C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Oruzje koje je policija zaplijenila prije utakmice
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
nisam p1cka ako zaplacem jel' de
boze kakva atmosfera! laziali ispostovali koreografiju kao sto su i najavili, romanisti bojkotuju zbog uzasne sezone ali glasni su sto je najbitnije.
Lula donese svojim Lazialima toliko željenu titulu, nakon što je Candreva obavio veliki dio posla
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
derbije ne dobija talenat nego borbenost i zelja za pobjedom i to je glavni razlog sto roma za pobjedu ne zna jos od trenerskog pokusaja montelle. cestitke JTSu i interistima koji su zamaskirani navijaci nazia na zasluzenoj pobjedi
rio_Ferdy88 je napisao/la:Lula donese svojim Lazialima toliko željenu titulu, nakon što je Candreva obavio veliki dio posla
Najuniverzalniji igrac u Italiji. Nema gdje ga nije bilo u finalnoj utakmici. Pored gola, zasluzan je za jos odlicnu priliku u kojoj je zamalo Klose zakasnio i na pocetku kad je sa 16-ak metara iskosa ali je golman odbranio. Nemam statistiku koliko je pretrcao ali sasvim sigurno ne ispod 10
lazio ni blizeu dobar koliko je roma bila katastrofalna..na kraju mi je drago sto smo izgubiil..nek idu svi u sto vragova..pola ekipe treba otjerat na ljeto..ukljucujuci i velikog aurelia marquionozolia
Lazio nije bio dobar pa preveliki ulog je bio, preveliki .. obje ekipe su igrale u grču, a mi smo odigra dobro koliko smo mogli .. borbeni, disciplinovani i to je to
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
JTS je napisao/la:Lazio nije bio dobar pa preveliki ulog je bio, preveliki .. obje ekipe su igrale u grču, a mi smo odigra dobro koliko smo mogli .. borbeni, disciplinovani i to je to
nisam rekao da je lazio bio los..htio sam reci da nije bio toliko dobar, koliko je roma bila katastrofalna..lulic i candreva su bili odlicni..hernanes se nije vidio..odbrana odlicna sa visokim presingom..sve u svemu to je zasluzeno bilo..prvenestveno zahvaljujuci nasem kepecu od trenera, a i marionetama od igraca