NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 26 maj 2013, 20:39

puno nam je naskodio :mrgreen: .to je jedan od igraca koji je po meni unosio nervozu nemir u ekipu.nasoj ekipi treba lider kao sto smo imali hamzu.hamza je bio autoritet u ekipi i njega su svi slusali.nadam se da moranjka preuzme tu ulogu i vodi nase igrace sledece sezone.vjerujem da ce zvijezda malo mijenjati i da ce se umjesto ovih sto odu dovesti dostojna pojacanja.na mjesto perice odma dovesto bosnjaka iz goska .nema cekanja ponuditi mu dobre uslove jer taj igrac zasigurno vrijedi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 maj 2013, 21:46

astra1922 je napisao/la:puno nam je naskodio :mrgreen: .to je jedan od igraca koji je po meni unosio nervozu nemir u ekipu.nasoj ekipi treba lider kao sto smo imali hamzu.hamza je bio autoritet u ekipi i njega su svi slusali.nadam se da moranjka preuzme tu ulogu i vodi nase igrace sledece sezone.vjerujem da ce zvijezda malo mijenjati i da ce se umjesto ovih sto odu dovesti dostojna pojacanja.na mjesto perice odma dovesto bosnjaka iz goska .nema cekanja ponuditi mu dobre uslove jer taj igrac zasigurno vrijedi
Zar je mogo neko pored Savica unosit nervozu

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 maj 2013, 22:01

njega necu spominjat nadam se da ce otici

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 maj 2013, 22:52

evo zamjena za stanceskog ;)
http://www.transfermarkt.de/de/milos-st ... 48619.html" onclick="window.open(this.href);return false;

bice dosta igraca na trzistu od zanimljivih ja bi izdvojio dvojac iz goska jusufbasic i bosnjak,iz radnika basara katanec i nikic, iz travnika simeunovic,leotar stojcev i cimirot,velez okic,... mislim da bi se trebalo okrenuti nasoj ligi jer mislim da dovodenjem igraca iz srbije kojima treba dosta da se adaptujemo nista necemo dobiti

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 26 maj 2013, 23:59

Ako je Stanceski otisao to nije neka steta, dosao je u Zvijezdu kao igrac sa rejtingom, ali nista nije posebno pokazao, a sigurno je bio i medju placenijim Zvijezdinim igracima.U PL ima dosta boljih igraca od njega.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 27 maj 2013, 08:22

Bosanski zmaj je napisao/la:Ako je Stanceski otisao to nije neka steta, dosao je u Zvijezdu kao igrac sa rejtingom, ali nista nije posebno pokazao, a sigurno je bio i medju placenijim Zvijezdinim igracima.U PL ima dosta boljih igraca od njega.
Nije šteta jer nije opravdo igrama svoj dolazak za platu od tri hiljade maraka mjesečno bio je medju plaćenijim igračima, meni je žao Mašića koji je bio jeftiniji bolji i korisniji igrač od njega a kojeg je Muće otjero ;) pa odlazak Ivana Jakovljevića i dolazak Šodića koji nije odigro dvije utakmice kako valja ;) e moj direktore aj ti u Suboticu sa svojim Đurđevićem :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 maj 2013, 09:24

realno mislim da bi ovaj fiasko zvijezde mustafa pestalic morao preuzeti na sebe i iz moralnih razloga napustiti klub.dovojlno je samo odlazak ivana koji je izmislio fudbal za sodice i ponjevice.ivan je 5 dana kao prosijak oblijecao oko stadiona i nisu mu dali uci.nurdo ako ovo citas ziv bio okani se srpskog trzista i to jeftinig nego dovedi nam par igraca iz nase lige koji su se vec dokazali igrama.znamo mi da to nisu neki igraci ali za sredinu tabele ili gornji dio tablice sigurno jesu.
ova sezona bi mogla poceti 21 07 znaci malo ce vremena biti za odmore i pripreme zato ljudi djelujte brzo i ne srljajte ne dovodite otpad i ne gomilajte igrace

