I iduće sezone,PL u Prijedoru
FK Rudar Prijedor
- djoleprijedor
- Kontakt:
-
plavobijeli
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
ŽELJO JE ODRADI POSAO ZA VAS A VI ĆETE TO GODINAMA VRAĆATI I BITI NJIHOVA EXPOZITURA KAO I DOSAD.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Vala dosta nas je i guzio godinama , morao je i nesto zauzvrat dati.plavobijeli je napisao/la:ŽELJO JE ODRADI POSAO ZA VAS A VI ĆETE TO GODINAMA VRAĆATI I BITI NJIHOVA EXPOZITURA KAO I DOSAD.
-
rudarprijedor
- Kontakt:
E sad ce stara prica,opet otici 10-15 igraca...doci novih isto toliko i tako... 
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Samo sto ce izgleda pored igraca otici i trener!rudarprijedor je napisao/la:E sad ce stara prica,opet otici 10-15 igraca...doci novih isto toliko i tako...
Otišao.Vastecija_GSE je napisao/la:Samo sto ce izgleda pored igraca otici i trener!rudarprijedor je napisao/la:E sad ce stara prica,opet otici 10-15 igraca...doci novih isto toliko i tako...
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
E da vidimo ko ce sad na klupu?! Gavran? 
Rudar ostao bez trenera
Fudbalski klub Rudar Prijedor će za novu sezonu morati potražiti novog šefa struke. Nakon razgovora sa upravom kluba Vlado Čapljić je napustio redove prijedorskog Premijerligaša.
"Imao sam ugovor na dva mjeseca i on je ovih dana istekao. Nakon razgovora sa ljudima iz uprave kluba razišli smo se na korektan način. Od danas Rudar će ići svojim putem, a ja svojim. Prijedorčanima želim puno sreće u narednoj sezoni", rekao je Vlado Čapljić.
Kako nezvanično saznajemo glavni razlog za razlaz je činjenica da Čapljić nema profi licencu, a u Rudaru žele da imaju trenera sa važećom odgovarajućom diplomom.
Fudbalski klub Rudar Prijedor će za novu sezonu morati potražiti novog šefa struke. Nakon razgovora sa upravom kluba Vlado Čapljić je napustio redove prijedorskog Premijerligaša.
"Imao sam ugovor na dva mjeseca i on je ovih dana istekao. Nakon razgovora sa ljudima iz uprave kluba razišli smo se na korektan način. Od danas Rudar će ići svojim putem, a ja svojim. Prijedorčanima želim puno sreće u narednoj sezoni", rekao je Vlado Čapljić.
Kako nezvanično saznajemo glavni razlog za razlaz je činjenica da Čapljić nema profi licencu, a u Rudaru žele da imaju trenera sa važećom odgovarajućom diplomom.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Pa šta mislite-------PROFESORVastecija_GSE je napisao/la:E da vidimo ko ce sad na klupu?! Gavran?
ma daj vise gdje ga sve nisi selio a cova u slogi ostanepabizo je napisao/la:Pa šta mislite-------PROFESORVastecija_GSE je napisao/la:E da vidimo ko ce sad na klupu?! Gavran?
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jako mi je drago što me pratiš-HVALA ASTRAastra1922 je napisao/la:ma daj vise gdje ga sve nisi selio a cova u slogi ostanepabizo je napisao/la:Pa šta mislite-------PROFESORVastecija_GSE je napisao/la:E da vidimo ko ce sad na klupu?! Gavran?
ma pabizo kao sjenka sam.bas me cudi kako neznas koji veliki strucnjak sjeda na zvijezdinu klupu,izgleda da ce ovo i za tebe biti iznenadenje 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
MA STA KAZES-NEMOJ BOLAN biti smjesan kada i sam znas da uvek neke vjesti saznam prije tebe a zivim u Australiji.Šuplja ti je ova moj astra,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NIŠTA BEZ CVIKA-VJERUJ MI.Moram malo da odmorim jer sutra moram na aerodrum da čekam jednog meni dragog gosta iz Sarajeva.Šta misliš ko mi to dolazi u goste.astra1922 je napisao/la:ma pabizo kao sjenka sam.bas me cudi kako neznas koji veliki strucnjak sjeda na zvijezdinu klupu,izgleda da ce ovo i za tebe biti iznenadenje
-
veteran 1987
- Kontakt:
Aerodrumpabizo je napisao/la:MA STA KAZES-NEMOJ BOLAN biti smjesan kada i sam znas da uvek neke vjesti saznam prije tebe a zivim u Australiji.Šuplja ti je ova moj astra,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NIŠTA BEZ CVIKA-VJERUJ MI.Moram malo da odmorim jer sutra moram na aerodrum da čekam jednog meni dragog gosta iz Sarajeva.Šta misliš ko mi to dolazi u goste.astra1922 je napisao/la:ma pabizo kao sjenka sam.bas me cudi kako neznas koji veliki strucnjak sjeda na zvijezdinu klupu,izgleda da ce ovo i za tebe biti iznenadenje
Da ti nedolazi gosp. Nijaz G.
P.S. Koristite zastitu.
"JOŠ OD 1926"
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Da niste malo zalutali momci

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
Sta je ovo,topic za ugostiteljske objekte ili za FK Rudar?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bobo Starčević novi šef stručnog štaba FK Rudar Prijedor.
Sve vam J***
Sve vam J***
- djoleprijedor
- Kontakt:
Nisam zadovoljan uopšte....ipak,nadam se da će nas Starčević demantovati i uraditi neke dobre stvari,mada je malo reći da sam skeptičan po pitanju njegovih trenerskih kvaliteta...K0MT je napisao/la:Bobo Starčević novi šef stručnog štaba FK Rudar Prijedor.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve vam ****
Mens sana in corpore sano.
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, jurisicduska, kogmagie46, LondonBlues, Napapijri, Samba71, shtaje i 33 gosta.