bianconer je napisao/la:Roma - lazio crveni karton - kvota 2
Kao i zadnja tekma i ova ce biti nabijena mrznjom plus igra se finale kupa u rimu - kvota 1.85 - cak manja neg u ligi
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bianconer je napisao/la:Roma - lazio crveni karton - kvota 2
dawud je napisao/la:ewo od susjeda jedna dojava,koliko je tacna nisam neznam![]()
Slovakia – 1.Liga
FC STK 1914 Samorin – Partizan Bardejov
tip 1 kvota 2.25 u kladionica Bet3000
pocetak 17:00h na 26.05.2013god
Kladioholicar je napisao/la:Posto me nista drugo nece da se ja lepo vratim domacoj ligi![]()
Hajduk Kula - Novi Pazar 1 @ 4.80
Zadnje kolo, grcevita borba za opstanak izmedju tri ekipe: Radnickog iz Kragujevca, Novog Pazara i BSK-a. Po kladionicama sve tri ekipe bi trebalo lagano da dobiju i u tom slucaju ispada BSK. Medjutim... dok ce Radnicki (koji gura ministar Dinkic i koji ima vec dve pobede za redom a bio je uz Smederevo ubedljivo najgori tim lige) sigurno da pobedi kao i BSK (pustice ih komsije sa Karaburme) u slucaju Novog Pazara nije bas tako. Prva stvar je to sto su ja mislim svi u FSS uvideli da je bila velika greska to sto je Paraz nekako (fuzijom sa BASK-om) uguran u super ligu jer nije proslo jedno kolo a da navijaci nisu napravili neki problem (do njihovog ulaska za to su bili zaduzeni radovci ali oni su ondnosu na ove bili mala deca) a i prica se (makar sam tako cuo) da ce igraci Hajduka biti premirani za ovu utakmicu (BSK je partizanova filijala tako da nije tesko zakljuciti odakle dolaze novci). U svakom slucaju u ovakvim situacijama kada su u poslednjim kolima vec vidjene pobede svih ekipa kojima su one neophodne uvek dodje jedno iznenadjenje a u ovom slucaju izmedju ove tri ekipe mislim da Pazar ima najvece sanse da se oklizne. Ja gadjam cistog keca a ko hoce moze da proba i 1X @ 2.10.
Vojvodina - Crvena Zvezda 2 @ 5.00; 2-2&3+ @ 17.00
Prosle godine je Zveda u poslednjem kolu putila Vojvodinu kojoj je pobeda bila neophodna za LE. Sada je Sa Pintu najavio da Zvezda igra sa omladincima nasta je odmah reagovao predsednik Vojvodine, cuveni Bata KanKan i upitao zasto to nije njima ranije javljeno pa da i Vosa igra sa omladincima... navodno je sad kasno i on ne moze da utice na trenera. Ali s' obzirom na to da je on alfa i omega u klubu ne bi me iznenadilo da i Vosa istrci u nekom sarenom sastavu plus sto su kvote trenutno smesne (ej kvota 5.00 na Zvezdu!!) tako da ovde veoma lako moze da Zvezda dodje do pobede. Za malo hrabrije moze i iz 2 u 2 uz 3+ za fenomalnu kvotu 17.00
cixso je napisao/la:nadam se da je neko ispratio turtu severin![]()
ma nista ja sam svakako u sistemu igrao na dinamo i gledao sam malo utakmicu al' hajd dobro je bit' ce boljebevanda4 je napisao/la:@cixso, izvinjavam se..
90 minuta zivota u nepovrat izgubljeno.. Jedna od gorih utakmica koje sam gledao.
Hajduk 3-4 mrtve promašio (među njima je i kouassi bio naravno).. I onda prime 3. gol u '93 minuti..
Grozno!
bianconer je napisao/la:bianconer je napisao/la:Roma - lazio crveni karton - kvota 2
Kao i zadnja tekma i ova ce biti nabijena mrznjom plus igra se finale kupa u rimu - kvota 1.85 - cak manja neg u ligi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.