Gdje li ce sada ici zna li neko ?
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
E dusa draga postena napusti nam fudbal jedan veliki posteni covjek Gracica. Pa ljudi dragi sta cemo bez takve postenacine Boga ti pitaj.

Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Prelazi na Sjedecu odbojku ...Guvo je napisao/la:E dusa draga postena napusti nam fudbal jedan veliki posteni covjek Gracica. Pa ljudi dragi sta cemo bez takve postenacine Boga ti pitaj.
Gdje li ce sada ici zna li neko ?![]()
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
nemoj nijaze majke ti hahahahahahahaha
Modra boja na bijelom platnu, sest ljiljana vezenih u zlatu to je zastava nasa Bosanska ...
Ako ode Nijaz raspast će se Olimpic kao svojevremeno Đerzelez.
- Evolution87
- Kontakt:
ostalo mi je samo da me dragi Allah kruškama gađa odozgo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Dushi_Rob je napisao/la:Prelazi na Sjedecu odbojku ...Guvo je napisao/la:E dusa draga postena napusti nam fudbal jedan veliki posteni covjek Gracica. Pa ljudi dragi sta cemo bez takve postenacine Boga ti pitaj.
Gdje li ce sada ici zna li neko ?![]()
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Hahahahahahaha, ako ćeš davati još ovakvih izjava ostani molim te!Evolution87 je napisao/la:ostalo mi je samo da me dragi Allah kruškama gađa odozgo.![]()
![]()
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- ASD
- Kontakt:
Jedna kvalitetna ekipa u BiH manje.Neutral je napisao/la:Ako ode Nijaz raspast će se Olimpic kao svojevremeno Đerzelez.
Šteta, jer je Olimpic uvijek davao kvalitet više ovoj ligi..
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nemojte olimpika dirati...
ja bi volio da oni igraju premijer ligu jos dugo... to je vec 6 bodova zagarantovano u prvenstvu za zelju... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
u p.m. Olipmic je definitivno osvježenje ove lige...ljudi radili sve planski, ali eto opet ne mogu u Evropu...nedavno sam razgovarao s jednim dečkom, koji se malo bolje razumije u Olimpic, i koji mi kaže, da Nijaz ima velike planove s njima...nadam se da neće otići, jer bi njegovim odlaskom, naša ionako loša liga izgubila na kvaliteti, koju je bez sumnje ovaj klub davao...kvalitet je napisao/la:Šteta, jer je Olimpic uvijek davao kvalitet više ovoj ligi..
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Sad ce Olimpic da se vrati u 5. ligu bosne
http://sportsport.ba/bh_fudbal/gracic-n ... bal/105926" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/gracic-n ... bal/105926" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja bas postao navijac Olimpica ove prosle godine i pratim ih k'o orao misa.
4 godina tegare iza velikana lige, i drze se na 5:om mjestu, ko je to vise od njiha zasluzijo da ide u Evropu??
Hem Duljevic, hem Markic, hem Vidovic, hem Subasic - svi kvalitetni igraci sa odlicnu buducnost, da sad se raspadnu, stvarno mi je krivo da uopste postoji ideja, a kamoli mogucnost da se to desi.
Nadam se da sad u utorak makar nekako dobiju licencu, da ostane Gracic(a i onako se nadam da ostane) i da se ne kvari dalje ta nasa vec retardirana Kupus Liga.
4 godina tegare iza velikana lige, i drze se na 5:om mjestu, ko je to vise od njiha zasluzijo da ide u Evropu??
Hem Duljevic, hem Markic, hem Vidovic, hem Subasic - svi kvalitetni igraci sa odlicnu buducnost, da sad se raspadnu, stvarno mi je krivo da uopste postoji ideja, a kamoli mogucnost da se to desi.
Nadam se da sad u utorak makar nekako dobiju licencu, da ostane Gracic(a i onako se nadam da ostane) i da se ne kvari dalje ta nasa vec retardirana Kupus Liga.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jel ga potrefio bog kruškom?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ako ti je kupus sto je pratis ?Mokroguz je napisao/la:Ja bas postao navijac Olimpica ove prosle godine i pratim ih k'o orao misa.
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Pa vidis da mu je prvi post, ovo Gracica kruska u glavu strefila, pa ima kratkorocni gubitak pamcenja, dosao na forum pricati kako je Olimpic veliki
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
ne kontam zašto Olimpic ne moze dobiti licencu, ja sam kontao da oni dobro rade, da nemaju dugova i ostalih obaveza.
Nadam se, nadam.fsdghdsfs je napisao/la:Ako ti je kupus sto je pratis ?Mokroguz je napisao/la:Ja bas postao navijac Olimpica ove prosle godine i pratim ih k'o orao misa.
Nisam mislijo da je toliko kupus dok nisu pustili da ekipa na osmom mjestu ide. Haj' da su makar Celika pustili da ide ako ne Borca niti Olimpica, ili Olimpica ako ne Borca i Celika - nije tako bilo prosle godine. A sta sad bi??
A jos sad saznajem da Gracic hoce da ide, i ovo sto se gradilo toliko vremena moze sad samo da raspadne.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Svaki ulazak novca u bh. klubove je dobrodošao i nisam nikad imao nešto protiv Olimpica. S druge strane, odabir Olimpica sa Otoke je totalni poslovni promašaj i nije mi jasno kako se mogao desiti, jer potrebno je jako malo pameti da se predvidi zašto stvari neće funkcionisati. Da bi klub bio na zdravim nogama mora zarađivati novac, za to mu trebaju sponzori, a za sponzore gledaoci tj. navijači. Mislim da je sigurno mogao naći klub u PL koji to ima i koji bi ga prihvatio, ili barem da je otišao u neki grad koji ima potencijala za to tipa Brčko ili Bihać - al' jok. On ode u jedini klub u prva dva ranga fudbala koji ima 0 navijača, a još je pritom u Sarajevu pored Želje i FKS. 
I sto je najgore Olimpicu opcina napravi stadion, a Zeljo i Sarajevo ne mogu da dobiju ni donaciju.
Pored svega toga seta se po ligi kako mu je ku.rcu cejf i sta sve ne.
Sta sad on hoce? Pokusao da otpise dugove mijenjanjem jednog slova iz k u C, pa misli neko vesla siso. Dajte ljudi manite mi ovog postenja. Drugi su u dugovi ali cupaju se, vade se, nemaju stadion niko im nije napravio.
Pored svega toga seta se po ligi kako mu je ku.rcu cejf i sta sve ne.
Sta sad on hoce? Pokusao da otpise dugove mijenjanjem jednog slova iz k u C, pa misli neko vesla siso. Dajte ljudi manite mi ovog postenja. Drugi su u dugovi ali cupaju se, vade se, nemaju stadion niko im nije napravio.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.