NK Vitez
- hajdukovac
- Kontakt:
Re: NK Vitez
sve je spremno od sutra radovi poćinju
Smijesno aaa?? Pa prije ce Vitez biti BH-a Wigan nego tvoj Radnicki koji ce da truhne u prvoj federalnoj odnosno iduce sezone vam negine raspad i ispadanje u drugu ligu.samolukavac je napisao/la:Cepi1981 je napisao/la:Ja se iskreno nadam da Vitez i bude npr. bosanski Wigan, ali slike ne varaju tribina do mahale je bila prazna zar ne??? Ili sam ja slijep.hajdukovac je napisao/la:Cepi žao mi je al vidim da nisi odavde,jučer je na stadionu bilo oko 1500 gledalaca,prosjek je 1000 u vitezu a šta misliš koliki je prosjek u premier ligi !! Hoćeš da ti ja kažem manji nego koliko vitez ima po utakmici,znaći ovo uduplaj i bit će ti prosjek Viteza u premier ligi.Drugo nama netrebaju huligani kako ti zahtijevaš naki punoljetni ovo ono šta ja znam kako ti to vidiš mi želimo da djecu dovedemo na stadione a ne pištolje i puške ,gledaš li ti englesku ligu e onako cepi onako mi hoćemo jel ti sad jasno
Kad bi bilo konstantno 1500 gledalaca to je i suvise nego dobro za opstinu koja ima oko 30 000 stanovnika, dakle to je 5% od ukupne populacije.
Ima li sta konkretno za stadion, prica li se sta po carsiji???![]()
![]()
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
-
- Kontakt:
Sve znaš, ej moje dijete Radnički je klub koji postoji 92 godine, mi smo davno igrali sa Željom, Sarajevom, Čelikom, tako da Prva Federalna nam je dosta, a i Druga nema veze opet smo veći klub od tvog Viteza.....

Od istorije se druze ne zivi, tvoj klub jeste stariji od Viteza ali da je sad nesto toliko usjesniji i nije, ako se nevaram prije rata ste igrali republicku ligu kao i Vitez? Ali nebitno bitno je da ste sada k.rton i da je sada Vitez institucija za Radnicki.samolukavac je napisao/la:Sve znaš, ej moje dijete Radnički je klub koji postoji 92 godine, mi smo davno igrali sa Željom, Sarajevom, Čelikom, tako da Prva Federalna nam je dosta, a i Druga nema veze opet smo veći klub od tvog Viteza.....
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
-
- Kontakt:
Čuj institucija de pokrij se dijete, vidi se da veze nemaš, Čelik, Radnički i Sloboda su tad u Prvoj ligi BIH (sadašnja Premier liga) bila tri najjača kluba u državi čak ni Želje ni Sarajeva nije nigdje bilo, a pogotovo tog tvog Viteza...
1Celik Zenica 68
2Radnicki Lukavac 64
3Sloboda Tuzla 63
4Zenica 53
5Jedinstvo Bihac50
6Rudar Kakanj 47
7Sarajevo 43
8Rudar Breza43
9Zeljeznicar Sarajevo 40
10Zmaj od Bosne Tuzla 39
11Travnik 37
12Gradina Srebrenik 33
13Turbina 31
14Velez Mostar 27
15Olimpik 20
16Iskra Bugojno 19
Ja ovdje ne vidim nigdje taj Vitez da se takmičio, ovo je samo jedna sezona, pregledaj ostale, za Radnički su tad igrali Damir Sirovica, Alen Mešanović, Samir Šabanović (golman reprezentacije BIH), Sead Osmić (reprezentativac BIH) i mnogi drugi, tad trener Radničkog je bio rahmetli Mustafa Hukić - Huka, čuj institucija,e Bože kakvih sve ljudi ovdje dođe......
