GNK Dinamo Zagreb
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Linfield_Belfast" onclick="window.open(this.href);return false;Lillard je napisao/la:
bič pliz
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Soudani danas zapario Benfici. 10tak minuta prije kraja je izjednacio na 1-1, a poslije je Vitoria zabila i za preokret i uzela Kup Portugala. Ova Benfica ove sezone prokockala tri skoro pa cista trofeja

Titova-Juga je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
- Sportfanatik
- Kontakt:
ALŽIRAC El Arbi Hillel Soudani stigao je u Zagreb i tijekom dana bi trebao obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor na tri godine s Dinamom.
U zagrebačkoj zračnoj luci dočekao ga je sportski direktor hrvatskog prvaka Zoran Mamić. Nakon što potpiše ugovor s "Modrima" El Soudani u utorak putuje na okupljanje reprezentacije koju vodi Vahid Halilhodžić, bivši Dinamov trener.
Sinoć je 25-godišnji El Soudani u finalu portugalskog Kupa zabio Benfici za 1:1, a njegova Vitoria Guimaraes je osvojila Kup iznenađujućom pobjedom 2:1.
Njegov dolazak vjerojatno znači odlazak s Maksimira Ante Rukavine ili Fatosa Beqiraja. Podsjetimo, jučer je Dinamo na jednogodišnju posudbu doveo Fernandesa iz Bayera Leverkusena.
Ugovore s Dinamom potpisali su i kadeti Ivan Fiolić i Ivan Šunjić.
U zagrebačkoj zračnoj luci dočekao ga je sportski direktor hrvatskog prvaka Zoran Mamić. Nakon što potpiše ugovor s "Modrima" El Soudani u utorak putuje na okupljanje reprezentacije koju vodi Vahid Halilhodžić, bivši Dinamov trener.
Sinoć je 25-godišnji El Soudani u finalu portugalskog Kupa zabio Benfici za 1:1, a njegova Vitoria Guimaraes je osvojila Kup iznenađujućom pobjedom 2:1.
Njegov dolazak vjerojatno znači odlazak s Maksimira Ante Rukavine ili Fatosa Beqiraja. Podsjetimo, jučer je Dinamo na jednogodišnju posudbu doveo Fernandesa iz Bayera Leverkusena.
Ugovore s Dinamom potpisali su i kadeti Ivan Fiolić i Ivan Šunjić.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Izgleda da su konačno nešto pravo uboli.

SuzeTitova-Juga je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]

