u ovoj "kozjoj ligi" samo Lokomotiva ne kupuje bodove i ne plaća igrače koji su čisti amateri.Grdan je napisao/la:Sad će Grude kupiti utakmicu protiv Brotnja sa parama koje su dobili od Turbine.
Druga Liga - grupa Jug
-
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
Grude nisu dobile marke od Turbine ! Informacija provjerena i tačna 100% !remistarmo je napisao/la:u ovoj "kozjoj ligi" samo Lokomotiva ne kupuje bodove i ne plaća igrače koji su čisti amateri.Grdan je napisao/la:Sad će Grude kupiti utakmicu protiv Brotnja sa parama koje su dobili od Turbine.
- benfica1923
- Kontakt:
j b g-a brate....sta ce nam bodovi,bolje dati rami nego klisu...5.minut 2:0,otvoreno pricam sklanjali se igraci da bi ovi dali 5 komada...haha,al stas isti k....dobili izgubili ovako dogodine dodjes u ramu pecenje te ceka!!!jasta je napisao/la:grude - turbina 1 - 4
stolac - rama 4 - 5
znaci![]()
sad ce neko da kaze, ma nije nastimano....aj nek nije
Čuo sam navodno provjerenu informaciju, Lokosi imaju svih 9 bodova do kraja. Pa ćemo vidjeti hoće li se pokazati istinitom.remistarmo je napisao/la:u ovoj "kozjoj ligi" samo Lokomotiva ne kupuje bodove i ne plaća igrače koji su čisti amateri.Grdan je napisao/la:Sad će Grude kupiti utakmicu protiv Brotnja sa parama koje su dobili od Turbine.

www.facebook.com/hnkvisici
-
- Kontakt:
a zbog cega je bolje dati rami nego klisu? ajd benfika molim te odgovori to pitanje.
vjerovatno misli na to da je Rama "hrvatski" klubnagibuzbrdica je napisao/la:a zbog cega je bolje dati rami nego klisu? ajd benfika molim te odgovori to pitanje.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
- Kontakt:
Grdan je napisao/la:vjerovatno misli na to da je Rama "hrvatski" klubnagibuzbrdica je napisao/la:a zbog cega je bolje dati rami nego klisu? ajd benfika molim te odgovori to pitanje..
a zato i jesmo u ovolikim **** sto i dalje tako raspoznajemo,a mi cemo ove iz stoca isto docekati i slijedece godine kao lordove,i punim tribinama bez ijedne psovke,valjda treba postojati samo sportski rivalitet,**** te vise to sto si ti Goran a ja Muamer,covjek-covjek, i slijedeca dva kola ocekujem prijateljske utakmice sa Kupresom i Visicima jer smo to svi zajedno zasluzili i nismo postavili te nacionalne barijere!!!
Ma svaka cast momcima na iskrenosti ( mislim na ovog stocana i grdana ) al ovo je smijesno postalo
Pa gdje je ta komisija za normalizaciju ili sta vec....
Realno...lakse im se ovdje pokazat nego na premier ligi.,...nek uce na necemu...
Nije ovo neka prica, Konjicki klubovi su posteni ostali nisu,,, znam ja sta su i ovi moji radili u nekim tekmama, doduse Igman ove sezone NE ( moze neko pricati o penalima do sabaha al tako je ), klis ima ovu tekmu sa brotnjom...
Sto se tice bolje dati Rami nego Klisu....ma to je tako....nema se tu sta pricat...jedino novac moze pomrsit te nacionalne odnose.... i turbina bi vjerovatno dala igmanu da joj ne treba ili lokomotiva itd....
Tacno je da je hrvatski lobi ovdje jaci jer ih ima vise,,,,,al najjaci lobi je Konvertibilni

Pa gdje je ta komisija za normalizaciju ili sta vec....

