Brzo se opuštate, drago mi je što ste baš vi osvojili !Emir_ZENICA je napisao/la:![]()
![]()
Samo smo jednu utakmicu regulatno prosli dalje ...
Red Bavarian-Blue Train 0:0(3:2)
Joint_fc-Red Bavarian 2:3
Red Bavarian-Gongashi 2:2(3:2)
Red Bavarian-Zadnja Klupa 2:2 (3:3, 20:12)
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nisamo upratio bas sta se desavalo oko produzivanja roka ali nadam se da je sve bilo regularno,riki brate ako nije frka da malo pojasnis za koga i zasto je produzen(ako je uopste)rok tipovanja
AMAR OSIM!!!
Ceko sam Gorana da tipuje.Posto je bilo napisano do 18.00 a geronimo je tipovao u to vrijeme prije mog zakljucavanja i odma poslije se javio na ovu temu da kaze kako je tipovao u poslednji trenutak ja sam mu rekao da jos goran nije tipovao iako sam svima poslao PP oni dan kad sam postavijo finale tako da mi je zao sto nije odigrao jer je redovan i da cu mu (goranu) otkljucati utakmicu ako mi se javi do 18.30 jer tad pocinje prva utakmica Rubin-Dinamo.Medjutim on se nije javljao tako da nije bilo potrebe da ponovo otkljucavam.Meni je zaista iskreno zao sto on nije tipovo ne zbog toga ko ce pobjediti vec samo zato sto je odigrao sve utakmice prije toga i sto je bijo medju najboljim strijelcima KUP-a znaci samo radi boljeg finala.Evo jos nije otvorijo moju PP koju sam mu poslao i neznam sta je razlog nadam se dace nastaviti igrati ligu.csh je napisao/la:Nisamo upratio bas sta se desavalo oko produzivanja roka ali nadam se da je sve bilo regularno,riki brate ako nije frka da malo pojasnis za koga i zasto je produzen(ako je uopste)rok tipovanja
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Eeeej evo mene...
Stvarno se izvinjavam svima a posebno suigracima...Zeljno sam iscekivao finale i onda mi je komp od subote izdahnuo i bio u majstora ali sam na kraju opet morao uzeti novi jbg....
Sta je tu je kup je otisao u nepovrat ali naravno to nam je motiv vise za ligu i plasman u visi rang...
Jos jednom se izvinjavam nije do mene....
Stvarno se izvinjavam svima a posebno suigracima...Zeljno sam iscekivao finale i onda mi je komp od subote izdahnuo i bio u majstora ali sam na kraju opet morao uzeti novi jbg....
Sta je tu je kup je otisao u nepovrat ali naravno to nam je motiv vise za ligu i plasman u visi rang...
GoRaN je napisao/la:Eeeej evo mene...![]()
![]()
![]()
Sta je tu je kup je otisao u nepovrat ali naravno to nam je motiv vise za ligu i plasman u visi rang...![]()
Drago mi je dasi tu.Narvno bice jos finala.Vjeruj dasam se bojao da nije neka nedajBoze bolest u pitanju jer te znam kao redovnog.Eto dasi odigrao mogoao si biti prvi strijelac KUP-a.
PS.Kako fercera novi komp.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ma kakva bolest...U bolnici bio prije 5 godina...123456 je napisao/la:GoRaN je napisao/la:Eeeej evo mene...![]()
![]()
![]()
Sta je tu je kup je otisao u nepovrat ali naravno to nam je motiv vise za ligu i plasman u visi rang...![]()
Drago mi je dasi tu.Narvno bice jos finala.Vjeruj dasam se bojao da nije neka nedajBoze bolest u pitanju jer te znam kao redovnog.Eto dasi odigrao mogoao si biti prvi strijelac KUP-a.
PS.Kako fercera novi komp.
A komp fercera al ono prafo....