1Celik Zenica 68
2Radnicki Lukavac 64
3Sloboda Tuzla 63
4Zenica 53
5Jedinstvo Bihac50
6Rudar Kakanj 47
7Sarajevo 43
8Rudar Breza43
9Zeljeznicar Sarajevo 40
10Zmaj od Bosne Tuzla 39
11Travnik 37
12Gradina Srebrenik 33
13Turbina 31
14Velez Mostar 27
15Olimpik 20
16Iskra Bugojno 19
Ja ovdje ne vidim nigdje taj Vitez da se takmičio, ovo je samo jedna sezona, pregledaj ostale, za Radnički su tad igrali Damir Sirovica, Alen Mešanović, Samir Šabanović (golman reprezentacije BIH), Sead Osmić (reprezentativac BIH) i mnogi drugi, tad trener Radničkog je bio rahmetli Mustafa Hukić - Huka, čuj institucija,e Bože kakvih sve ljudi ovdje dođe......

Foto i izvjestaj utakmice Vitez-Buducnost Banovici
http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... emier-ligu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... emier-ligu" onclick="window.open(this.href);return false;
A jake lige u PM, pa sad je druga federalna(grupa sjever) jača od ove gore.samolukavac je napisao/la:Čuj institucija de pokrij se dijete, vidi se da veze nemaš, Čelik, Radnički i Sloboda su tad u Prvoj ligi BIH (sadašnja Premier liga) bila tri najjača kluba u državi čak ni Želje ni Sarajeva nije nigdje bilo, a pogotovo tog tvog Viteza...
1Celik Zenica 68
2Radnicki Lukavac 64
3Sloboda Tuzla 63
4Zenica 53
5Jedinstvo Bihac50
6Rudar Kakanj 47
7Sarajevo 43
8Rudar Breza43
9Zeljeznicar Sarajevo 40
10Zmaj od Bosne Tuzla 39
11Travnik 37
12Gradina Srebrenik 33
13Turbina 31
14Velez Mostar 27
15Olimpik 20
16Iskra Bugojno 19

-
- Kontakt:
Jeste jača je Druga liga sjever, prejaki su timovi u njoj poput Donjeg Svilaja, Donje Mahale, slažem se s tobom upravu si u potpunosti.....

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ocigledno je da nisi upoznat sto se tice lige (navedene gore) i igrackim kvalitetom u toj ligi u to vrijeme.serim je napisao/la:A jake lige u PM, pa sad je druga federalna(grupa sjever) jača od ove gore.samolukavac je napisao/la:Čuj institucija de pokrij se dijete, vidi se da veze nemaš, Čelik, Radnički i Sloboda su tad u Prvoj ligi BIH (sadašnja Premier liga) bila tri najjača kluba u državi čak ni Želje ni Sarajeva nije nigdje bilo, a pogotovo tog tvog Viteza...
1Celik Zenica 68
2Radnicki Lukavac 64
3Sloboda Tuzla 63
4Zenica 53
5Jedinstvo Bihac50
6Rudar Kakanj 47
7Sarajevo 43
8Rudar Breza43
9Zeljeznicar Sarajevo 40
10Zmaj od Bosne Tuzla 39
11Travnik 37
12Gradina Srebrenik 33
13Turbina 31
14Velez Mostar 27
15Olimpik 20
16Iskra Bugojno 19
1947!
Poruka za forumaše iz VITEZA da pređu na temu PL jer je vaš klub ovu ligu prevazišao organizacijom i kvalitetom, a ove provokacije iz tzv velikih klubova je nemoć i zavidluk.
polako bit će prebačena ova tema na pdf Premijer liga, kao i teme klubova koji napuštaju na ovaj pdf. to će biti kad se sve tabele verifikuju. a nije ni završena 1. liga FBiH.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Kontakt:
Prvo bih htio da naglasim da je stadion u izgradnji... Sto sve govori, financijski smo spremni pare nisu nikako problem... Pojacanja isto tako jer ih je dosta navedeno... Vitez ce sad sigurno da se dogovori sa GOSK-om oko zamjene igraca za ili mozda cak i kupnjom... Ako se realizuje sto je u planu onda cemo sigurno postati stalni clanovi elitnog razreda BH nogometa... Ja sam iskreno veliki manijak i navijam samo za zelju... OD malih nogu Grbavicu posjecivam i stalno idem...
