Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 nov 2009, 22:43

pinoche je napisao/la:
forza je napisao/la:
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:Jesu li ono Dzeko i Spahic snimali bajramski program prije Portugala?
Mislim da je ono snimano poslije tekme sa portugalom ...
Slabo mislis, ono je snimano dan prije tekme
ako je tako, onda je to veoma neozbiljno ali haj takvih grešaka će uvijek biti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 27 nov 2009, 22:55

snimano prije utakmice jer je u petak dan prije utakmice bilo u avazu na naslovnoj strani sedmicnog programa.

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 27 nov 2009, 23:02

snimano je 16.11 pred tekmu u zenici , a 17.11 prijem za ambasadora unicefa, toliko o ozbiljnosti pred portugal
to sam vec jednom ranije napisao o tome, ali mnogima nije bilo bitno a jako je bitno
i mislim, sve dok je tako mahala u nama, nikad se necemo plasirati na prvenstvo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 nov 2009, 23:04

alemao je napisao/la:snimano je 16.11 pred tekmu u zenici , a 17.11 prijem za ambasadora unicefa, toliko o ozbiljnosti pred portugal
to sam vec jednom ranije napisao o tome, ali mnogima nije bilo bitno a jako je bitno
i mislim, sve dok je tako mahala u nama, nikad se necemo plasirati na prvenstvo.
Bas tako, pripreme i mir prije tekme su vitalne stvari. To je i Ciro vidio pa ih je odveo u Hrvatsku. Ali sad kad su se vratili u BiH opet su poceli po starom. Razocarajuce je da pojedini igraci (Dzeko i Spahic su tu svaki yebeni put na festama) koriste okupljanja repke za licne provode. Sramota.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 28 nov 2009, 00:01

Cartman je napisao/la:
alemao je napisao/la:snimano je 16.11 pred tekmu u zenici , a 17.11 prijem za ambasadora unicefa, toliko o ozbiljnosti pred portugal
Bas tako, pripreme i mir prije tekme su vitalne stvari. To je i Ciro vidio pa ih je odveo u Hrvatsku. Ali sad kad su se vratili u BiH opet su poceli po starom. Razocarajuce je da pojedini igraci (Dzeko i Spahic su tu svaki yebeni put na festama) koriste okupljanja repke za licne provode. Sramota.
Ma sve je to Manipulatorovo maslo, ebo trenera koji ne moze uvesti red u ekipu, Ciro dovidjenja

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 28 nov 2009, 00:18

Ma znalo se da cemo izgubit baraz, jos od prvi pripremanja reprezentacije. Mnogo vise se slikalo i tefericilo izgleda nego sto se treniralo. Analiza Portugala nije uopce ni radjena. Isli smo jednostavno na ono - sta bude bude. S druge strane nadali smo se dobrom rezultatu u Portugalu.
Ali euforija je bila prevelika te je sakrila sve te negativne strane priprema za baraz. Svi su se uzbudili, te je otislo toliko daleko. Dokaz? Kada kazete unaprijed za utakmicu da cete pobjediti a pri tome nista ne radite da to i ucinite istinitim, to je vec nesto sto se nije dalo ispraviti.
Ciro je ostao, ekipa je tu. Ali vrijeme je za promjene. Ciro sada treba da okrene kljuc te da uvede bar djelimicno rigorozne mjere treninga i discipline. Onda jedino tako moze ici na bolje.
Dzekina prevelika raskalasenost u danima priprema za baraz (mislim na zasipanje navijaca, snimanje ovih programa, stvar oko un-a itd) dala je svoje rezultate u utakmici. Nismo vidjeli ono najbolje od njega, kako to on moze i umije. Sve je to lijepo sto je on radio, ali zaista mislim da je imao neki prioritet. Zamislite da u pola vaznog posla radnik jednostano "ode". Logicno je da se moze halalit s tim.

_Bihać_
Kontakt:

Post Postao/la _Bihać_ » 28 nov 2009, 01:36

Cartman je napisao/la:
Potpisujem!!!!!sto to ne rade u klubovima???
_Vedad Ibišević_

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 28 nov 2009, 01:58

Cartman je napisao/la:Bas tako, pripreme i mir prije tekme su vitalne stvari. To je i Ciro vidio pa ih je odveo u Hrvatsku. Ali sad kad su se vratili u BiH opet su poceli po starom. Razocarajuce je da pojedini igraci (Dzeko i Spahic su tu svaki yebeni put na festama) koriste okupljanja repke za licne provode. Sramota.
Nije im to fer odnos prema reprezetaciji, ali takodjer nije fer odnos navijaca prema tim igracima jer im nedaju potreban mir...O tome je i Spahic govorio...
A opet Dzeko i Spahic odigraju yebeno svaku utakmicu...
100% sportski i krajnje opušten potpis

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 nov 2009, 02:09

RiNo je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Bas tako, pripreme i mir prije tekme su vitalne stvari. To je i Ciro vidio pa ih je odveo u Hrvatsku. Ali sad kad su se vratili u BiH opet su poceli po starom. Razocarajuce je da pojedini igraci (Dzeko i Spahic su tu svaki yebeni put na festama) koriste okupljanja repke za licne provode. Sramota.
Nije im to fer odnos prema reprezetaciji, ali takodjer nije fer odnos navijaca prema tim igracima jer im nedaju potreban mir...O tome je i Spahic govorio...
A opet Dzeko i Spahic odigraju yebeno svaku utakmicu...

cisto za informaciju u hrvatskoj je bilo vise ljudi nego na auto-pijaci...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 nov 2009, 08:27

