Sport i TV

cipiripi
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la cipiripi » 24 maj 2013, 17:33

Dobro je da će Face prenositi Roland Garros
''Neka me mrze samo da me se boje''

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 24 maj 2013, 17:41

cipiripi je napisao/la:Dobro je da će Face prenositi Roland Garros
Da li ce Marjan biti komentator.Bas me zanima kako bi on odradio teniski mec :D
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 26 maj 2013, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 maj 2013, 19:19

Jel' moguće da OBN za vrijeme himne CL pušta reklamu. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 27 maj 2013, 13:47

i kako vam se čini FACE i Roland Garros :?:
prijatno su me iznenadili kad sam čuo da će prenositi :D

filip13

Post Postao/la filip13 » 27 maj 2013, 19:49

može li se gdje gledati arenasport na netu?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 maj 2013, 20:02

filip13 je napisao/la:može li se gdje gledati arenasport na netu?
ako si korisnik bh telecoma onda mozes preko njihovog servisa za web tv (1km mjesecno ) a ako nisi mozes ga uzeti za 20Km (sa PDV-om) il na http://www.svenaklik.com/" onclick="window.open(this.href);return false; al se placa mislim 10 $
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

filip13

Post Postao/la filip13 » 27 maj 2013, 20:04

Otelo je napisao/la:
filip13 je napisao/la:može li se gdje gledati arenasport na netu?
ako si korisnik bh telecoma onda mozes preko njihovog servisa za web tv (1km mjesecno ) a ako nisi mozes ga uzeti za 20Km (sa PDV-om) il na http://www.svenaklik.com/" onclick="window.open(this.href);return false; al se placa mislim 10 $

hvala,nikako drukčije?

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 maj 2013, 11:57

Ma Face TV odlican, i Marjan izgleda da zna mnogo o tenisu, iznenadio me, slika super, ja kako bi bilo dobro da kupe prava za neku od liga petica. :D

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 29 maj 2013, 12:16

Svaka čast Face TV-u za otkupljena prava za Roland Garros ali zna se da postoji samo jedan program gdje se isključivo i najkvalitetnije gleda taj turnir uz Australian Open i US Open = Eurosport!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 jun 2013, 13:36

Kup konfederacija na BHT 1...Ali izgleda samo u terminu od 21 h... ;) ;)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 02 jun 2013, 15:25

Biće prenos i na **** te ZDF-u,tako da nema zime,u svakom slučaju potez BHT-a za pohvalu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 jun 2013, 15:27

Sheyi je napisao/la:Ma Face TV odlican, i Marjan izgleda da zna mnogo o tenisu, iznenadio me, slika super, ja kako bi bilo dobro da kupe prava za neku od liga petica. :D
Meni se baš čini da Marjan ne zna toliko o tenisu. Dobro, bolji je od Fetahagića koji je radio tenis u vremeun kada je OBN otkupio prava prenosa Wimbledona. :mrgreen:
Priča u toku poena, dere se kao da prenosi fudbalsku utakmicu (hajde zabij ga, smečiraj, eno dijagonala, linija...) što ni u kom slučaju ne mogu svariti.
Čak mi je bolji onaj mali što radi s njim u paru - Vedo ili tako nekako. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 jun 2013, 18:56

Monolog je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Ma Face TV odlican, i Marjan izgleda da zna mnogo o tenisu, iznenadio me, slika super, ja kako bi bilo dobro da kupe prava za neku od liga petica. :D
Meni se baš čini da Marjan ne zna toliko o tenisu. Dobro, bolji je od Fetahagića koji je radio tenis u vremeun kada je OBN otkupio prava prenosa Wimbledona. :mrgreen:
Priča u toku poena, dere se kao da prenosi fudbalsku utakmicu (hajde zabij ga, smečiraj, eno dijagonala, linija...) što ni u kom slučaju ne mogu svariti.
Čak mi je bolji onaj mali što radi s njim u paru - Vedo ili tako nekako. :D
Pa dobro, i ja sam rekao "izgleda" :mrgreen: , odradio je jbg korektno ovu sedmicu, dosta podataka(u njegovom stilu), mada se slazem za to da se dere bez ikakve potrebe, eto nece ga biti vise, otisao u Rigu danas.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 02 jun 2013, 19:02