Sto se tice Viteza kao grada, iskreno mislim da je najbitnija svijest gradana jer smo mi gradic od 25-30 000 stanovnika... Imali smo dobar klub koji je nekad u finalu kupa bivse jugoslavije igrao sa NK Rijekom polufinale a pojednik bi igrao sa Crvenom Zvezdom koja je tad itekako bila dobra, nazalost odlucili su penali i RIjeka je slavila u VItezu... Na takvom stadionu je bilo 10 000 ljudi sirom srednje Bosne koji su dosli da podrze Vitez... Ja sam inace Bosnjak i pratim NK VItez non stop... Zivim u takvom dijelu grada i odrastao sam tu... Momcima zelim sve najbolje i da naravno pokazu kvalitet jer su neki vec igrali Premier Ligu koji su trenutno u timu VIteza...
Ovi sto seru po Vitezu... Mozete vi nastaviti i dalje znam ja da boli sto je jedan gradic koji ima 30k stanovnika usao u Premier ligu jer ga citav TUZLANSKI KANTON jurio da ne osvoji... Medusobno ste se potplacivali da nas dobijete ali evo vam k*rac... Ostajete gdje i pripadate...
A za one koji misle da smo suplja prica nek malo sacekaju....
Vec smo prijavili Kamberovic polje kao stadionu na kojem cemo igrati prvih 5 susreta Premier Lige dok se Gradski Stadion VItez zavrsi... Inace evo kako bi trebao izgledati stadion pri zavrsetku... Potrudit cu se da uradim 3D verziju stadiona u Vitezu... Za sad evo samo graficki dizajn stadiona...
http://img443.imageshack.us/img443/7282/lgtd95d.png
Sto se tice Viteza kao grada, iskreno mislim da je najbitnija svijest gradana jer smo mi gradic od 25-30 000 stanovnika... Imali smo dobar klub koji je nekad u finalu kupa bivse jugoslavije igrao sa NK Rijekom polufinale a pojednik bi igrao sa Crvenom Zvezdom koja je tad itekako bila dobra, nazalost odlucili su penali i RIjeka je slavila u VItezu... Na takvom stadionu je bilo 10 000 ljudi sirom srednje Bosne koji su dosli da podrze Vitez... Ja sam inace Bosnjak i pratim NK VItez non stop... Zivim u takvom dijelu grada i odrastao sam tu... Momcima zelim sve najbolje i da naravno pokazu kvalitet jer su neki vec igrali Premier Ligu koji su trenutno u timu VIteza...
Ovi sto seru po Vitezu... Mozete vi nastaviti i dalje znam ja da boli sto je jedan gradic koji ima 30k stanovnika usao u Premier ligu jer ga citav TUZLANSKI KANTON jurio da ne osvoji... Medusobno ste se potplacivali da nas dobijete ali evo vam k*rac... Ostajete gdje i pripadate...
A za one koji misle da smo suplja prica nek malo sacekaju....
Vec smo prijavili Kamberovic polje kao stadionu na kojem cemo igrati prvih 5 susreta Premier Lige dok se Gradski Stadion VItez zavrsi... Inace evo kako bi trebao izgledati stadion pri zavrsetku... Potrudit cu se da uradim 3D verziju stadiona u Vitezu... Za sad evo samo graficki dizajn stadiona...
http://img443.imageshack.us/img443/7282/lgtd95d.png
Haha sto se balo lozi bezveze frajer navodi posljeratnu ligu, prije rata koliko je Radnicki bio uspjesniji od Viteza, igrali ste republicku ligu kao I mi, Vitez je uvjek imao jednu od jacih ekipa republicke lige, u par navrata malo je falilo da se udje u drugu ligu bivse drzave sto je za grad velicine viteza I suvise nego dobro, zatim do polufinala smo dogurali u kupu Marsala Tita sto je ujedno I najveci uspjeh kluba. Dali je Radnicki ikada dogurao do druge lige Ex-Yu, i dali je dogurao dalje od polufinala kupa Marsala Tita? Predstavljas svoj Radnicki kao da je Real ebote e ne manje vise klub koji je se takmicio u republickoj ligi EX-YU. Ma uostalom koji se ja racku sa tobom razglabam ovdje, znam da vam je vokri sto niste usli u PL ali sta ces, zivjeti se mora polako za jedno 15 godina ja garantujem da ce te biti u PL.samolukavac je napisao/la:Čuj institucija de pokrij se dijete, vidi se da veze nemaš, Čelik, Radnički i Sloboda su tad u Prvoj ligi BIH (sadašnja Premier liga) bila tri najjača kluba u državi čak ni Želje ni Sarajeva nije nigdje bilo, a pogotovo tog tvog Viteza...
