covjek je ostavio dusu na terenu. steta.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Kaznu za rasizam jesu dobili,al nisu vrijedjali Balu sto je crn,tako dasamadhi je napisao/la:Nema mi nista jace nego kad neki romanista napise Nazio a samo prije dva kola Roma dobila po usima upravo zbog rasizma. A nije prvi put.
E moj Genije.

maksuz sam ti cestitao tamo na coppa italia temiJTS je napisao/la:od Genija sam očekivao barem čestitku, a on ni to .. al' hajd', dati ću mu još fore da to učini
opet tisamadhi je napisao/la:Nema mi nista jace nego kad neki romanista napise Nazio a samo prije dva kola Roma dobila po usima upravo zbog rasizma. A nije prvi put.
E moj Genije.
pa on je kriv što je stavljao bezmudante u igru. Profesor Simone i lav Florenzi, istinski romanisti, nisu minute dobili a na terenu Bradley, Marquinho, Dodo... Plus Pjana je morao igrati bar zadnjih pet minuta kad smo bunarili, da bar ima ko ubaciti kvalitetno.Evil Genius II je napisao/la:napisao sam vec da derbi ne dobija talenat nego borbenost, a ove ekipe se razlikuju upravo po tome. mozemo reci da je roma talentovanija ekipa i na papiru vjerovatno individualno kvalitetnija ali nazio je prejak kolektiv vodjen puno boljim strucnjakom nego je to AA koji opet i nije uradio toliko los posao koliko su ga izdali igraci
Sky Italia kaze da je Tottenham poslao sluzbenu ponudu za Pjanica.
ma samo uzivaj, bio bi i ja shupak da je situacija obrnutasamadhi je napisao/la:Hah, sto sam pakas to Boga ti? Valjda smijem komentarisati na temi najljuceg rivala? Ili ima neko pravilo da ne smidem?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.