i kod mene se isto desilo jučer i samo se vratiloSPY je napisao/la:Neki dan chat mi poludi, odjendom mi prebaci prijatelje koji koriste mobitel na vrh liste i stoji vec par dana tako. Jel se ovo još ikom dešavalo? :S Može li se ikako vratit.. wtf

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
i kod mene se isto desilo jučer i samo se vratiloSPY je napisao/la:Neki dan chat mi poludi, odjendom mi prebaci prijatelje koji koriste mobitel na vrh liste i stoji vec par dana tako. Jel se ovo još ikom dešavalo? :S Može li se ikako vratit.. wtf
Meni se ovo desilo sinoć, taman kad sam kren'o da izađem sa fejsa...gledam koji qrac je ovo.SPY je napisao/la:Neki dan chat mi poludi, odjendom mi prebaci prijatelje koji koriste mobitel na vrh liste i stoji vec par dana tako. Jel se ovo još ikom dešavalo? :S Može li se ikako vratit.. wtf
Ovo brdo ko da sam vidio u nekom filmuEdinho992 je napisao/la:
U šumarku skrivenom ..
Edinho992 je napisao/la:Tražio niko ne šalje, jel vas Boga strah, pp ponavljam, pp
Thunder93 je napisao/la:Danas slucajno naletih na program za Twitter followere, fb followere, lajkove, yt subscribere, likove i viewse, bujrum ko hoce na pp..
nisam rekao da ga koristim, ali znam da ima ljudi kojima je to bitno, btwm prijatelj mi ovo koristi na twitteru, followeri= 150 dolara mjesecnoLenBias je napisao/la:Thunder93 je napisao/la:Danas slucajno naletih na program za Twitter followere, fb followere, lajkove, yt subscribere, likove i viewse, bujrum ko hoce na pp..
Treba meni jedno 10k followera na twitteruThunder93 je napisao/la:Danas slucajno naletih na program za Twitter followere, fb followere, lajkove, yt subscribere, likove i viewse, bujrum ko hoce na pp..
NYKnicks Fan je napisao/la:Treba meni jedno 10k followera na twitteruThunder93 je napisao/la:Danas slucajno naletih na program za Twitter followere, fb followere, lajkove, yt subscribere, likove i viewse, bujrum ko hoce na pp..
de u PM (:D) posaljiThunder93 je napisao/la:I meni je bilo smijesno, al eo 5 pp-ova vec![]()
![]()