Realno...lakse im se ovdje pokazat nego na premier ligi.,...nek uce na necemu...
Nije ovo neka prica, Konjicki klubovi su posteni ostali nisu,,, znam ja sta su i ovi moji radili u nekim tekmama, doduse Igman ove sezone NE ( moze neko pricati o penalima do sabaha al tako je ), klis ima ovu tekmu sa brotnjom...
Sto se tice bolje dati Rami nego Klisu....ma to je tako....nema se tu sta pricat...jedino novac moze pomrsit te nacionalne odnose.... i turbina bi vjerovatno dala igmanu da joj ne treba ili lokomotiva itd....
Tacno je da je hrvatski lobi ovdje jaci jer ih ima vise,,,,,al najjaci lobi je Konvertibilni

Znam da je Turbina čak i Tomislavu nudila ali su odbijeni od njihovog predsjednika i izgubili 2:1gazija88 je napisao/la:Grude nisu dobile marke od Turbine ! Informacija provjerena i tačna 100% !remistarmo je napisao/la:
u ovoj "kozjoj ligi" samo Lokomotiva ne kupuje bodove i ne plaća igrače koji su čisti amateri.

jasta je napisao/la:Ma svaka cast momcima na iskrenosti ( mislim na ovog stocana i grdana ) al ovo je smijesno postalo![]()
Pa gdje je ta komisija za normalizaciju ili sta vec....![]()
na premijer ligi mogli su istraživati utakmice željezničara,goška,travnika,širokog,zrinjskog da su htjeli regularnost

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
HNK Višići ne idu u Uskoplje. Razlog: nedovoljno igrača.
www.facebook.com/hnkvisici
kakvi su rezultati? Turbina? Igman ?
Stolac dosao u Tomislavgrad sa 8 igraca , odigrali prvo poluvrijeme i u svlacionici ostala 2 igraca zbog " ozljeda "nakon cega je sudac prekino utakmicu u 46oj minuti...
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Nesluzbeno: Kamesnica 3-1 Igman , Posusje 3-2 Turbina
EDIT: Ipak Kamesnica 2-2 Igman , Posusje 1-1 Turbina
EDIT: Ipak Kamesnica 2-2 Igman , Posusje 1-1 Turbina
Support your local club !
Sloga LJ - Rama 1:0 (Vučić '50)
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Istupite iz lige seljacine, sta se brukate, je li igro onaj debil crni sto ga predstavljaju na heeeercegovina.innnnfo, haha strasnomafro je napisao/la:Stolac dosao u Tomislavgrad sa 8 igraca , odigrali prvo poluvrijeme i u svlacionici ostala 2 igraca zbog " ozljeda "nakon cega je sudac prekino utakmicu u 46oj minuti...
-
- Kontakt:
Lokomotiva-Bigeste 1:0 (0:0)
-
- Kontakt:
FK Klis - HNK Kupres 2-0
nisu grude dobile nista od turbine, a nudjeno je, ali su trazili previse tako da nije bilo nista od toga.. a za ovo sto se govori da je turbina davala tomislavu pare pa to je smijesno, tad je tomislav bio u igri za prvo mjesto tako da je to smijesno pomisliti stvarno ..gazija88 je napisao/la:Grude nisu dobile marke od Turbine ! Informacija provjerena i tačna 100% !remistarmo je napisao/la:u ovoj "kozjoj ligi" samo Lokomotiva ne kupuje bodove i ne plaća igrače koji su čisti amateri.Grdan je napisao/la:Sad će Grude kupiti utakmicu protiv Brotnja sa parama koje su dobili od Turbine.
-
- Kontakt:
bio sam na tekmi u podhumu i vidio jednu lijepu utakmicu gdje je rezultat na kraju realan.Glavni szdac malo navlačioza Igmana i kod rezultata 2-0 za kamešnicu pušta čisti faul iz kojeg se izrodio gol.Igrači obe ekipe korektni i najrealniji omjer na kraju je ovaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.