FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 maj 2013, 16:55

Guvo je napisao/la:Odlaze : Smajic, Bogicevic, Pehilj, Svraka?, Adilovic?

Dolaze: Nemam pojma fakat brate ;)
Eki nema pojma,pa ko ima ako ti nemas jbt? :lol: :lol: :lol:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 maj 2013, 16:58

Pa nazovi Viscu i reci mu nek kaze Zubanu da pita Gredica koga Amar planira dovesti **** ga ti. Povuci te svoje veze j.ebe mu misa.
NO PYRO NO PARTY

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 27 maj 2013, 17:00

Buu je napisao/la:

Pa nazovi Viscu i reci mu nek kaze Zubanu da pita Gredica koga Amar planira dovesti **** ga ti. Povuci te svoje veze j.ebe mu misa.
Zvao sam ne javlja se na Viber :)
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 maj 2013, 17:03

zeljo4life je napisao/la:Sto me nesto sjeba Sefova prica na Zeljo tv...nekako mi ne izgleda optimisticno...ili nas zeli malo razdrmati pricom o mogucem odlasku... :(
Ako Amar ode sve ce otici u helac.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 27 maj 2013, 17:10

Pa ja sam siguran da ako ne dovede igrače, ne bude imao rezultata u nadolazećoj sezoni da će i otići to je fakat.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

Ikos

Post Postao/la Ikos » 27 maj 2013, 17:25

Danas sam bio u Makijatu i vidio Urdinova, kaze ceka razgovor kod Amara. Bogicevic i Antolovi su isli prije njega na razgovoru sa sefom. Nisam mogao sjediti vise da vidim sta ce reci. Ugl juce je u Sirokom zamjenje (Urdinov) vec u prvom poluvremenu, na poluvremenu se popeo na tribine sjedio je pored mene, nije bio sretan sto je izasao tako rano. Sav je bio ambiciozan pred utakmicu, derao se na terenu i bodrio igrace i izleti iz igre nakon pola sata. :-D

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 maj 2013, 17:27

Ikos je napisao/la:Danas sam bio u Makijatu i vidio Urdinova, kaze ceka razgovor kod Amara. Bogicevic i Antolovi su isli prije njega na razgovoru sa sefom. Nisam mogao sjediti vise da vidim sta ce reci. Ugl juce je u Sirokom zamjenje (Urdinov) vec u prvom poluvremenu, na poluvremenu se popeo na tribine sjedio je pored mene, nije bio sretan sto je izasao tako rano. Sav je bio ambiciozan pred utakmicu, derao se na terenu i bodrio igrace i izleti iz igre nakon pola sata. :-D
Direktno kriv za drugi go,setao se po terenu i bolji od njega su letili u prvom pol. Smjesno,tako moze dogurati samo do izlaznih vrata

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 maj 2013, 17:29

Ja imam osjecaj da Amaru ne fali energije koliko mu fali da se na neki nacin njegov trud i rad dokaze i vrijednuje. Od prve sezone njegovog povratka smo apsolutni vladari domaceg fudbala, ocigledno to nije vise ono sto njega interesuje. Pretpostavljam da je mislio da ce gradjenje evropskog Zelje ici brze, da ce navijaci svaku tekmu ako nista bar solidno popunit Grbavicu. Bojim se da bi Amar mogao otic bez da ga iko od nas tjera recimo, bas ko ovaj ministar obrazovanja KS. Sad se pomjerite svi s mjesta, neka Amara pa makar jos 10 godina cekali iskorak u Evropi.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 27 maj 2013, 17:38

exbabilon je napisao/la:Ja imam osjecaj da Amaru ne fali energije koliko mu fali da se na neki nacin njegov trud i rad dokaze i vrijednuje. Od prve sezone njegovog povratka smo apsolutni vladari domaceg fudbala, ocigledno to nije vise ono sto njega interesuje. Pretpostavljam da je mislio da ce gradjenje evropskog Zelje ici brze, da ce navijaci svaku tekmu ako nista bar solidno popunit Grbavicu. Bojim se da bi Amar mogao otic bez da ga iko od nas tjera recimo, bas ko ovaj ministar obrazovanja KS. Sad se pomjerite svi s mjesta, neka Amara pa makar jos 10 godina cekali iskorak u Evropi.
ZELJO TV 76. bi trebao otvoriti svima ocima. Kako Amar kaze da sve naravno zavisi od rezultata, ali ako se bude nastavilo s bakljama evropa 35.000 eura, pa ovdje u prvenstvu 100.000KM da ce odustati jer ne vidi izlazi. Nema niko para za bacanje a ni da trosi zivce. To ne bi bio problem da navijaci tokom godine klubu donesu pola miliona pa naprave kaznih 200.000KM kao i moglo bi se nesto reci.