1Celik Zenica 68
2Radnicki Lukavac 64
3Sloboda Tuzla 63
4Zenica 53
5Jedinstvo Bihac50
6Rudar Kakanj 47
7Sarajevo 43
8Rudar Breza43
9Zeljeznicar Sarajevo 40
10Zmaj od Bosne Tuzla 39
11Travnik 37
12Gradina Srebrenik 33
13Turbina 31
14Velez Mostar 27
15Olimpik 20
16Iskra Bugojno 19

Da nije onog FIS-a,malo ko bi znao da vitez i postoji. Bila je dilema jel fis iz viteza il je vitez iz fisa.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Odlicno ove skice stadiona izgledaju. http://img443.imageshack.us/img443/7282/lgtd95d.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Tri tribinice, savim fino. Bit ce dosta mjesta i kada gostuju ekipe sa vecim brojem navijaca. Vitez je tako nekako pozicioniran da je dosta blizu svi ekipama koje imaju puno navijaca. Tako da me nebi iznenadilo da prva gostovanja Celika, Sarajeva, Zeljeznicara dodje gostujucih navijaca kao sto dolazi u Travnik po 1000+.
Nadam se da cete necete odmah ispast iz lige, jer kako vidimo tendencije su da nove ekipe iz Federacije i RS se na zadrze predugo u PL. I nadam se da necete upadati u neke talove, dogovore, prodaje bodova i zamjene...ne treba nam jos jedna takva manja ekipa u PL.
Dobro dosli u PL.
Tri tribinice, savim fino. Bit ce dosta mjesta i kada gostuju ekipe sa vecim brojem navijaca. Vitez je tako nekako pozicioniran da je dosta blizu svi ekipama koje imaju puno navijaca. Tako da me nebi iznenadilo da prva gostovanja Celika, Sarajeva, Zeljeznicara dodje gostujucih navijaca kao sto dolazi u Travnik po 1000+.
Nadam se da cete necete odmah ispast iz lige, jer kako vidimo tendencije su da nove ekipe iz Federacije i RS se na zadrze predugo u PL. I nadam se da necete upadati u neke talove, dogovore, prodaje bodova i zamjene...ne treba nam jos jedna takva manja ekipa u PL.

Dobro dosli u PL.
-
ti si sigurno neko balavce koji nezna dalje od nosa,a kamoli da nabrojis 20 gradaova iz cijele drzave.samo potpaljujes vatru bezveze.necu da ti objasnjavam za Vitez,jer vec vidim da si glup,pa da se djaba ne umaram...redblack je napisao/la:Da nije onog FIS-a,malo ko bi znao da vitez i postoji. Bila je dilema jel fis iz viteza il je vitez iz fisa.
-
- Kontakt:
Sve više mislim da cete licit na Gradinu, i njima su obećavali kule i gradove pa na kraju izmjeniše pola Bosne dok dođoše na svoj stadion, evo i vi u startu igrate na Kamber polju a mislim da ćete tu i ostat do kraja te da od vašeg tog stadiona nema ništa..
Neka buraz igraju. Mislis da ce recimo SA klubovima biti lakse gostovati u Vitezu nego u ZE na Kembridju?samozeljo1987 je napisao/la:Sve više mislim da cete licit na Gradinu, i njima su obećavali kule i gradove pa na kraju izmjeniše pola Bosne dok dođoše na svoj stadion, evo i vi u startu igrate na Kamber polju a mislim da ćete tu i ostat do kraja te da od vašeg tog stadiona nema ništa..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
dali sutra pocinju radovi na izgradnji stadiona...danas na radiju kazu tako...ako znate ko je projektovao stadion i koliko kosta..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
@sjena
Pobjedniku pripada sve, a tvoje je da se malo ljutiš, ha , luzeru.
Pobjedniku pripada sve, a tvoje je da se malo ljutiš, ha , luzeru.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.