AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 27 maj 2013, 07:23

napisao sam vec da derbi ne dobija talenat nego borbenost, a ove ekipe se razlikuju upravo po tome. mozemo reci da je roma talentovanija ekipa i na papiru vjerovatno individualno kvalitetnija ali nazio je prejak kolektiv vodjen puno boljim strucnjakom nego je to AA koji opet i nije uradio toliko los posao koliko su ga izdali igraci ali nema smisla sada o tome pretjerano pisati kada je izvjesno da mijenjamo trenera a vjerovatno i pola rostera. naravno, sve su ovo stvari koje smo mogli predvidjeti i prije finala tako da (iskren da budem) i nisam ocekivao nista drugo nego poraz ali eto potajno sam se nadao da ce me ovi moji barem jednom iznenaditi, medjutim, roma je definicija marfijevog zakona tj sve sto mogu usrat' - usrace i to pokazuju iz sezone u sezonu.

slika
covjek je ostavio dusu na terenu. steta.

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 27 maj 2013, 11:57

Nema mi nista jace nego kad neki romanista napise Nazio a samo prije dva kola Roma dobila po usima upravo zbog rasizma. A nije prvi put.

E moj Genije. :mrgreen:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 maj 2013, 13:01

od Genija sam očekivao barem čestitku, a on ni to .. al' hajd', dati ću mu još fore da to učini :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 maj 2013, 13:09

samadhi je napisao/la:Nema mi nista jace nego kad neki romanista napise Nazio a samo prije dva kola Roma dobila po usima upravo zbog rasizma. A nije prvi put.

Kaznu za rasizam jesu dobili,al nisu vrijedjali Balu sto je crn,tako da

I cestitke laziju na pobjedi,salim se naravno :D
Pobjedili su ne zato sto su dobri,nego sto smo mi katastrofa i sto manekeni ni ne trude se,trener retard,uprava ganja phillpi plein,disney i td.... bitan je brend 8-) majku im svima
embrace the chaos

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 27 maj 2013, 14:19

Osvaldo o Andreazzoliu preko twitter: "Bilo bi bolje da priznas da nemas pojma. Idi slavi sa Laziom."

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 27 maj 2013, 14:53

JTS je napisao/la:od Genija sam očekivao barem čestitku, a on ni to .. al' hajd', dati ću mu još fore da to učini :D
maksuz sam ti cestitao tamo na coppa italia temi 8-)
samadhi je napisao/la:Nema mi nista jace nego kad neki romanista napise Nazio a samo prije dva kola Roma dobila po usima upravo zbog rasizma. A nije prvi put.

opet ti :D

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 maj 2013, 15:18

izvinjavam se, to mi je promaklo :D hvala na čestitkama :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 27 maj 2013, 20:01

Evil Genius II je napisao/la:napisao sam vec da derbi ne dobija talenat nego borbenost, a ove ekipe se razlikuju upravo po tome. mozemo reci da je roma talentovanija ekipa i na papiru vjerovatno individualno kvalitetnija ali nazio je prejak kolektiv vodjen puno boljim strucnjakom nego je to AA koji opet i nije uradio toliko los posao koliko su ga izdali igraci
pa on je kriv što je stavljao bezmudante u igru. Profesor Simone i lav Florenzi, istinski romanisti, nisu minute dobili a na terenu Bradley, Marquinho, Dodo... Plus Pjana je morao igrati bar zadnjih pet minuta kad smo bunarili, da bar ima ko ubaciti kvalitetno.
NAPRIJED NARODE!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 maj 2013, 08:52