Ovako navijaca nema i ovo sto ima prave sranja po tribini glume neke blago receno idiote, stete klubu na sta ce to izaci Boga pitaj. Siguran sam da je iduca sezona prekretnica sto se tice navijaca i Amara. Moga bi otici..
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

Ikos

Post Postao/la Ikos » 27 maj 2013, 17:39

SarajlijaTM je napisao/la:
Ikos je napisao/la:Danas sam bio u Makijatu i vidio Urdinova, kaze ceka razgovor kod Amara. Bogicevic i Antolovi su isli prije njega na razgovoru sa sefom. Nisam mogao sjediti vise da vidim sta ce reci. Ugl juce je u Sirokom zamjenje (Urdinov) vec u prvom poluvremenu, na poluvremenu se popeo na tribine sjedio je pored mene, nije bio sretan sto je izasao tako rano. Sav je bio ambiciozan pred utakmicu, derao se na terenu i bodrio igrace i izleti iz igre nakon pola sata. :-D
Direktno kriv za drugi go,setao se po terenu i bolji od njega su letili u prvom pol. Smjesno,tako moze dogurati samo do izlaznih vrata
Slazem se, ispadao je kod oba gola. Uglavnom ono sto sam ja nacuo jucer, a na tribini je bilo par ljudi sto se vrte oko ljudi iz uprave je da je najblize odlasku Benjo, koji ima najbolje ponude, a Smajica Lutvo zaganjao na treningu pa opet izvrnuo nogu. Bekric ima neke sanse da ide u jednu egzoticnu ligu. Ostaje da se vidi sta ce biti. Od ovih stvari koje se pisu ovdje o dolascima, jedino sto sam ja cuo je da se sa Sehicem i Cocalicem nesto pricalo al jos ce se vidjeti hoce li biti sta od toga. Nadali su se danas plati al nije jos bila, u klubu je gadan kokuzluk.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 maj 2013, 17:40

Badava kad ce opet doci neki srednjoskolac i reci "yebo 5000 KM kazne, derbi je mora da se pali".

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 27 maj 2013, 17:42

gavran je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Zvrsi se jos jedna sezona sa kojom sam prezadovoljan. Osvojli smo titulu za dlaku nam izmakao i kup jbg penali su lutrija. Ako bog da da i naredna bude ovakva i ja prezadovoljan.

kratko ali konkretno,

i dok bi se neki ubili od srece na nasem mjestu,nama nista i niko ne valja.sacuvaj boze ovakvih navijaca
Ficobahtic je najbolje napisao u svom postu.Ja se lično ne mogu zadovoljiti sa ovakvim Željom.Umjesto da konstantno napredujemo mi smo došli u situaciju iz 2009 godine,ako ne i goru.Došlo se u situaciju da je normalno da osvajamo trofeje i hvala Bogu pa je tako,i večinu raje zanima samo uz ovo gore napisano,taj iskorak u europi koji će ako Bog da ovim tempom doći mislim 2024 godine.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 maj 2013, 17:43

Derbi je derbi, mora da se pali, nisam srednjoskolac, al u Evropi i ostalim utakmicama nam to ne treba... Znaci 15.000 KM kazne je sasvim OK... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 27 maj 2013, 17:44

Guvo je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Ja imam osjecaj da Amaru ne fali energije koliko mu fali da se na neki nacin njegov trud i rad dokaze i vrijednuje. Od prve sezone njegovog povratka smo apsolutni vladari domaceg fudbala, ocigledno to nije vise ono sto njega interesuje. Pretpostavljam da je mislio da ce gradjenje evropskog Zelje ici brze, da ce navijaci svaku tekmu ako nista bar solidno popunit Grbavicu. Bojim se da bi Amar mogao otic bez da ga iko od nas tjera recimo, bas ko ovaj ministar obrazovanja KS. Sad se pomjerite svi s mjesta, neka Amara pa makar jos 10 godina cekali iskorak u Evropi.
ZELJO TV 76. bi trebao otvoriti svima ocima. Kako Amar kaze da sve naravno zavisi od rezultata, ali ako se bude nastavilo s bakljama evropa 35.000 eura, pa ovdje u prvenstvu 100.000KM da ce odustati jer ne vidi izlazi. Nema niko para za bacanje a ni da trosi zivce. To ne bi bio problem da navijaci tokom godine klubu donesu pola miliona pa naprave kaznih 200.000KM kao i moglo bi se nesto reci.

Ovako navijaca nema i ovo sto ima prave sranja po tribini glume neke blago receno idiote, stete klubu na sta ce to izaci Boga pitaj. Siguran sam da je iduca sezona prekretnica sto se tice navijaca i Amara. Moga bi otici..
Pa problem je sto nemas covjeka u klubu koji 2 godine ne moze izaci na teren prije neke utakmice i reci ljudi situacija je takva da svaka baklja i petarda kosta klub toliko i toliko, za te pare mogli smo uraditi to i to; ili na zatvorenom sastanku reci ljudima isto ovo, cuvajte pirotehniku, bacite je na jednoj utakmici svu, recimo kao na derbiju, istresite se, to klub "ne kosta nista" u odnosu na br ulaznica sto se proda. NEGO I TO BI AMAR TREBAO. Neko ce pomisliti da imam nesto protiv ljudi u klubu, ali oni ne rade NISTA. To su cinjenice. Pa da imas ozbiljne ljude, koji znaju sabrati 2 i 2, ove trofeje bi idioti iskoristili i napravili nesto sa stadionom, sa ekipom, a mi stagniramo ili nazadujemo u tim stvarima. Da nije ovog vanzemaljca na klupi ne bi ni mi imali licence, ma nebi nam ni trebala bili bi 10-ti.

