im nešto previše, ali mislim da ipak treba sačekati rezultate obdukcije pa pričati o tome.bavarian_bk je napisao/la:De pogledaj jarane u mene lokaciju ,sve ce ti biti jasno ,bojim li se ili ne bojim!!Rz88 je napisao/la:http://www.****/dogadjaji/aktu ... irusa-h1n1
Da li se iko od vas boji ove gripe. Mislim da će biti gadno i da će dosta ljudi nažalost nastradati radi para.![]()
![]()
Lično mi je sve ovo oko novog virusa vrlo sumnjivo, velika lova se tu vrti,farmaceutske kuće, a ja sam fan teorija zavjere
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Rz88 je napisao/la:Gadno je to. Ne mogu vjerovati šta nam rade. Sada je najbolje u Kini, oni nemaju tu gripu, ili u Aziju otići. Kako ih nije stid prenositi te stvari na nas. Sve laboratorijski od Iluminata odnosno Masona pokrenuti. Kako su ti ljudi cigani, neka, neka, dođi će i taj dan kada ćemo vidjeti ko je kakav bio. InšAllah. Inače, da budem pošten, ne bojim se glupe gripe, samo se Boga bojim, pa ako mi je suđena, šta god bude. O svemu odlučuje Bog.
Sve si u pravu za te Masone gledao sam ona dva filma po 7 h sve o njima jos ne mogu da vjerujem sta nam rade.
AMAR OSIM!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
PotpisRz88 je napisao/la:Gadno je to. Ne mogu vjerovati šta nam rade. Sada je najbolje u Kini, oni nemaju tu gripu, ili u Aziju otići. Kako ih nije stid prenositi te stvari na nas. Sve laboratorijski od Iluminata odnosno Masona pokrenuti. Kako su ti ljudi cigani, neka, neka, dođi će i taj dan kada ćemo vidjeti ko je kakav bio. InšAllah. Inače, da budem pošten, ne bojim se glupe gripe, samo se Boga bojim, pa ako mi je suđena, šta god bude. O svemu odlučuje Bog.
To je sve ba vjestacki napravljeno !Sve te nove oblike gripe ,neko pravi jer ima zarade od toga !Nek nam je ALLAH DŽ.Š na pomoci.
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Ova nasa BiH kakva god da je bar je sigurna od svakakvih katastrofa..ne moramo se brinut za tornado,cunami,poplave i tako to..yebes h1n1 
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Ne znam, vjeruj mi. Ja lično mislim da je ovo samo plan da se brzo dođe do para. Gledajući sve ovo, bolest je bolest, okej to. Ali odakle najednom ptičija, odakle najednom svinjska. Kakve su to gluposti. U Ukrajini 1.6 mil oboljelih, ali kažu opada, ali da se čeka i drugi val toga. U nas je situacija solidna. Mislim da mediji preseravaju i to puno. Prepadaju narod, ovdje ovo, ovdje ono, neko oboli od obične gripe , odmah se svinjska spominje. Kakvi su u nas doktori to je posebna priča. Brza zarada , i mi "obični" ljudi da patimo. Nema šanse da se vakcinišem protiv toga, nemojte ni vi. Imati će kasnije trajnje posljedice. Ovo je sve sramotno što se dešava ali neka im Dragi Bog sudi. Doći će inšAllah i taj dan.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Haj dobro je dok ne pocne se mahom umirati!
Haj sad LAKU NOC ! Neka vas Allah cuva!
Haj sad LAKU NOC ! Neka vas Allah cuva!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
formance je napisao/la:BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
ma raja nebrinite se za H1N1. U Bosni nista nije uspjelo pa nece ni to.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
A_d_0 je napisao/la:ma raja nebrinite se za H1N1. U Bosni nista nije uspjelo pa nece ni to.
crni humor
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sve su to svinje kriveRz88 je napisao/la:Ne znam, vjeruj mi. Ja lično mislim da je ovo samo plan da se brzo dođe do para. Gledajući sve ovo, bolest je bolest, okej to. Ali odakle najednom ptičija, odakle najednom svinjska. Kakve su to gluposti. U Ukrajini 1.6 mil oboljelih, ali kažu opada, ali da se čeka i drugi val toga. U nas je situacija solidna. Mislim da mediji preseravaju i to puno. Prepadaju narod, ovdje ovo, ovdje ono, neko oboli od obične gripe , odmah se svinjska spominje. Kakvi su u nas doktori to je posebna priča. Brza zarada , i mi "obični" ljudi da patimo. Nema šanse da se vakcinišem protiv toga, nemojte ni vi. Imati će kasnije trajnje posljedice. Ovo je sve sramotno što se dešava ali neka im Dragi Bog sudi. Doći će inšAllah i taj dan.
Imal ko link za tekmu AEK-PAOK!?!? help pls
evo link
http://www.atdhe.net/index.html
http://www.atdhe.net/index.html
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- rob do bagro
- Kontakt:
Hvala Vam!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.