Nova sezona nova nafaka

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 27 maj 2013, 09:57

sta je sa husicem,jel napustio klub,,,,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 27 maj 2013, 10:10

Prica se da u klubu nije bas bajno finansije su problem????znal neko vise o tome valda na kraju bude rekla kazala
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 maj 2013, 11:04

elf1 je napisao/la:Prica se da u klubu nije bas bajno finansije su problem????znal neko vise o tome valda na kraju bude rekla kazala
pa sam potpis ugovora na dvije godine sa jaskom ti kaze da nema problema.kriza je u svim klubovima i kod nas je ali nije opasno..zvijezda po meni ima dosta igraca na platnom spisku a pola ne igra.mislim da bi trebali imati 14 igraca dobrih i ostalo popuniti sa nasim juniorima i kadetima.znaci 14 skupih je isplativije nego 22 sa manjim primanjima

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 27 maj 2013, 12:32

astra1922 je napisao/la:
elf1 je napisao/la:Prica se da u klubu nije bas bajno finansije su problem????znal neko vise o tome valda na kraju bude rekla kazala
pa sam potpis ugovora na dvije godine sa jaskom ti kaze da nema problema.kriza je u svim klubovima i kod nas je ali nije opasno..zvijezda po meni ima dosta igraca na platnom spisku a pola ne igra.mislim da bi trebali imati 14 igraca dobrih i ostalo popuniti sa nasim juniorima i kadetima.znaci 14 skupih je isplativije nego 22 sa manjim primanjima
Nije kod nas kriza ni priblizno kao u pojedinim klubovima.Problem je ove sezone bio izrazeniji nego predhodnih dovodjenje veceg broja losih igraca.Ja sam to primjetio na pocetku priprema,a drugi u toku prvenstva.Moje misljenje je da se politika kluba treba bazirati na tome da se dovede 5-6 provjerenih igraca kojih ima i u nasoj okolini,pojacat rad sa omladinskim pogonima sa ljudima koji mogu to ispostovat,jer je to jeftinija i za perspektivu kluba bolja varijanta.Takdje se mora priznati da i u omladinskom pogonu ima pomaka bar kada su u pitanju juniori ako se pogledaju rezultati u posljednje vrijeme i ako je za to najzasluzniji trener koji radi sa njima ici u tom pravcu dovoditi trenere sa strane ako ih mi vec nemamo moguce da je autoritet u pitanju.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 maj 2013, 12:40

Pred pocetak ove sezone dosao je novi trener juniora i ocigledno je igracima i njemu trebalo vremena da prihvate njegov nacin vodjenja ekipe.Inace, juniori su nanizali 6 pobjeda zaredom u prvenstvu, a posljednja je bila u Mostaru protiv Veleza 3-2.Cestitke igracima i treneru.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 maj 2013, 12:44

zmajevac je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Nije kod nas kriza ni priblizno kao u pojedinim klubovima.Problem je ove sezone bio izrazeniji nego predhodnih dovodjenje veceg broja losih igraca.Ja sam to primjetio na pocetku priprema,a drugi u toku prvenstva.Moje misljenje je da se politika kluba treba bazirati na tome da se dovede 5-6 provjerenih igraca kojih ima i u nasoj okolini,pojacat rad sa omladinskim pogonima sa ljudima koji mogu to ispostovat,jer je to jeftinija i za perspektivu kluba bolja varijanta.Takdje se mora priznati da i u omladinskom pogonu ima pomaka bar kada su u pitanju juniori ako se pogledaju rezultati u posljednje vrijeme i ako je za to najzasluzniji trener koji radi sa njima ici u tom pravcu dovoditi trenere sa strane ako ih mi vec nemamo moguce da je autoritet u pitanju.
vi ste uz Želja, Široki, Sarajevo, pa evo i Velež jedna od rijetkih ekipa koje dobro stoje u ovoj krizi, a ovi loši rezultati kako vas, tako i veleža su rezultat činjenice da su se i jedan i drugi klub ove godine bili posvetili uglavnom infrastrukturnom i organizacijskom segmentu, dok je onaj takmičarski bio zapostavljen...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 maj 2013, 12:55

