Niti bi na Kosevu bilo Grobara, niti na JNA Manijaka. Toliko o tvom strahuVAM je napisao/la:Ako kojim slucajem zeljeznicar dobije Partizana bojim se da bi na kosevu vecinu cinili gostujuci navijaci

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Niti bi na Kosevu bilo Grobara, niti na JNA Manijaka. Toliko o tvom strahuVAM je napisao/la:Ako kojim slucajem zeljeznicar dobije Partizana bojim se da bi na kosevu vecinu cinili gostujuci navijaci
cega da nas bude strah?? na terenu ce sigurno biti jaci, to nema dileme...a ako mislis na neki strah od grobara to je smijesno, mogu doci i dobiti po pichki !!VAM je napisao/la:Platini ti javio? Mislio sam hipoteticki, kako bi bilo(a nije nemoguce), ako do toga dodje.U svakom slucaju, ako vas vec nije strah , dace Bog da se sretnu zeljeznicar I Partizan
POST GODINEVAM je napisao/la:Ako kojim slucajem zeljeznicar dobije Partizana bojim se da bi na kosevu vecinu cinili gostujuci navijaci
Da pričamo o Zvezdi, ovo bi i imalo smisla, al' Partizan.VAM je napisao/la:Ako kojim slucajem zeljeznicar dobije Partizana bojim se da bi na kosevu vecinu cinili gostujuci navijaci
hehe cini se xD a tako je to kad u banjaluci ima svega osim banjalucanagollum je napisao/la:Ovog prevarile utakmice Partizana i Zvezde u BL i okolini, pa konta da svugdje bude vise njihovih navijaca.
Ma djaba im sto su nosioci (ako su) , izbacit ce ih koga god da dobijuSarajlijc@ je napisao/la:Zrinjski ni kriv ni duzan vjerovatno do 2. pretkola jer su u prvom nosioci
Jesu, vala tesko da ih neko moze izbaciti u prvom pretkolu.jbmilan je napisao/la:Ma djaba im sto su nosioci (ako su) , izbacit ce ih koga god da dobijuSarajlijc@ je napisao/la:Zrinjski ni kriv ni duzan vjerovatno do 2. pretkola jer su u prvom nosioci
a čekaj,tvoj klub je?VAM je napisao/la:Ne znam samo kud mene svrsta medju crno-bijele,Realno je da bi bio veeeeliki broj pristalica Partizana, sto iz samog vam grada, sto iz Republike Srpske, sto iz Srbije.Nesumnjivo je to da bi ti I jos trojica takvih to sve rastjerali, ali o tom po tom...
Mah, jaruga, nebi bila trojica vjeruj, i prije dvadeset je bilo vise od trojice, sad bi bilo jos vise..VAM je napisao/la:Ne znam samo kud mene svrsta medju crno-bijele,Realno je da bi bio veeeeliki broj pristalica Partizana, sto iz samog vam grada, sto iz Republike Srpske, sto iz Srbije.Nesumnjivo je to da bi ti I jos trojica takvih to sve rastjerali, ali o tom po tom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.