NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: NBA kviz :)
mozda Kidd
Kobe Bryant je napisao/la:mozda Kidd
ne
jose je napisao/la:Alvin Robertson
koji igrač je u top 20 najboljih skakača svih vremena a nije imao sezonu sa više od 1000 skokova?
Parishfilip13 je napisao/la:koji igrač je u top 20 najboljih skakača svih vremena a nije imao sezonu sa više od 1000 skokova?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Parishfilip13 je napisao/la:koji igrač je u top 20 najboljih skakača svih vremena a nije imao sezonu sa više od 1000 skokova?
tačno,na njega sam zaboravio,mislio sam na k. malonea,hoćeš nastaviti sa pitanjima?
dva igrača koja su u sezoni 1989-1990 bili najbolji skakači,asistenti i kradljivci lopti u svojim ekipama?
filip13 je napisao/la:dva igrača koja su u sezoni 1989-1990 bili najbolji skakači,asistenti i kradljivci lopti u svojim ekipama?
?
Na to pitanje se ne može odgovoriti bez googlea.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja stalno pokusavam da skrenem ljudima paznju da se ne postavljaju 'statisticka pitanja', jer niko ovdje nije kompjuter.Daj budite malo kreativniji ili ako vec moraju biti statisticka pitanja,nek budu iz blize proslosti,posto nema teorije da neko zna to bez pretrazivaca,a mislim da to nije smisao kviza...
NEZALAGANJE je napisao/la:Ja stalno pokusavam da skrenem ljudima paznju da se ne postavljaju 'statisticka pitanja', jer niko ovdje nije kompjuter.Daj budite malo kreativniji ili ako vec moraju biti statisticka pitanja,nek budu iz blize proslosti,posto nema teorije da neko zna to bez pretrazivaca,a mislim da to nije smisao kviza...
slazem se.
jose je napisao/la:Jedan je možda Magic.
ne
NEZALAGANJE je napisao/la:Ja stalno pokusavam da skrenem ljudima paznju da se ne postavljaju 'statisticka pitanja', jer niko ovdje nije kompjuter.Daj budite malo kreativniji ili ako vec moraju biti statisticka pitanja,nek budu iz blize proslosti,posto nema teorije da neko zna to bez pretrazivaca,a mislim da to nije smisao kviza...
nema frke,ja sam malo stariji pa se sjećam i nekih starijih igrača i detalja,a malo ko postavlja pitanja,bilo kakva pitanja
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma i ja se sjecam dosta toga,jer nisam bas klinac,ali vidis da rijetko ko odgovara na tu vrstu pitanja,a tebi svakako svaka cast sto postavljas i fakticki 'drzis' ovu temu...filip13 je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Ja stalno pokusavam da skrenem ljudima paznju da se ne postavljaju 'statisticka pitanja', jer niko ovdje nije kompjuter.Daj budite malo kreativniji ili ako vec moraju biti statisticka pitanja,nek budu iz blize proslosti,posto nema teorije da neko zna to bez pretrazivaca,a mislim da to nije smisao kviza...
nema frke,ja sam malo stariji pa se sjećam i nekih starijih igrača i detalja,a malo ko postavlja pitanja,bilo kakva pitanja
Bird?
Balon je napisao/la:Bird?
ne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.