Licenciranje klubova za euro takmičenja 2013/2014
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: Licenciranje klubova za euro takmičenja 2013/2014
Žalosno je kada tim koji završi sezonu na 9.mjestu,u proljetnoj polusezoni bude predzadnji po uspjehu dobije mjesto u evropi
....Nemam ja ništa protiv Zrinjskog,ali ova odluka je budalaština.

Mens sana in corpore sano.
o cem ti ?Mancini je napisao/la:A zato ti sve znaš.ludinjo22 je napisao/la:vala ovo je odavno trebalo s ovim ce se svi klubovi uozbiljit i isplacivat sve na vrijeme da su popustili i ovaj put i tako svaki naredni nikad se ne bi uozbiljili vako ce sad do 31. marta sve isplatit i cao sto se tice Borca sto to nisu isplatili do datuma kad je trebalo sad bi imali licencu a i ovaj Gračić samo nesto prijeti a nigdje nema dokaza mene ne bi cudilo da je on neke pare tu uzo i sad se povlaci. znali neko kad ce se znat ko je dobio licence za PL
sad sam vidio ovo za licence bgm moja Zvijezda dobi i evropsku

@djoleprijedor pa bolje je ovako polahko se uvodi red i u PL sto nisu placali na vrijeme vec cekaju zadnji tren pa neko drugi kriv. svaka cast Borcu sto je izborio evropu na terenu a ne za zelenim stolom al ovo je vec odavno vako trebalo
Stop majorizaciji skutorijade !
Inace,pitari zadnjom parolom objasnili kako stvari stoje u ovoj livada ligi

o cem ti ?
@djoleprijedor pa bolje je ovako polahko se uvodi red i u PL sto nisu placali na vrijeme vec cekaju zadnji tren pa neko drugi kriv. svaka cast Borcu sto je izborio evropu na terenu a ne za zelenim stolom al ovo je vec odavno vako trebalo[/quote]
O tome da pametuješ ovdje.

@djoleprijedor pa bolje je ovako polahko se uvodi red i u PL sto nisu placali na vrijeme vec cekaju zadnji tren pa neko drugi kriv. svaka cast Borcu sto je izborio evropu na terenu a ne za zelenim stolom al ovo je vec odavno vako trebalo[/quote]
O tome da pametuješ ovdje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- bistrikboy
- Kontakt:
Sto nisu objasnjavali 2007,nisu stigli da izađu iz Popaja na vrijeme valjda...chily-rz je napisao/la:Stop majorizaciji skutorijade !
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
O tome da pametuješ ovdje.[/quote]Mancini je napisao/la:o cem ti ?
@djoleprijedor pa bolje je ovako polahko se uvodi red i u PL sto nisu placali na vrijeme vec cekaju zadnji tren pa neko drugi kriv. svaka cast Borcu sto je izborio evropu na terenu a ne za zelenim stolom al ovo je vec odavno vako trebalo
jel ti to krivo? nesredjujete financijske probleme pa vam neko drugi kriv, a evropu niste izborili ni na terenu nemoj dzaba laprdat po forumu vec idi vidi kako Olimpic spasit da ne ode u 2.ligu i necu se vise raspravljat sa vama simpatizerima OlimpiKa
Ne znam sto se bune ovi iz Zenice i onako nisu izborili poziciju koja vodi u Evropu
NO PYRO NO PARTY
Samo se suosjecamo sa bracom iz RS-a,ajd BoracBuu je napisao/la: Ne znam sto se bune ovi iz Zenice i onako nisu izborili poziciju koja vodi u Evropu

jel ti to krivo? nesredjujete financijske probleme pa vam neko drugi kriv, a evropu niste izborili ni na terenu nemoj dzaba laprdat po forumu vec idi vidi kako Olimpic spasit da ne ode u 2.ligu i necu se vise raspravljat sa vama simpatizerima OlimpiKa[/quote]ludinjo22 je napisao/la:O tome da pametuješ ovdje.Mancini je napisao/la:o cem ti ?
Samo ne znam ko se borio za opstanak do predzadnjeg kola?I nemoj se raspravljati sa mnom,završena priča.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ako ce vam biti lakse Crvena zvijezda i Partizan su dobili licence.chily-rz je napisao/la:Samo se suosjecamo sa bracom iz RS-a,ajd BoracBuu je napisao/la: Ne znam sto se bune ovi iz Zenice i onako nisu izborili poziciju koja vodi u Evropu
NO PYRO NO PARTY
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Hajd sto Borac nije,al sto bratska Slavija ne dobi. 

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Nadam se da ce borac istupiti iz lige, da ce Gracic da se pocne baviti stocarstvom a da ce cernobilci ostati kod svoga omiljenog sporta ragbija.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Evo nam i starog demagoga kopileta 87, sa svojim ultrasarkasticnim postom 

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
kme kme ugrozeni, svjetska urota protiv srpskog fudbala znaju da bi vi bili najbolji pa vam ne daju da igrate.VAM je napisao/la:Evo nam i starog demagoga kopileta 87, sa svojim ultrasarkasticnim postom
A ja se nadam da ce ti se najmiliji navuci na heroin, i prodavat tijelo na M17 da imaju za šutapile87 je napisao/la:Nadam se da ce borac istupiti iz lige, da ce Gracic da se pocne baviti stocarstvom a da ce cernobilci ostati kod svoga omiljenog sporta ragbija.
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Kako srpskog kad je Borac iz Bosnepile87 je napisao/la:kme kme ugrozeni, svjetska urota protiv srpskog fudbala znaju da bi vi bili najbolji pa vam ne daju da igrate.VAM je napisao/la:Evo nam i starog demagoga kopileta 87, sa svojim ultrasarkasticnim postom

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Pa nisam iz zenicejbmilan je napisao/la:A ja se nadam da ce ti se najmiliji navuci na heroin, i prodavat tijelo na M17 da imaju za šutapile87 je napisao/la:Nadam se da ce borac istupiti iz lige, da ce Gracic da se pocne baviti stocarstvom a da ce cernobilci ostati kod svoga omiljenog sporta ragbija.

Doticni je vjerovatno nastao na taj ili slican nacin, iz njega izvire soferski humorjbmilan je napisao/la:A ja se nadam da ce ti se najmiliji navuci na heroin, i prodavat tijelo na M17 da imaju za šutapile87 je napisao/la:Nadam se da ce borac istupiti iz lige, da ce Gracic da se pocne baviti stocarstvom a da ce cernobilci ostati kod svoga omiljenog sporta ragbija.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Normalno da nisi,daleko je Pristina..pile87 je napisao/la: Pa nisam iz zenice![]()
A tek kad sazna ko mu je babo, pa gdje ce mu kraj bitichily-rz je napisao/la:Normalno da nisi,daleko je Pristina..pile87 je napisao/la: Pa nisam iz zenice![]()
Trenutno korisnika/ca: Asimdemineri, Jadnimi, jurisicduska, Predatod, Vanja8 i 23 gosta.