iskreno sutra nek daju max od sebe i nek pobjede nismo mi krivi sto Travnik se nije ranije obezbjedio kad smo mogli Slobodu prošlu sezonu pobjedit sto mi je bilo malo i krivo, a i Orašje zasto ne bi mogli i Travnika. ne moze niko sa sigurnoscu rec Zvijezda ne stima jer nemoguce je bit u ovakovom drustvu a ponasat se drukcijeKvota je napisao/la:Ipak ima dosta dokaza koliko nam je puta nk Zvijezda zacepila usta po pitanju namijestanja pa su i pojedine sudije tokom svih ovih sezona morale intervenisat! Ja to ipak nisam zaboravio !Guvo je napisao/la:Vi ste stvarno losi da bi realno nekog mogli izbaciti iz lige. Sto se tice Travnika oni ce imati motiv vise a siguran sam koliko Gosk da para, da ce Travnik duplo vise
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sutra se nadamo u vas, nadam se da mozete Mesarima bar 1 bod uzet... Imate trenera Odovica, od igraca Musa i Dzafica - obojica su bili lani kod nas i pokazali se jednim od boljih 

Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
ma care nama da treba za opstanka mi ne bi mogli pobijediti na pirotiLG97DM je napisao/la:Sutra se nadamo u vas, nadam se da mozete Mesarima bar 1 bod uzet... Imate trenera Odovica, od igraca Musa i Dzafica - obojica su bili lani kod nas i pokazali se jednim od boljih

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sto to?astra1922 je napisao/la:ma care nama da treba za opstanka mi ne bi mogli pobijediti na piroti
ma mi smo ti veoma pozeljni gosti redom nas deruLG97DM je napisao/la:Sto to?astra1922 je napisao/la:ma care nama da treba za opstanka mi ne bi mogli pobijediti na piroti
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ha astra zamisli sutra nasi iznenade i zavrse osmi na tabeliastra1922 je napisao/la:ma mi smo ti veoma pozeljni gosti redom nas deruLG97DM je napisao/la:Sto to?astra1922 je napisao/la:ma care nama da treba za opstanka mi ne bi mogli pobijediti na piroti

vidis da polako prizivam pobjedu
moramo ih malo podcijeniti
kako cujem mogao bi trio iz napada ostati pandza dzafa i diata

kako cujem mogao bi trio iz napada ostati pandza dzafa i diata
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma ja iskreno i ocekujem poraz mada ima ono malo nade da cemo pobjedit
mi smo svoje pobijedili i ostali hvala bogu.sledeca sezona nova nafaka ulaze dvije ekipe koje nam i nisu tako daleko.nadati se boljem.jucer cujem kaze nece niko od igraca iz zvijezde ko ima ugovor a vecina ih ima.valjda jedan prelazni rok prode mirno kod nas.tamam tri -4 igraca dobra dovest 5-6 otjerat i taman
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
naši su otputovali jutros... bez mirkovića, ordagića, stnčeskog, musa, diate, i dzafica
Potpis!astra1922 je napisao/la:mi smo svoje pobijedili i ostali hvala bogu.sledeca sezona nova nafaka ulaze dvije ekipe koje nam i nisu tako daleko.nadati se boljem.jucer cujem kaze nece niko od igraca iz zvijezde ko ima ugovor a vecina ih ima.valjda jedan prelazni rok prode mirno kod nas.tamam tri -4 igraca dobra dovest 5-6 otjerat i taman

Znaci pustit cete im?!emir_dj je napisao/la:naši su otputovali jutros... bez mirkovića, ordagića, stnčeskog, musa, diate, i dzafica
-
- Kontakt:
Diatta je povrijedjen i ne igra zadnja 3 kola, isto tako Ordagic se zalio na povredu protiv Sirokog, Mirkovic ima kartone, a ne znam sta je sa Stanceskim,Musom i Dzaficem mozda ne ostanu sljedecu sezonu pa nasi pokusavaju dati priliku mladjim igracima koji su do sada manje igrali.LG97DM je napisao/la:Znaci pustit cete im?!emir_dj je napisao/la:naši su otputovali jutros... bez mirkovića, ordagića, stnčeskog, musa, diate, i dzafica
Ali i da smo otisli u punom sastavu tesko da bi se ova ekipa vratila neporazena iz Travnika.
Ma za porciju Travnički ćevapaLG97DM je napisao/la:Znaci pustit cete im?!emir_dj je napisao/la:naši su otputovali jutros... bez mirkovića, ordagića, stnčeskog, musa, diate, i dzafica

uaaaa zvijezda 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
evo zvijezde vraca se sada im treba uzeti pare

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma cevape astra cevape ! Ruku na srce duplo su veci nego ovi nasiastra1922 je napisao/la:evo zvijezde vraca se sada im treba uzeti pare![]()
![]()

ZVIJEZDA : Kurbašić (od 46.-Mandušić ) , Moranjkić ,Pinheiro , Sušić , Ponjević , Jahić , Ramić , Savić , Bogdanović , Džafić (od 80.-Isanović-) , Đurđević . TRENER: Milomir Odović.
Žuti kartoni : Ramić , Isaković
Žuti kartoni : Ramić , Isaković
proljecna tabela

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Stančeski izgleda uzeo papire i slobodan je igrač,istina nezvanično po principu čula-kazalaBosanski zmaj je napisao/la:Diatta je povrijedjen i ne igra zadnja 3 kola, isto tako Ordagic se zalio na povredu protiv Sirokog, Mirkovic ima kartone, a ne znam sta je sa Stanceskim,Musom i Dzaficem mozda ne ostanu sljedecu sezonu pa nasi pokusavaju dati priliku mladjim igracima koji su do sada manje igrali.LG97DM je napisao/la:Znaci pustit cete im?!emir_dj je napisao/la:naši su otputovali jutros... bez mirkovića, ordagića, stnčeskog, musa, diate, i dzafica
Ali i da smo otisli u punom sastavu tesko da bi se ova ekipa vratila neporazena iz Travnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.