Ned'o Bog jos i to iskusit da marjan tenis komentarise :lol:

"nadal, nadal, nadal, i kakav forhend..poeeeeen, poeeeeen, poeeeeen, poeeeeen, bravo majstore"

Neka hvala :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 jun 2013, 23:44

imal ko sa ilidze da ima ovu ebenu ask kablovsku, unazad 10 dana svako malo nestane sportkluba i naravno niko nema u ova doba na poslu i nemaš kanala do ujutro. nba veceras, mislim teđko da bi ja ostao budan do utakmice, al opet da mi se gleda gledao bi qrac :evil: :evil: :evil: :evil:
nema potpisa

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 jun 2013, 00:16

Javni RTV sistem svaki dan tone dublje i dublje, FTV gubi i boks mečeve Adnana Ćatića.. :mrgreen: :mrgreen:
FACE TV je otkupio ekskluzivna prava na direktan prenos boks meča između Adnana Ćatića i Predraga Radoševića.

U Dortmundu, u dvorani Westfallen, 6. jula ove godine u velikom bokserskom spektaklu, snage će odmjeriti Adnan Ćatić alias Felix Sturm i crnogorski bokser Predrag Radošević.

FACE TV je otkupio prava za ovu borbu, te će u subotu, 6. jula, nakon Centralnog dnevnika od 21 sat u direktnom prenosu raditi ovaj boskerski spektakl.

U jednoj od predborbi, nastupiće i BH. Machine, Adnan Redžović, pa će gledaoci moći vidjeti na djelu i ovog borca.

“Nakon odlično odrađenog posla i direktnog prenosa utakmice kvalifikacija za SP iz Rige, FACE TV je dobio samo pohvalne kritike za svoj rad, te želimo nastaviti u tom smjeru”, kaže za *****.ba direktor FACE TV-a Feđa Hadžifejzović.

“Spremamo još mnogo iznenađenja kada je sportski program u pitanju”, dodao je.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 20 jun 2013, 00:30

To je odlicno, javni emiteri su prahistorija, nadam se da ce popravit kvalitet slike do prvenstva u Brazilu, na Bht je ko i dobra slika u odnosu na Ftv i Rtrs.
Nadam se da ce uraditi nesto po ton pitanju, vrijeme je jbg.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jul 2013, 22:20

Sheyi je napisao/la:To je odlicno, javni emiteri su prahistorija, nadam se da ce popravit kvalitet slike do prvenstva u Brazilu, na Bht je ko i dobra slika u odnosu na Ftv i Rtrs.
Nadam se da ce uraditi nesto po ton pitanju, vrijeme je jbg.
Ne znam, ali ja ponekad pogledam utakmicu na RTRS i BHT i mogu reci da je meni bolja slika na RTRS-u, na stranu to sto su komentatori na BHT izmislili komentarisanje za Corsovica,Novakovica,Prnjatovica i ostale ali mi je bolje pogledati utakmicu na ovom prvom. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 jul 2013, 13:49

Zezaš?
Pa ja imam ovu Moju Tv i mogu ti reci da je slika na Rtrs kad je utakmica isto ko da gledas stream neki, Ftv je bolji, a Bht najbolji, ali i Bht je daleko daleko od kvaliteta...

Face tv trenutno najbolji.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jul 2013, 23:51

Nocas stvarno sramota,od katastrofalno reziranog kombinovanog prijenosa pa do reklama i tribina Pecare/Koseva dok se na jednom od terena igra utakmnica je ponizavajuce za bilo koju drzavnu TV kucu :oops: :oops:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.