FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bolje su prosli 10 puta od Harisa Hajradinovica koji je srao nesto i zavrsio u Inter Zapresicu, a mogao je ostati tu, mjenjati sada Kvesu , igrao bi i evropu i mogao bi dosta dobar transfer napraviti jer nije los igrac nimalo. A Viscu sada traze galata fener i slicni pa ti vidi.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ma kakva Galata, Fener pusti ti ove nase medije sto pisu. Visca se opasno zahebo sto je poletio u tu prokletu Tursku. Nista od njega i njegovo karijere vjeruj ti meni.ZZtop10 je napisao/la:Bolje su prosli 10 puta od Harisa Hajradinovica koji je srao nesto i zavrsio u Inter Zapresicu, a mogao je ostati tu, mjenjati sada Kvesu , igrao bi i evropu i mogao bi dosta dobar transfer napraviti jer nije los igrac nimalo. A Viscu sada traze galata fener i slicni pa ti vidi.
Dobar je momak, miran znam da trenira dosta, ali .....
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Buraz ti fakat nemaš pojma.Guvo je napisao/la:Ma kakva Galata, Fener pusti ti ove nase medije sto pisu. Visca se opasno zahebo sto je poletio u tu prokletu Tursku. Nista od njega i njegovo karijere vjeruj ti meni.ZZtop10 je napisao/la:Bolje su prosli 10 puta od Harisa Hajradinovica koji je srao nesto i zavrsio u Inter Zapresicu, a mogao je ostati tu, mjenjati sada Kvesu , igrao bi i evropu i mogao bi dosta dobar transfer napraviti jer nije los igrac nimalo. A Viscu sada traze galata fener i slicni pa ti vidi.
DRUG NEBI TI PUNCA
Kralju moj ja licno znam Viscu. Pitaj ga ako znas, jer i on sam kaze da se dobro zahebo. Pitaj Zubanovicabagrcavi je napisao/la:Buraz ti fakat nemaš pojma.Guvo je napisao/la:Ma kakva Galata, Fener pusti ti ove nase medije sto pisu. Visca se opasno zahebo sto je poletio u tu prokletu Tursku. Nista od njega i njegovo karijere vjeruj ti meni.ZZtop10 je napisao/la:Bolje su prosli 10 puta od Harisa Hajradinovica koji je srao nesto i zavrsio u Inter Zapresicu, a mogao je ostati tu, mjenjati sada Kvesu , igrao bi i evropu i mogao bi dosta dobar transfer napraviti jer nije los igrac nimalo. A Viscu sada traze galata fener i slicni pa ti vidi.

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Joj Guve Mrleta jest naporan, da mu je kako dozivotni ban spucati da ne smara vise...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Guvo je napisao/la:
Kralju moj ja licno znam Viscu. Pitaj ga ako znas, jer i on sam kaze da se dobro zahebo. Pitaj Zubanovica

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 27 maj 2013, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Je li to fakat on opet ? S kim ja udjoh u raspravuBaja_Zvjerka je napisao/la:Joj Guve Mrleta jest naporan, da mu je kako dozivotni ban spucati da ne smara vise...

I onda kada više ne bude me ovdje
Guvo najjači momak, na svakom nicku zna nekog igrača, trenera ili menadžera.
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Guvo najjači momak, na svakom nicku zna nekog igrača, trenera ili menadžera.

Poznat vam taj lik

-
- Kontakt:
Sta rece frajer i osta zivGuvo je napisao/la:Ma kakva Galata, Fener pusti ti ove nase medije sto pisu. Visca se opasno zahebo sto je poletio u tu prokletu Tursku. Nista od njega i njegovo karijere vjeruj ti meni.ZZtop10 je napisao/la:Bolje su prosli 10 puta od Harisa Hajradinovica koji je srao nesto i zavrsio u Inter Zapresicu, a mogao je ostati tu, mjenjati sada Kvesu , igrao bi i evropu i mogao bi dosta dobar transfer napraviti jer nije los igrac nimalo. A Viscu sada traze galata fener i slicni pa ti vidi.

SWRA
Imas 28 postova mozda si ti Mrle cuvenipetisesti98 je napisao/la:Sta rece frajer i osta zivGuvo je napisao/la:Ma kakva Galata, Fener pusti ti ove nase medije sto pisu. Visca se opasno zahebo sto je poletio u tu prokletu Tursku. Nista od njega i njegovo karijere vjeruj ti meni.ZZtop10 je napisao/la:Bolje su prosli 10 puta od Harisa Hajradinovica koji je srao nesto i zavrsio u Inter Zapresicu, a mogao je ostati tu, mjenjati sada Kvesu , igrao bi i evropu i mogao bi dosta dobar transfer napraviti jer nije los igrac nimalo. A Viscu sada traze galata fener i slicni pa ti vidi.
Dobar je momak, miran znam da trenira dosta, ali .....![]()
![]()

- SarajlijaTM
Ima li jos treninga ovih dana il je fajront do priprema?
Kako će se samo Džeko i Zabaleta uklopiti u našu ekipu, jedva čekam da dođu!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ime li gdje video izvjestaj iz Sirokog? Hvala
Pasa moj sve je sredeno. Sad sam vam na raspologanju?bagrcavi je napisao/la:Ne može Guvo sad pisati ko nam dolazi, sređuje Čeliku licencu![]()
![]()

Pa ko nam dolazi ?Guvo je napisao/la:Pasa moj sve je sredeno. Sad sam vam na raspologanju?bagrcavi je napisao/la:Ne može Guvo sad pisati ko nam dolazi, sređuje Čeliku licencu![]()
![]()
NO PYRO NO PARTY
Odlaze : Smajic, Bogicevic, Pehilj, Svraka?, Adilovic?
Dolaze: Nemam pojma fakat brate
Dolaze: Nemam pojma fakat brate

- zeljo4life
- Kontakt:
Sto me nesto sjeba Sefova prica na Zeljo tv...nekako mi ne izgleda optimisticno...ili nas zeli malo razdrmati pricom o mogucem odlasku... 

Amare hvala ti...