Cisto sumnjam da cemo igrati sledecu sezonu sa 2 krila,Conte to nije htio ni pokusati u zadnjim kolima nego je igrao 4-4-1-1
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Isto je ovako bilo prije par dana samo sto su u sastavu bili Pisczek,Kolarov i Higuain na 3-5-2 samo valjaju gluposti novinari Englezi i Italijani isti more spekulacija nista vise,istine 2%...
Cisto sumnjam da cemo igrati sledecu sezonu sa 2 krila,Conte to nije htio ni pokusati u zadnjim kolima nego je igrao 4-4-1-1
a ako bi kojim slucajem probali to onda treba dovesti dobro krilo a ne napadaca i upariti ga sa Giovincom gore Llorente i eto ga,rasprodati kompletan stari napad i dovesti neku perspektivu koja je spremna da igra u rotaciji....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma polako, gdje vam se žuri. Vidim da stavljate Higuaina pored Fernanda
Nema ništa još za Lulu ali ne vjerujem da će doći i biti spreman kao back up igrač.
Fali lijevi bek i ako bi ga doveli bilo bi mi žao Bonuccia da ne igra. Sve u svemu ovaj merkato će biti zanimljiv sigurno. Vrijeme je da i mi nekog prodamo više.
Nema ništa još za Lulu ali ne vjerujem da će doći i biti spreman kao back up igrač.
Fali lijevi bek i ako bi ga doveli bilo bi mi žao Bonuccia da ne igra. Sve u svemu ovaj merkato će biti zanimljiv sigurno. Vrijeme je da i mi nekog prodamo više.
Allegri je gospodin!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
All in na Juve!
Poznavajuci nas klub ako i dovedemo Jovetica ( a ja se cvrtsto nadam da hocemo ) nece nam pruziti to zadovoljstvo da se sve brzo zavrsi,nego ce lomiti Fioru sto duze mogu
Glavno je da Jovetic zeli ostati u Italiji i zeli preci u Juve i zbog toga je to igrac kojeg jednostavno moramo dovesti,prioritet.
Poznavajuci nas klub ako i dovedemo Jovetica ( a ja se cvrtsto nadam da hocemo ) nece nam pruziti to zadovoljstvo da se sve brzo zavrsi,nego ce lomiti Fioru sto duze mogu
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
A jeste se raspisali teško čo'jk može upratiti...
Dobro ih je @ultrasstyle poredao... zna znanje...
Tu bi bilo ljutnji, trilema i dilema trenera koga ''metnuti'' na teren a mislim da bi s ovim bili mnogo konkurentniji u Ligi prvaka
Dobro ih je @ultrasstyle poredao... zna znanje...
Tu bi bilo ljutnji, trilema i dilema trenera koga ''metnuti'' na teren a mislim da bi s ovim bili mnogo konkurentniji u Ligi prvaka
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jedna dobra vijest, a to je da Llorente nije među pozvanim za kup konfederacija.
Svakako odlično kako bi on bio na pripremama od početka tako da će igrati i većinu prijateljskih, kao i to da će biti, ako bude sve po planu, sigurni starter u superkupu.
Inače, kao i prošle sezone, imat ćemo ne tako mali problem, a to je da imamo 8 igrača koji će igrati kup konfederacija za Italiju, a Pogba će igrati U-20 svjetsko prvenstvo.
Svi ti igrači će nakon toga na odmor, a ostali u trenažnom procesu, to je nešto što me pomalo brine.
Ruku na srce, Conte me baš pozitivno iznenadio nakon Eura jer sam i sam pisao da očekujem slabiji start sezone jer je situacija bila ista, a on je izvukao i više od maksimuma iz ekipe, nadam se da će tako biti i ovaj put.
Jedina mi je žal to što Conte neće imati Giovinca jer sam baš želio da zajedno prođu kompletne pripreme na miru, šteta, tu bi došlo do napretka, ali nada i dalje tinja, inače, mislim da Gio nikada nije prošao predsezonu u Juventusu jer je i ranije imao obaveze sa U-21 Eurima i slično.
Inače, da se nadovežem malo na ovu formaciju Gazzete, smiješna je jer isključuje Pirla, Conte ne ide ni u WC bez Pirla, tako da je formacija jedna velika ubleha od najmržeg medija na kugli zemaljskoj.
Svakako odlično kako bi on bio na pripremama od početka tako da će igrati i većinu prijateljskih, kao i to da će biti, ako bude sve po planu, sigurni starter u superkupu.
Inače, kao i prošle sezone, imat ćemo ne tako mali problem, a to je da imamo 8 igrača koji će igrati kup konfederacija za Italiju, a Pogba će igrati U-20 svjetsko prvenstvo.
Svi ti igrači će nakon toga na odmor, a ostali u trenažnom procesu, to je nešto što me pomalo brine.
Ruku na srce, Conte me baš pozitivno iznenadio nakon Eura jer sam i sam pisao da očekujem slabiji start sezone jer je situacija bila ista, a on je izvukao i više od maksimuma iz ekipe, nadam se da će tako biti i ovaj put.
Jedina mi je žal to što Conte neće imati Giovinca jer sam baš želio da zajedno prođu kompletne pripreme na miru, šteta, tu bi došlo do napretka, ali nada i dalje tinja, inače, mislim da Gio nikada nije prošao predsezonu u Juventusu jer je i ranije imao obaveze sa U-21 Eurima i slično.
Inače, da se nadovežem malo na ovu formaciju Gazzete, smiješna je jer isključuje Pirla, Conte ne ide ni u WC bez Pirla, tako da je formacija jedna velika ubleha od najmržeg medija na kugli zemaljskoj.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ma presmjesno, Gazzetta se provaljuje redovno, Marchisio kao trequartistaPogba je napisao/la:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Iduće sezone očekujem min 5 ovakvih golovagio10 je napisao/la:
Allegri je gospodin!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Luda putanja, nadam se da ce bit u prvih 11 naradne sezone pa da gledamo kako lema loptu. 
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ja ocekujem sada jos mnogo vise od Pogbe i mislim da ovo moze biti njegova god ..
Da se hoce ovo vise rijesiti sa Joveticom..Muka mi vise citati vazda neke razne price.
Da se hoce ovo vise rijesiti sa Joveticom..Muka mi vise citati vazda neke razne price.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Trequartista
- Kontakt:
Načekat ćemo se na Jovetića još najmanje 20 dana. 
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Dominacija je neminovnost!
http://www.tuttosport.com/video/video_f ... dell'Inter" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta FEDERICA NAGRI uradi sa interovim dresom

Sta FEDERICA NAGRI uradi sa interovim dresom
- Trequartista
- Kontakt:
Moggi naredio! 
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Trequartista je napisao/la:Moggi naredio!
- AvantiSignora
- Kontakt:
Trequartista je napisao/la:Moggi naredio!
Nemoj da te ko cuje
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
MatriYucca je napisao/la:http://www.tuttosport.com/video/video_f ... dell'Inter
Sta FEDERICA NAGRI uradi sa interovim dresom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pogba je prejak,tako mlad a mocan na terenu,samo napreduje,hvala bogu ima od koga i da uci,njegove godine tek dolazeAvantiSignora je napisao/la:Ja ocekujem sada jos mnogo vise od Pogbe i mislim da ovo moze biti njegova god ..
Vidalu smo ponudili produzenje ugovora do 2018 godine i platu od 4 miliona eura godisenje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.