Smijesno poredjenje BILD-a i velika uvreda za generaciju iz 70-tih...Istina ova generacija Bayerna je oborila mnoge rekorde, ali oni moraju jos dosta pure jesti kako bi se mogli porediti sa generacijom iz 70-tih.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Moglo bi tih 5 milki ostati u Minhenu,jer Schalke je zainteresovan za Rafinhueffe_sa je napisao/la:Zaboravih malo prije napisat kako Schalke dobiva dodatnih 5 miliona eura za Neuera jer smo osvojili LP. Taj nas transfer dobro dođe para, iskešira uprava pravo![]()
, ali i vrijedio je. Da Noje nije bilo vrlo vjerovatno i ne bi osvojili LP, tačnije dobili finale. Ono je stvarno bilo spektakularno kako je branio, pogotovo prvih pola sata. A uz one parade, pohvatao je još sve lopte koje je trebao pohvatat, nevjerovatnu je sigurnost nazad ulijevao.
Barca je osvojila 2009. i 2011.dawud je napisao/la:ma decki mi vec dominirimo evropom i smijem reci u zadnje cetiri godine najbolji smo pa imamo tri finala a neko ce reci da je to barcelona,a ta barcelona je samo jednom u finalu,.
Gadi mi se ovakvo pljuvanje po igracu koji iza sebe ima sezonu za pamcenje.Iz Moenchengladbacha doci u Bayern i tako se ponijeti pod pritiskom i igrati cijelu sezonu bez prestanka,RESPEKT !dawud je napisao/la:DANTE covjek nema veliki utakmica u nogama greska amaterskatreba nam dobar stoper(zavidim man.utd. vidic-ferdinand) to nam fali
![]()
I za Riberya su misljenja razlicita. Neki kazu da se nije vidio na utakmici, u neku ruku opravdano, ali ja sam znao da Ribery nece u ovoj utakmici moci pokazati ono sto obicno pokazuje.. Klopp zna sta treba sa Riberyem.. Ribery je u utakmicama protiv Dortmunda najcesce udvojen, pa i utrojen (da se tako izrazimschweinsteiger je napisao/la:Mnogi govore kako se Schweini pogubio na utakmici,sinoc sam gledao ponovo cijelu utakmicu i Schweinsteiger je imao jedan pas koji je mogao ugroziti nas gol,kada je pogodio nekoga iz BvBa kraj sesnaesterca u glavu i lopta se odbila zutima,ali brzo se izvukla situacija,ostalo je sve fenomenalno odradio.
Nije jos zvanicno...Ovu informaciju su jutros prenijeli vecina Njemackih medija pozivajuci se na izvot Kicker-a. Mozda zvanicna potvrda stigne na konferenciji u Berlinu pred finale kupa ili odmah nakon istog.Bayern@heart je napisao/la:Je li ozvaničeno ovo oko produženja ugovora Bilalunemogu da nađem tu informaciju kao zvaničnu
Nema NEsretnijeg covjeka od Pepa, nakon ovakve sezone Bayernadawud je napisao/la:ma decki mi vec dominirimo evropom i smijem reci u zadnje cetiri godine najbolji smo pa imamo tri finala a neko ce reci da je to barcelona,a ta barcelona je samo jednom u finalu,.
ROBBEN ako je neko trebao dati gol to je on pa covjek je najveci fudbalski tragicar promasio je bezbroj sansi u finalima LP i SP tako je bio na udaru od navijaca svoga kluba i onih nutralni,opet tog robena sam Bog pogleda kad se povrijedi kros i dobi punu minutazu.....ZASLUZIO JE POGODAK
DANTE covjek nema veliki utakmica u nogama greska amaterskatreba nam dobar stoper(zavidim man.utd. vidic-ferdinand) to nam fali
![]()
mi se pojacavamo za iducu sezonu gece i lewa pa trebali nam ovoliko zvijezda biti ce nemira u slacionici,kome se zahvaliti robbenu pa on je igrac kakav se nepusta nikome, mileru pa njemu je bayern na prvom mjestu pa tek sve ostalo,.ribery covjek institucija,.kroos djete baye a glavna karika elfa,.saciri momak za deset,.a sad gece neznam al jedno je sigurno IMALI SRETNIJEG COVJEKA OD PEP GUARDIOLE doci u ovakav klub,sredinu,instituciju, aktuelnog prvaka evrope s jos jacim igrackim kadrom...

bluemania je napisao/la:
Nema NEsretnijeg covjeka od Pepa, nakon ovakve sezone BayernaNe ponovi li sve to dogodine, noga mu je expresno.
Jupp ga je zavalio do jaja. Podigao ljestivcu ocekivanja jako visoko i vjerovatno nedostižno.
Ima razlika ogromna - Juppa su cekali i "trpili" jer nisu izeli LP 12 godina, pa su ga doeckali...sad je skroz druga prica, Bayern prvak evrope, tim nikad jaci, savršen stroj....i svaki poraz ili kiks ce automatski povuci milion kritika tipa "zašto smo se odrekli Juppa".....ogroman pritisak ce biti na Guardioli od samog pocetka, a ne smije pogriješiti.Saurman je napisao/la:bluemania je napisao/la:
Nema NEsretnijeg covjeka od Pepa, nakon ovakve sezone BayernaNe ponovi li sve to dogodine, noga mu je expresno.
Jupp ga je zavalio do jaja. Podigao ljestivcu ocekivanja jako visoko i vjerovatno nedostižno.
Ne ide to tako u Bayernu.Kad su Juppu halalili dvije sezone bez trofeja onda je glupo očekivati da šutnu Guardiolu ako ne osvoji na primjer CL.Uvjeren sam da ćemo opet pokoriti Bundesligu a u CL u top tri favorita.
Kao što sam rekao od toga nema ništa.Bayern sa Guardiolom počinje jedan novi projekat i uprava mu sigurno neće stvarati pritisak.bluemania je napisao/la:Ima razlika ogromna - Juppa su cekali i "trpili" jer nisu izeli LP 12 godina, pa su ga doeckali...sad je skroz druga prica, Bayern prvak evrope, tim nikad jaci, savršen stroj....i svaki poraz ili kiks ce automatski povuci milion kritika tipa "zašto smo se odrekli Juppa".....ogroman pritisak ce biti na Guardioli od samog pocetka, a ne smije pogriješiti.Saurman je napisao/la:bluemania je napisao/la:
Ne ide to tako u Bayernu.Kad su Juppu halalili dvije sezone bez trofeja onda je glupo očekivati da šutnu Guardiolu ako ne osvoji na primjer CL.Uvjeren sam da ćemo opet pokoriti Bundesligu a u CL u top tri favorita.
Doduše, nije ni on mogao ove sve predvidjeti, ovaku sezonu svog buduceg tima.
Zaletio se i sad neka se nosi sa tim....nebi me cudilo da ubrzo dobije nogu, a da Bayern ponovo vraca Juppa, Otmara ili neku drugu svoju legendu.
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 1 gost.