zmajevac je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
zmajevac uredu je sto to govoris primijetio sam da dugo vremena to pises.ali kada je kuntic dosao probali su dovoditi mlade i jeftine igrace i lose smo prosli .najlosiju polusezonu smo odigrali.dovedeni su bogdanovic vehabovic milaanovicu data prilika,potpisano sa bijelicem doveden jukan suljic i kada se vidjelo u prijateljskim utakmicama da ne ide onda se nazor doveo kojic i husic koji nisu opravdali ocekivanja.rezultat svega toga je bio 14 bodova iz 15 utakmica.
ja kazem najbolje je imati 13-14 igraca dobrih skupljih a ostalo popuniti nasim igracima i cim vodis 2 ili 3-0 odma daj nasu djecu neka skupljaju iskustvo.misljenja sam da ce to tako i biti.uz jahica ekipi je pridruzen dedic mesanovic isto tako i isanovic ce dobiti priliku sledece sezone tu je i cejvanovic kao i dusan bijelic.akobogda mozemo svake sezone ocekivati vise kvalitetnih igraca iz juniora jer je ocito da smo dosta napredovali po tom pitanju.
za sledecu sezonu nadam se da cemo imati ove igrace na raspolaganju.
mandusic i kurbasic,moranjkic,mus bogdanovic,husic,jahic,al halilovic,susic,ordagic diata,pandza,savic, i na ovo dovesti jednog dobrog napadaca veznjaka i beka + nasa djeca i ekipa boli glava ;)

Nova sezona nova nafaka

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 27 maj 2013, 13:03

:D :D :D :D HE HE PROTIV KOGA SMO TO VODILI 3-0 DA DAMO SANSU MLADJIM IGRACIMA.AH STO ME NASMIJA DO SUZA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 maj 2013, 13:05

mmmirza je napisao/la::D :D :D :D HE HE PROTIV KOGA SMO TO VODILI 3-0 DA DAMO SANSU MLADJIM IGRACIMA.AH STO ME NASMIJA DO SUZA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nekad se i vodilo kako sam napisao 2ili3-0 i vodice se opet ove sezone to nije bio slucaj iz svima znanih razloga

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 maj 2013, 13:06

Nama astra treba vise od tri dobra igraca, to se vidjelo i ovu zadnju polusezone.Trebaju nam 2 dobra spica, 2 veznjaka, i 1 odbrambeni( sve zavisi sta ce biti sa Sencijem).To je minimum 5 dobrih igraca, da bi bili kao sto ti kazes boli glava ekipa.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 maj 2013, 13:07

Bosanski zmaj je napisao/la:Nama astra treba vise od tri dobra igraca, to se vidjelo i ovu zadnju polusezone.Trebaju nam 2 dobra spica, 2 veznjaka, i 1 odbrambeni( sve zavisi sta ce biti sa Sencijem).To je minimum 5 dobrih igraca, da bi bili kao sto ti kazes boli glava ekipa.
mislim ako pandza ostane i diatta da nam treba jos jedan dobar al eto nije bitno bolje i 4 nego 8 polovnjaka koji ce puniti klupu i tribine

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 maj 2013, 13:12

Namjerno sam i napisao da nam trebaju 2 dobra napadaca, jer svi smo vidjeli sta nam se desavalo ove sezone sa napadacima (povrede,losa firma,kartoni).napadaca nikada dosta, ali ne dovoditi polovnjake,koji nece biti od koristi klubu, a primace platu, nego samo kvalitetne.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 27 maj 2013, 15:06

Ja bi Alimanovica vratio, Brkovica, Vecu, Rosinog Nedima, Nezica i Vedu Omeragica.. eto glava boli ekipa

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.