Koliko smo samo sa njim dobili a još je tako mlad

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Neverovatan covek, samo da ga Pep ne stavi na stopera, s obzirom na gomilu neverovatnih igraca u sredini i napadu.Neutral je napisao/la:Javi institucija![]()
Koliko smo samo sa njim dobili a još je tako mlad
Stefan Effenberg je napisao/la:Momci šta reći? Ne znam ni kako da započnem ovaj post.....
Jednostavno sam toliko ponosan i sretan da to ne mogu opisati.... Adrenalin i emocije me drže još kao da je utakmica ovaj tren završena.....
Kako sam ponosan što navijam za ovaj klub!!!!!!!!!!!!
Konačno nam se vratilo ove sezone, mislim da je to potpuno zasluženo na temelju prikazanog u ovoj sezoni.
Brate mili, pobijediti onako Arsenal kod njih, ajde onda uzvrat lagano opuštanje iako smo bili duplo bolji od njih a oni su zabili iz 3 prilike 2 gola a mi iz 10 ništa no to je zbog opuštanja i mišljenja lako ćemo, pa onda izdominirati jedan Juventus za koji su mnogi govorili da je jedan od favorita za LP na ovakav način kako smo to mi učinili, pa onda još povrh svega izbaciti jednu Barcelonu sa ovakvim rezultatom........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Priče da je Barcelona bila slaba ne drži vodu jer su ti isti izbacili PSG i Milanu zabili 4 gola kad je bilo najpotrebnije.....
Jednostavno, igraš koliko ti protivnik dozvoli a Bayern je ove godine dozvolio rijetkim ekipama da se razmašu a i to je bilo samo u prvom dijelu sezone.
Na proljeće smo ubacili u brzinu više i dostigli još jedan nivo više nego najesen i to je meni još više iznenađujuće bilo da smo sposobni dostići još jedan nivo više.
Isto tako me veseli činjenica da smo se nasmijali i izrugali svim kvazi stručnjacima u facu za sve ove godine OMALOVAŽAVANJA I PODCJENJIVANJA JEDNOG TAKVOG VELIKANA KAO ŠTO JE BAYERN.
Evo vam sada prokleti gmazovi pa vi i dalje omalovažavajte MOJ KLUB KOJI VAM SE U SUBOTU SAMO SLATKO NASMIJAO I POZDRAVIO VAS SA KROVA EUROPE.
Još mi je fascinantije bilo da su nas mnogi doslovno otpisali poslije poraza od Arsenala govoreći da to nije dovoljno za osvajanje Lige Prvaka.
Pa eto, vidimo kako nije dovoljno. Kako me to samo smetalo, boljelo i živciralo ne mogu vam opisati. Pa koji moron i idiot moraš biti da poslije jednog poraza otpišeš ekipu koja je do tog trenutka samljela mnoge protivnike i koja je bila nadomak osvajanju Lige Prvaka prošle godine??????
Kako mi je samo drago zbog toga..... Patite gmazovi jedni i puknite od ljubomore!!!
Dobro da smo i takvima zatvorili usta.
Ma šta reći više, presretan sam kao i svi navijači Bayerna..... Vratilo nam se sve ove sezone a ja mislim da je to potpuno zasluženo na temelju prikazanog.
Onaj trenutak kad je Robben dao gol ostat će duboko u mojem sjećanju...... Trenutak koji neću zaboraviti tako brzo...... Kakav trenutak sreće u svih navijača Bayerna..... Jbg, ja priznam bez problema da su mi potekle suze radosnice same od sebe nakon završetka utakmice..... Pa ako mogu Robbenu, Mulleru i Švajniu onda mogu i meni.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Veliki trenutak za Bayern i sve nas koji smo navijači ovog kluba od kad znamo za sebe........ Trenutak koji se ne zaboravlja.
Kako mi je samo drago što su Ribery, Lahm, Švajni i Robben osvojili naslov to je neopisivo. Igrači koji su ostali vjerni svom klubu i nisu otišli u druge klubove i sada im se to vratilo.
Izjava Švajnia poslije utakmice govori za sebe. Švajni, vođa i pokretač ovog Bayerna.
Naravno, bez ovog trenera to ne bi bilo moguće. Majstor svog zanata. Kapa dolje legendo!
A i onaj osjećaj kad ti čestitaju navijači Barcelone, Reala, Milana i Manchestera...... Jednostavno neprocjenjivo!!!!!!
Kako volim ovu pjesmu, i kada nam loše ide uvijek smo uz tebe jer znamo da će uz tebe doći i bolji dani kao što je to ove sezone:
[youtube][/youtube]
http://abload.de/img/martinez94uc8.gif" onclick="window.open(this.href);return false;Neutral je napisao/la:Ima li igdje potez Javija u prvom poluvremenu kada je slomio kičmu i kukove dvojici, trojici sa petom ?
FCBM1900 je napisao/la:http://abload.de/img/martinez94uc8.gif" onclick="window.open(this.href);return false;Neutral je napisao/la:Ima li igdje potez Javija u prvom poluvremenu kada je slomio kičmu i kukove dvojici, trojici sa petom ?
Znam da si negdje trazio, pozdrav i uzivaj
Hvala efko, svi smo se to pitali, još od proslave u Bundesligi...effe_sa je napisao/la:
Danas je bilo na Sport 1 i ja kako sam razumio a dobro sam razumio kecer dobija jos jednu sezonu.Klare je napisao/la: Da li se Bujti daje još jedna, ili?
Ovih dana se povlaci prica o tome da je BvB zainteresovan za Pizzu, naravno imace istu ulogu kao i kod nas, mada sam ja uvjeren da ce mu Sammer ponuditi produzenje ugovoa na jos jednu godinu.Da li Pizo ostaje, ili ćemo se zadovoljiti sa Mandžo-Lewa
Tesko pitanje, doista tesko. Prvog i treceg si napisao pogresno ali to je manje bitno, zna se na koga si mislio.Šta sa talentima Vizerom, Hojbjergom i Veihračuom(ispravno napisano![]()
Rafko bi bio prva postava u svim ekipama Bundeslige osim u Bayernu i Dortmundu. Ja se isto nadam da ce on dobiti produzenje za barem 2 godine.Rafka zadržmo
Nije svrsishodno.Da li ćemo opet imati 4-tog golmana?
Klopp u intervju za Bild izjavio da nije bilo ponude za Lewata od strane Bayerna.„Stand heute gibt es kein offizielles Angebot von Bayern München.
naravno još kad nema Holgera Bujto će uz Kirchhoffa biti dobar back up za Boatenga i Dantea a i zaslužio je da dobije novi ugovor ovaj drugi dio sezone je odrigao za desetkueffe_sa je napisao/la:Van Buytenu će se najvjerovatnije produžiti ugovor još na godinu dana....
Spekulacijama nikad kraja, noo svi znaju da je Lewandowski najblizi upravo Bayernu, iako se tu spominji i drugi brojni klubovi od Arsenala do ne znam Real Madridabajern100 je napisao/la:ljudi moji koliko je sigurno ovo za Levandovskog ja bih volio da dođe mada bi onda jedan Mario morao otići a to bi sigurno bio Gomez...ostavio bih i Pizara još jednu godinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.