A Migliore se ocekuje ubrzo
Nadimak El Loco - takav treba
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- Titova-Juga
- Kontakt:
Alžirac El Soudani potpisao za Modre: Želim u Ligu prvaka
Dinamo je dobio još jedno pojačanje! Nakon Juniora Fernandesa za Modre je potpisao i 25-godišnji Alžirac El Arbi Hillel Soudani.
Dojučerašnji napadač portugalske Vitorije Guimaraes za taj je klub odigrao 20 utakmica i postigao 9 golova. Prije dvije godine je bio i prvak Alžira te najbolji strijelac lige. Za reprezentaciju Alžira postigao je sedam golova u 13 nastupa, od čega je čak šest zabio u službenim utakmicama. Talentirani napadač odsad će svoje nogometno umijeće pokazivati u modrome dresu.
- Vjerujemo da smo dobili kvalitetnog igrača. O tome svjedoče i brojne pohvale na njegov račun od strane struke i vjerujemo da će svoju kvalitetu potvrditi i u Dinamu – izjavio je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.
Svoje uzbuđenje ne krije ni El Soudani: - Jako sam sretan što sam ovdje. Čuo sam već puno toga o Dinamu i svjestan sam velikih ambicija ovoga kluba. Uistinu čvrsto vjerujem da ću već na početku sljedeće sezone pokazati zašto me Dinamo želio i opravdati povjerenje svih. Jasno, vjerujem i da ću sa svojim novim suigračima slušati himnu Lige prvaka na Maksimiru – izjavio je dobro raspoloženi alžirski reprezentativac nakon potpisivanja ugovora. Već u utorak Soudani odlazi iz Zagreba na okupljanje reprezentacije Alžira gdje ga dočekuje izbornik Vahid Halilhodžić, bivši trener Modrih koji o svom reprezentativcu ima samo riječi pohvale.
Dinamo je dobio još jedno pojačanje! Nakon Juniora Fernandesa za Modre je potpisao i 25-godišnji Alžirac El Arbi Hillel Soudani.
Dojučerašnji napadač portugalske Vitorije Guimaraes za taj je klub odigrao 20 utakmica i postigao 9 golova. Prije dvije godine je bio i prvak Alžira te najbolji strijelac lige. Za reprezentaciju Alžira postigao je sedam golova u 13 nastupa, od čega je čak šest zabio u službenim utakmicama. Talentirani napadač odsad će svoje nogometno umijeće pokazivati u modrome dresu.
- Vjerujemo da smo dobili kvalitetnog igrača. O tome svjedoče i brojne pohvale na njegov račun od strane struke i vjerujemo da će svoju kvalitetu potvrditi i u Dinamu – izjavio je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.
Svoje uzbuđenje ne krije ni El Soudani: - Jako sam sretan što sam ovdje. Čuo sam već puno toga o Dinamu i svjestan sam velikih ambicija ovoga kluba. Uistinu čvrsto vjerujem da ću već na početku sljedeće sezone pokazati zašto me Dinamo želio i opravdati povjerenje svih. Jasno, vjerujem i da ću sa svojim novim suigračima slušati himnu Lige prvaka na Maksimiru – izjavio je dobro raspoloženi alžirski reprezentativac nakon potpisivanja ugovora. Već u utorak Soudani odlazi iz Zagreba na okupljanje reprezentacije Alžira gdje ga dočekuje izbornik Vahid Halilhodžić, bivši trener Modrih koji o svom reprezentativcu ima samo riječi pohvale.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
jako lijepo to dinamo okuplja
dovesti igrace iz viktorije i iz leverkusena - nije mala stvar 
gledam snimke kako su sredili maksimir iznutra - svaka im cast na tom + sve sami finansirali
daleko najnapredniji klub ex yu 
gledam snimke kako su sredili maksimir iznutra - svaka im cast na tom + sve sami finansirali
- Titova-Juga
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 28 maj 2013, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Sportfanatik
- Kontakt:
NAKON što je Alžirac Soudanija i službeno predstavljen na Maksimiru, Dinamo je podigao prašinu još jednim transferom.
Strane agencije i argentinski mediji pišu kako je i golman San Lorenza Pablo Migliore na pragu Dinama.
Podsjetimo, Argentinac iz kluba za kojeg navija novi papa, trebao je još prošle zime stići u Zagreb, ali je odlučio ostati završiti sezonu. No, u travnju je upao u probleme i završio u zatvoru zbog povezanosti sa ubojstvom iz 2011. godine.
Čim je izašao iz pritvora, u kojem je proveo 40 dana, potpisao je za hrvatski klub. Pušten je uz jamčevinu od 200 tisuća dolara.
Migliore je rekao da se ne želi vratiti u Argentinu i sretan je što će igrati u Hrvatskoj. U aktualnoj sezoni branio je u 26 utakmica i primio 23 gola, a 11 puta sačuvao mrežu netaknutom.
Trener Dinama Kruno Jurčić nakon nedjeljne pobjede na Maksimiru protiv Hajduka priznao je da su igrači, koji se najviše spominju u medijima, vrlo blizu Dinama, pa se uskoro očekuje službena objava i ovog transfera.
Strane agencije i argentinski mediji pišu kako je i golman San Lorenza Pablo Migliore na pragu Dinama.
Podsjetimo, Argentinac iz kluba za kojeg navija novi papa, trebao je još prošle zime stići u Zagreb, ali je odlučio ostati završiti sezonu. No, u travnju je upao u probleme i završio u zatvoru zbog povezanosti sa ubojstvom iz 2011. godine.
Čim je izašao iz pritvora, u kojem je proveo 40 dana, potpisao je za hrvatski klub. Pušten je uz jamčevinu od 200 tisuća dolara.
Migliore je rekao da se ne želi vratiti u Argentinu i sretan je što će igrati u Hrvatskoj. U aktualnoj sezoni branio je u 26 utakmica i primio 23 gola, a 11 puta sačuvao mrežu netaknutom.
Trener Dinama Kruno Jurčić nakon nedjeljne pobjede na Maksimiru protiv Hajduka priznao je da su igrači, koji se najviše spominju u medijima, vrlo blizu Dinama, pa se uskoro očekuje službena objava i ovog transfera.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
http://sprdex.com/2013-04/dinamovi-skau ... lada-suca/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sprdex.com/2013-04/ruski-kemicar ... od-dinama/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sprdex.com/2013-04/ruski-kemicar ... od-dinama/" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobrodosao
Ne znam, znam da je atmosfera oko Dinama uzasna vec jako dugo, ali opet me raduju ova pojacanja i nadam se da nece biti vise kanta za napucavanje u LP, ako se do tamo dođe.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Zbog jednog dijela navijača atmosfera oko Dinama je nikakva. Samo najveće budale mogu biti protiv Mamića i Dinama općenito
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
a gdje je dio koji je za njega?Sportfanatik je napisao/la:Zbog jednog dijela navijača atmosfera oko Dinama je nikakva. Samo najveće budale mogu biti protiv Mamića i Dinama općenito
Taj dio se bavi pisanjem po forumima.ciza je napisao/la:a gdje je dio koji je za njega?Sportfanatik je napisao/la:Zbog jednog dijela navijača atmosfera oko Dinama je nikakva. Samo najveće budale mogu biti protiv Mamića i Dinama općenito
Ne dolaze na utakmice zbog huligana.ciza je napisao/la:a gdje je dio koji je za njega?Sportfanatik je napisao/la:Zbog jednog dijela navijača atmosfera oko Dinama je nikakva. Samo najveće budale mogu biti protiv Mamića i Dinama općenito
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.