zemane, perrotta je sam priznao kako su se za ovu tekmu pripremali cijelih 7 dana (i mentalno i fizicki) te da je AA odabrao najboljih 11 tj igrace koji su najvise pokazali u tom periodu treniranja ali i igrace koji su u prethodne dvije utakmice sa nimalo laganim protivnicima odigrali jako dobro. marquinho prije svih njih, iako nisam njegov fan, zasluzio je da pocne utakmicu jer je bio ponajbolji protiv milana a sa napolijem jednako opasan. dodaj tome i cinjenicu da je jedan od andreazzolijevih miljenika onda je sasvim jasno zasto je igrao od pocetka. sto se tice odbrane, htjeli mi to priznati ili ne ova cetvorka je najbolje sto roma moze ponuditi jer piris je covjek zbog kojeg smo izgubili prvi derbi ove sezone, mali romagnoli je previse neiskusan za ovako nesto, dodo presmijesan igrac a torosidis je imao blazu povredu te se na vrijeme nije oporavio. marcos na beku je bio jedan od najboljih pojedinaca utakmice, burdisso i castan odradili solidan posao a nas najbolji lijevi bek je usrao motku i on sam je razlog sto utakmica nije otisla u produzetke jer da se do danas igralo niko ne bi zabio gola. sto me dovodi do veznog reda i same taktike koju je AA postavio. da li smo igrali dobro? ne, ali da li je nazio igrao dobro? odgovor je naravno ne jer su oba trenera neutralisali najopasnije igrace ovog drugog i samo uzasna odbrana balzarettija tamo po lijevoj strani i kiks lobonta je doveo do primljenog gola. bradley i de rossi su odradili lavovski dio posla u sredini (hernanesa nisam ni vidio), a to sto totti pri nasem kontra napadu radije usporava igru i ide na prekrsaj umjesto na pas ili recimo sto igrac koji ima 15 golova i 7 asistencija ne moze povezati dva tacna dodavanja ili sto najbolji strijelac kupa ove sezone ne zna primiti lopte . . . ove stvari vise pokazuju koliko nam je ekipa precijenjena, neiskusna i nedorasla izazovu a nikako to da je AA sam krivac za ovaj poraz. naravno, ne kazem da je on cist u svemu ovome jer sa izmjenama je MORAO uraditi bolji posao (mada i o tome bi se dalo diskutovati jer ovako mentalno slaba ekipa nema sanse da bi se vratila nakon primljenog gola u ovako bitnoj utakmici, taman i da messi udje sa klupe) ali ide mi na zivce to sto su se svi okomili na covjeka koji je ponajmanje kriv u svemu ovome. nije nam valjao enrique, nije nam valjao montella, nije nam valjao zeman, sad nam ne valja ni aurelio dok igraci vise vremena provode na twitteru nego na treningu.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 28 maj 2013, 22:40

satrase pjanica zbog izjave da mu je drago zbog lulica i gola :lol:
https://www.facebook.com/pages/Miralem- ... 30?fref=ts
Unica grande amore

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 29 maj 2013, 11:02

glupan.
da ti djed/otac/brat igra za nazio ne smijes tako nesto izjaviti :D

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 30 maj 2013, 01:05

Koja smijurija je ova roma Allahu dragi. Bjezi Pjana iz ciganlije dok se nisi skroz uklopio u to sivilo. :geek:

Gotta love the Americans :lol: :lol:

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 30 maj 2013, 03:56

AS Roma ce igrati 31.jula u Kanzasu na MLS All-Star-u
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p2534654" onclick="window.open(this.href);return false;
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 30 maj 2013, 11:09

@samadhi - koliki god ti shupak bio sto dolazis ovdje na temu i nasljadjujes se nevoljom mrskog ti tima dijelim tvoje misljenje glede amerikanaca - gotta love them for signing that disneyland contract while roma is getting beaten by some mediocre seria a teams such as chievo, palermo, catania or . . . well, nazio :D

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 30 maj 2013, 15:10

Hah, sto sam pakas to Boga ti? Valjda smijem komentarisati na temi najljuceg rivala? Ili ima neko pravilo da ne smidem? :D

Zanima me ko je sljedeci za americki projekat AS Rome? Nebi se iznenadio kad bi na mjesto trenera postavili Arnolda Terminatora Schwarzeneggera.

AS ROMA - born 1927, died at 19.27CET. :mrgreen:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 30 maj 2013, 15:36

Sky Italia kaze da je Tottenham poslao sluzbenu ponudu za Pjanica.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 30 maj 2013, 17:24

samadhi je napisao/la:Hah, sto sam pakas to Boga ti? Valjda smijem komentarisati na temi najljuceg rivala? Ili ima neko pravilo da ne smidem? :D
ma samo uzivaj, bio bi i ja shupak da je situacija obrnuta :mrgreen:

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 31 maj 2013, 14:29

Et' vidis. :D

Nego je li istina da je Lazio u zadnjih 15 godina osvojio 11 trofeja a Roma samo 5? Takodjer, je li istina da je Nesta osvojio vise trofeja u dresu Lazija nego Totti u Romi, u kojoj eto igra haman 20 godina? :mrgreen:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 31 maj 2013, 21:34

Evo sad se prica da bi se i Zeman mogao vratiti,ja bi njega prije nego Allegrija i ostale sto se pominju,a zelje su mi Blanc,Montella i Spalleti,neko od njih,mada su oni ne moguca misija,e da je kako dobro utopiti Pjanu,De Rossia i Osvalda i onu skart robu,mogle bi se fine pare uzeti i skockati solidna ekipa,al Sabatini i Baldini veze nemaju,zajebali su 2 sezone sto ne bi i trecu

I ej lazijal,kad vec zalazis na ovu temu,de mi reci kad je lazie zadnji put prosao grupnu fazu u lp,ovo ozb pitam bez sprdnje?
embrace the chaos

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 01 jun 2013, 00:01

Ah valjda sezona 1999/2000. Znam uglavnom da nije bio rezultat 1-7. :)

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.