Ok nije frka volio sma da znam ,znaci po prvom ogranicenju vremena i jedan i drugi su kasnili,samo sto se nas suigrac nije javio a geronimo jeste?
AMAR OSIM!!!
geronimo nije kasnijo.Tipovo je prije nego sam zakljuco utakmicu.oko 18.08 sam zakljuco utakmicu a on je vec bijo tipovo.Inace uvijek pustim malo preko datoga vremena otkljucane utakmice i u ligi jer ima ljudi koji tipuju u zadnji minut.Ali jos nikad mi se nije desilo da je neka utakmica pocela iz ponude a da ja nisam zakljuco utakmice.csh je napisao/la:Ok nije frka volio sma da znam ,znaci po prvom ogranicenju vremena i jedan i drugi su kasnili,samo sto se nas suigrac nije javio a geronimo jeste?
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- NoName
- Kontakt:
Ovo bogami treba dati UEFI da istraži u okviru ove svoje akcije123456 je napisao/la:geronimo nije kasnijo.Tipovo je prije nego sam zakljuco utakmicu.oko 18.08 sam zakljuco utakmicu a on je vec bijo tipovo.Inace uvijek pustim malo preko datoga vremena otkljucane utakmice i u ligi jer ima ljudi koji tipuju u zadnji minut.Ali jos nikad mi se nije desilo da je neka utakmica pocela iz ponude a da ja nisam zakljuco utakmice.csh je napisao/la:Ok nije frka volio sma da znam ,znaci po prvom ogranicenju vremena i jedan i drugi su kasnili,samo sto se nas suigrac nije javio a geronimo jeste?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
za malo da cekicari povedu sa 2-0 medjutim mertesacker nas je spasio svojim golom u 90. minuti, ovako ostaje 0-0 i imamo dalje sve sanse da dodjemo do vaznih bodova u gostima kod vice-prvaka.
osim toga bi sa osvojenim bodovima nekoliko kladionicara zeznuli koji su vecinom tipovali na cekicare
osim toga bi sa osvojenim bodovima nekoliko kladionicara zeznuli koji su vecinom tipovali na cekicare
- rob do bagro
- Kontakt:
joj Mertesacker cigane jean...imao sam rezult 1:2 i vidi sad 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Gubimo 1:0, ali još ima jedno 60-ak minuta igre, možemo izjednačiti. Napadaju ko lavovi !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Nepošten gol smo primili... 
Boga mi mojoj ekipi je pomogorob do bagro je napisao/la:joj Mertesacker cigane jean...imao sam rezult 1:2 i vidi sad
Pogodio sam Wolfsburga (nije da se falim
Konacno sam u formi. Emir nam nije igro, al' ipak se nadam da uzimamo 3 boda
- bistrikboy
- Kontakt:
Nakon prve dvije utakmice Blue Train vec pogodio 2 puta 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Crni Mertesackeru 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
hammers je napisao/la:Crni Mertesackeru
Od mene mu hvala
Sad bi mi gubili 2-0 da on nije zabio ovako je jos 0-0 kolko sam upratio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma malo je reciribery je napisao/la:Boga mi mojoj ekipi je pomogorob do bagro je napisao/la:joj Mertesacker cigane jean...imao sam rezult 1:2 i vidi sad![]()
Pogodio sam Wolfsburga (nije da se falim)
Konacno sam u formi. Emir nam nije igro, al' ipak se nadam da uzimamo 3 boda
Malo mi cudno za Emira, citavu heftu mega-aktivan, a zaboravio igrati ovo kolo
Ili mu je slavlje dohakalo (nakon osvojenog kupa), ili je ucinio uslugu zadnoj klupi, zato sto je i njima Goran falio na finalnoj utakmici
Vom Jäger zum Gejagten
bravo cartman vec imas dva komada,ja evo jedan jos ako forza jedan i bice ja mislim
dovoljno za drugu pobjedu

dovoljno za drugu pobjedu
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC