Sve informacije koje ste nasli, poslate ovjde!

dali su rok nekoj gradjevinskoj firmi da do kraja 2009 izgrade sjevernu tribinu nekih 4000 stolica!!! toliko su skupili para!!! ali ide napreduje se!!! hehe!!Tarik14 je napisao/la:2009. godine treba da se renovira stadion Tusanj u Tuzli.
A ima i planove da se poveca kapacitet stadiona Kosevo.
jesi li ti ikad bio na ta dva stadiona,to samo corav cvjek moze izjaviti.Lovac je napisao/la: Isto tako nije mi nikad bilo jasno kako bilino polje u zenici zadovoljava kriterije fife a zeljin stadion na grbavici ne zadovoljava, po meni 2 potpuno ista stadiona..
Pa ne realno su vrlo slicni stadioni kontas..dubioza je napisao/la:jesi li ti ikad bio na ta dva stadiona,to samo corav cvjek moze izjaviti.Lovac je napisao/la: Isto tako nije mi nikad bilo jasno kako bilino polje u zenici zadovoljava kriterije fife a zeljin stadion na grbavici ne zadovoljava, po meni 2 potpuno ista stadiona..
Možda jesu slična na prvi pogled, ali kad bi se malo razgledao vidjeo bi da je istočna i zapadna trbina stadiona u zenici tri put bolja od tih istih tribina na Grbavici. Ustvari imaju i veći kapacitet za jedno najmanje 7-9 hiljada (možda sam ga pretjero) mjesta.Lovac je napisao/la:Pa ne realno su vrlo slicni stadioni kontas..dubioza je napisao/la:jesi li ti ikad bio na ta dva stadiona,to samo corav cvjek moze izjaviti.Lovac je napisao/la: Isto tako nije mi nikad bilo jasno kako bilino polje u zenici zadovoljava kriterije fife a zeljin stadion na grbavici ne zadovoljava, po meni 2 potpuno ista stadiona..
Svaka vam čast !yummymummy je napisao/la:U Gradaccu se pravi veliki moderan stadion,i to punom parom,Zapadna tribina sa svim prostorijama na tri etaze i kapacitetom 4.000 sjedecih mijesta je vecim dijelom gotova,do kraja godine je planirano da bude zavrsena i natkrivena,odmah se prelazi na izgradnju sjeverne iza gola,te istocne(stare postojece)sa istim kapacitetom i identicne kao zapadna.
ovo je skrozz lijep stadion!!! posjeca me na neke engleske !!! hehe!! super nek se barem skice crtaju!!!gavra je napisao/la:Stadion u Banja Luci trebao bi se sledece godine poceti graditi
http://www.banjaluka.rs.ba/katalog/phot ... tar_2_.jpg
http://www.banjaluka.rs.ba/katalog/phot ... ntar_1.jpg
Ma ne brinem ja za njih.Onaj "čiko" će im sve napraviti.antipolitika je napisao/la:Bila je tema da ce i laktasi imati nov stadion...
Ma i ja se slazem s tim da ce "čiko" to sve napravit, samo ko ce im dolaziti na utakmice, jer prolazio sam kroz laktase par puta ne bih reko da ih ima vise od par hiljada..alan_cardec je napisao/la:Ma ne brinem ja za njih.Onaj "čiko" će im sve napraviti.antipolitika je napisao/la:Bila je tema da ce i laktasi imati nov stadion...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.