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 27 maj 2013, 17:45

Edvin_manijak je napisao/la:Kupujem ovaj šal. Dobro plaćam...

slika

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 maj 2013, 17:50

Baja_Zvjerka je napisao/la:Derbi je derbi, mora da se pali, nisam srednjoskolac, al u Evropi i ostalim utakmicama nam to ne treba... Znaci 15.000 KM kazne je sasvim OK... ;)
Onda ti u septembru kad krene sezona u klub donesi 15.000 i reci evo moja donacija.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 27 maj 2013, 17:50

Guvo je napisao/la: Kralju moj ja licno znam Viscu. Pitaj ga ako znas, jer i on sam kaze da se dobro zahebo. Pitaj Zubanovica :)
Znam i ja Tomislava Piplicu pa ne branim za reprezentaciju ;)

@Elegant +1. Ako ćeš štetu pravit, i plati. Ne pališ ni kući baklje i ne bacaš na travu, put il' u sobu.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

samozeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1921 » 27 maj 2013, 17:52

@amko27 samo da kazem da je u par navrata Dino Pekic dolazio i molio navijace da ne pale baklje medjutim dzaba je govorit, ma da ja smatram da se ova igra upravo igra zbog nas da bi sve trebalo biti u sluzbi navijaca i da mi je pomalo glupo kaznjavat klubove za baklje ako ne uticu na utakmicu tj. ako ne dodje do prekida, i prije su se palile baklje i sigurno ce se palit jos , jer to je do pojedinaca, i bolje bi bilo da savez umjesto sto kaznjava klubove za baklje da podize standard lige i da svake sezone zahtjeva nesto sto ce dici standard lige, evo svidja mi se sto ce 2014/2015 morat imati svi reflektore, pa tamo da moraju imati natkrivenu bar jednu tribinu i takve stvari, po meni je veci krivac onaj agencija koja obezbjedjuje utakmicu nego sami klub, jer oni pregledaju i njima je to promaklo, ali eto tako je kako je
1921

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 27 maj 2013, 17:53

Baja_Zvjerka je napisao/la:Derbi je derbi, mora da se pali, nisam srednjoskolac, al u Evropi i ostalim utakmicama nam to ne treba... Znaci 15.000 KM kazne je sasvim OK... ;)
Bas tako, dvije tekme ( dva derbija) nek gori sve, al kako treba ( a i to je prevazidjeno) ;)

Ne da se pale po dvije baklje protiv goska, gradine itd, fkt nema potrebe.

Al haj ti to objasni momku od 16 god kojem je samo u glavi da se slika na ogradi sa bakljom u ruci (po mogucnosti da ga Fedja Krvavac sa klixa slika) ;)
SWRA

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 27 maj 2013, 18:01

samozeljo1921 je napisao/la:@amko27 samo da kazem da je u par navrata Dino Pekic dolazio i molio navijace da ne pale baklje medjutim dzaba je govorit, ma da ja smatram da se ova igra upravo igra zbog nas da bi sve trebalo biti u sluzbi navijaca i da mi je pomalo glupo kaznjavat klubove za baklje ako ne uticu na utakmicu tj. ako ne dodje do prekida, i prije su se palile baklje i sigurno ce se palit jos , jer to je do pojedinaca, i bolje bi bilo da savez umjesto sto kaznjava klubove za baklje da podize standard lige i da svake sezone zahtjeva nesto sto ce dici standard lige, evo svidja mi se sto ce 2014/2015 morat imati svi reflektore, pa tamo da moraju imati natkrivenu bar jednu tribinu i takve stvari, po meni je veci krivac onaj agencija koja obezbjedjuje utakmicu nego sami klub, jer oni pregledaju i njima je to promaklo, ali eto tako je kako je
Nije D. Pekic autoritet koji moze da probudi svjest kod navijaca, nadam se da se slazes. A oko ovoga bi se moglo razgovarati, ne bi bilo lose da se trazi zastitarska agencija, koja usput receno uzima velike novce, s kojom ce se praviti ugovori o saradnji na principu ako navijaci bacaju baklje da oni placaju kazne koje dolaze klubu, mozda bi i oni ozbiljnije vrsili preglede pri ulazu, ako je to pravno moguce. Ali i za to treba covjek u klubu. Mislim moja poenta je da imamo 1 ili 2 covjeka u klubu nivoa Amara Osima, koji su u svom dijelu posla kvalitetni koliko je on u svom, ljudi bi nasli sponzore, stadion napravili, itd. Nazalost, jesu legende kluba, dobri igraci, ali u poslu koji obavljaju nisu kapacitet koji treba Zelji

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.