Ma to je do njih sto onako kako bih rekao "labavi", ne znaju reci necu ... i Miske kad je potpisivao autograme nije jer mu je bilo drago pola sata zayebavat se s dijecurijom ... ali stid ga reci ne mogu, mrsko mi, necu, itd ...
U svakom slucaju tu je najvise kriv trener, jer makar trenera nebi trebalo biti "stid" napraviti karantin, ali ajd , to je izgleda neki nas mentalitet zvani "hljeba i igara" , pa kako bude na kraju ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 nov 2009, 08:39

Genghis je napisao/la:Ma to je do njih sto onako kako bih rekao "labavi", ne znaju reci necu ... i Miske kad je potpisivao autograme nije jer mu je bilo drago pola sata zayebavat se s dijecurijom ... ali stid ga reci ne mogu, mrsko mi, necu, itd ...
U svakom slucaju tu je najvise kriv trener, jer makar trenera nebi trebalo biti "stid" napraviti karantin, ali ajd , to je izgleda neki nas mentalitet zvani "hljeba i igara" , pa kako bude na kraju ...
Jah i zbog toga ga zaboli grdno koljeno.Covjek umirao od bolove sve do slijedece utakmice. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 28 nov 2009, 10:00

Bilo mi je drago vidjeti ih na hayatu sinoc, zakljucio sam da ako nemamo najbolju reprezentaciju, najljepsu imamo svakako :)

a da kojim slucajem jedan od njih odbije se slikati sa nekim od vas ili autogram dat, rekli bi .eb. mater sto je se ufuro, digo ili sta vec..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 nov 2009, 10:18

sanelmasetic je napisao/la:Bilo mi je drago vidjeti ih na hayatu sinoc, zakljucio sam da ako nemamo najbolju reprezentaciju, najljepsu imamo svakako :)

a da kojim slucajem jedan od njih odbije se slikati sa nekim od vas ili autogram dat, rekli bi .eb. mater sto je se ufuro, digo ili sta vec..
Eh upravo tako i razmisljaju Miske, Dzeko, itd ... kontaju ako odbiju otici na neku mahalsku emisiju ili potpisati autogram da ce svi misliti da im je slava udarila u glavu ... ali treba razlikovati dvije stvari:
Jedno je kada potpisujes autograme, snimas reklamne spotove, ucestvujes na raznim ceremonijama u skladnom vremenu za to ... a nesto sasvim drugo je kad uoci vjerovatno najbitnije utakmice u dosadasnjim karijerama makar polovine igraca se bavis takvim stvarima ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 28 nov 2009, 10:41

Genghis je napisao/la:
sanelmasetic je napisao/la:Bilo mi je drago vidjeti ih na hayatu sinoc, zakljucio sam da ako nemamo najbolju reprezentaciju, najljepsu imamo svakako :)

Eh upravo tako i razmisljaju Miske, Dzeko, itd ... kontaju ako odbiju otici na neku mahalsku emisiju ili potpisati autogram da ce svi misliti da im je slava udarila u glavu ... ali treba razlikovati dvije stvari:
Jedno je kada potpisujes autograme, snimas reklamne spotove, ucestvujes na raznim ceremonijama u skladnom vremenu za to ... a nesto sasvim drugo je kad uoci vjerovatno najbitnije utakmice u dosadasnjim karijerama makar polovine igraca se bavis takvim stvarima ...
sve je to pomalo show busines postalo, sport opcenito, sve se vrti oko para, repka ima sponzore koje treba ispostovat i tako zaradit sta para, samo mi obicni smrtnici koji svim srcem i bez ikakve nadoknade bodrimo i volimo ovu reprezentaciju to nemozemo shvatit, nas interesuje samo onih 90 minuta koliko su na terenu, a kako je njima to samo oni znaju, mozda im se i nije islo na ta snimanja, mozda su i oni volili nesto drugo radit, profesionalni sportisti zaradjuju puno, al su i robovi tih svojih ugovora, zar ce ti neko dati tolike pare i pustiti te da zivis onako kako zelis, nevjerujem, oni ulazu pare u igrace ali gledaju da iz njih izvuku barem 2 puta toliko...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 nov 2009, 15:12

Danas Wolfsburg igra veoma tesku utakmicu u gostima kod Werder Bremen, linkovi za utakmicu:

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 28 nov 2009, 15:14

jesi nam fin Principu...hvala za link 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 nov 2009, 15:16

No problemo. 8-)
Nemogu se odluciti koju utakmicu da gledam. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 28 nov 2009, 15:17

imas onu opciju...Eci Peci Pec :D

SMRT FASIZMU!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 nov 2009, 15:23

Mozda cu gledati obadvje.
Dzeko i Miske danas moraju turbo ukljuciti i ubaciti svako po gol ako hoce da Wolfsburg "dobro" prodje pored lose defenzive. Grafite fali Wolfsburgu i Dzeki. Za Hoffenheim mislim da su kod kuce favoriti.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 28 nov 2009, 15:29

to sam ti ja htio preporuciti...al reko s a onom opcijom da ti olaksam

Danasnja tekma sa Dortmundom je od izuzetnog znacaja.Hoffenheim ako pobjedi moze se prikljuciti ka vrhu i mozda konkurisat za ostalim,mislim da ce ovo biti tvrda utakmica, sa malo golova a i mozda nece u svakom slucaju ocekujem jednu fer i korektnu tekmu kako sa jedne tako i sa druge strane tima.Ibisevic ce da danas proradi abd. Bajram je :D

Wolfsburgu ce biti izuzetno tesko na Weseru...Bremen ima strasnu ekipu koja kad dadne 1 gol ne staje vec ide da jos natrpa,bice tu puno golova nadam se,takodje se nadam dobroj igri Dzeke i Misketa(barem da po gol obojica postignu bilo bi super).Ovo kolo ce biti ja mislim sa puno golova

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.