Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

MrMuscle
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la MrMuscle » 28 maj 2013, 13:54

Yucca je napisao/la:Vidalu smo ponudili produzenje ugovora do 2018 godine i platu od 4 miliona eura godisenje :D :D
Jbt zivot koji smo mi sitnicari... Najboljedm def. veznom igracu svijeta i najboljem box-to-box igracu svijeta dajemo mizernu lovu za god. platu (msm sa moga aspekta 4mil je previse tj. kad bi ko meni to dao ja bi objerucke prihvatio :D :lol: :mrgreen: ), jos kad vidimo kakve sve krampe imaju enormno veca primanja od njega....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 maj 2013, 15:37

Conte je pobijedio koristeci moj sistem sa mojih 3-5-2 osvojili su dva scudetta :lol: :lol: :lol: :lol:

Mazzarri show izjavio koji pacenik :lol: :lol: :lol: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 28 maj 2013, 16:06

Diamanti: Ostajem u Bologni

Juventusova meta Alessandro Diamanti kaže da je sretan i da ostaje u Bologni.

"Moj tim za budućnosti je Bologna, ja sam vrlo sretan u Emilii. Imao sam neke dobre sezone u dresu Bologne, a stigao sam i do reprezentacije, držim klub blizu sebe."

"Osjećam se dobro, živim u odličnom gradu, i imao sam dvije sjajne godine. Mi ćemo razgovarati i vidjeti da li je moguće nastaviti naš odnos."
Odlično 8-)

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 28 maj 2013, 17:01

Yucca je napisao/la:Conte je pobijedio koristeci moj sistem sa mojih 3-5-2 osvojili su dva scudetta :lol: :lol: :lol: :lol:

Mazzarri show izjavio koji pacenik :lol: :lol: :lol: :lol:
:D zato je on preso i shinter da im pokaze svoj izum.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 maj 2013, 17:22

• 27 nastupa
• 5 golova
• 861 točno dodavanje (od 1038 pokušaja)
• 717 dodavanja je bilo na protivničkoj polovici
• 4 od 5 golova je bilo van kaznenog prostora
• 20-godišnjak zbog kojeg je Conte morao promijeniti formaciju kako bi ga stavljao u početnu postavu

PAUL POGBA 8-)
Ja te volim, volim Željo..

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 28 maj 2013, 17:35

poz. navijaci juBea ;) :D sala ,sta je sa vama imal kakih atraktivnijih pojacanja osim sto se zna da ljorente dolazi.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 28 maj 2013, 17:41

pregovori sa mnogima su u toku, mozda bidne a mozda sta ne bidne, tako je.Rano za bilo sta konkretno.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 maj 2013, 17:43

GAL je napisao/la:poz. navijaci juBea ;) :D sala ,sta je sa vama imal kakih atraktivnijih pojacanja osim sto se zna da ljorente dolazi.
Dolazi Javi Martinez ;)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 28 maj 2013, 17:46

gio10 je napisao/la:
GAL je napisao/la:poz. navijaci juBea ;) :D sala ,sta je sa vama imal kakih atraktivnijih pojacanja osim sto se zna da ljorente dolazi.
Dolazi Javi Martinez ;)
;) :lol: :D

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 maj 2013, 17:52

:mrgreen:

Za sada su Pipita i Jojo najblizi klubu, prvo se riješava pitanje sa napdačima,pa ako ostane poslije tog još nešto novca vjerovatno ce se traziti back-up za vezu i odbranu :)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 maj 2013, 18:42

pa ja bi ih da sam na njegovom mjestu iz principa poslao u pm ako je istina da Vidalu nude 4 mil :D ...joj cigana majko moja mila hahaha ako on ne zasluzuje 6-7 ne zasluzuje niko :D ustvari mislim da osim Pirla niko i nema tu platu. I kako covjek da ne ode kad mu ponude realnu njegovu vrijednost a to je 8-10 mil...

ajd jbg mozda je patka kao i 90% ovog do sad, al u ovo nesto najvise vjerujem, jer da su cigani- jesu nevidjeni :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 maj 2013, 20:02

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa ja bi ih da sam na njegovom mjestu iz principa poslao u pm ako je istina da Vidalu nude 4 mil :D ...joj cigana majko moja mila hahaha ako on ne zasluzuje 6-7 ne zasluzuje niko :D ustvari mislim da osim Pirla niko i nema tu platu. I kako covjek da ne ode kad mu ponude realnu njegovu vrijednost a to je 8-10 mil...

ajd jbg mozda je patka kao i 90% ovog do sad, al u ovo nesto najvise vjerujem, jer da su cigani- jesu nevidjeni :D
http://www.juvefc.com/blog/?p=2493" onclick="window.open(this.href);return false;

Pročitaj ti malo kako funkcionišu stvari u klubu jer samo lupaš nasumice po tastaturi.

Conte fino u svojoj biografiji rekao da je svaki igrač doveden u klub njegov izbor, kako on i Paratici uvijek prvo procijene igrača, a onda ga Marotta dovodi. Ali čMarotta je kriv... :roll:

Dalje, ne znam šta je problem u tih 4 miliona. Arturo je esencijalni dio ovog tima već dvije godine i kao takav sigurno je shvatio šta znači biti Conteov igrač, igrač Juventusa. Siguran sam da će prihvatiti tu cifru i ostati sa nama još jako dugo. Uostalom, ko još daje igraču odjednom povećanje plate za 150-200%... :roll:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 maj 2013, 20:31

Problem je kad jedan Leskot, Kolo Ture, Kolarov, Mutinjo itd itd da ne navodim 150 losijih igraca od Vidala, imaju 50% vecu platu od njega koji je u top 5 igraca na svijetu na svojoj poziciji, i problem je sto cemo se cudit kad lik ode ili sto nas pravi igraci izbjegavaju.

a ti bi skocio kroz prozor sa 13 sprata jer su ti Konte, Paratici i Marota tako rekli tako da svaka diskusija sa nekim ko nema vlastito misljenje gubi smisao....ne moramo se svi slagati sa politikom kluba, ali jbg ima dosta koji razmisljaju tako, sveti Marota ili ko vec nesto rekli- to je odmah mudro slovo i ko se usudjuje rec nesto protiv toga hahah :D cak su za to jedno vrijeme i izbacivali iz one grupe na FB hahaha

uostalom nisam ni pricao o dovodjenju igraca u ovom postu, nego o premaloj plati za najboljeg igraca u timu. Sreca pa je lik karakter , ali takvi su 1 od 50 koji valjaju danas. I onda mi koristimo sto je covjek karakter, a sutra nek ucijeni i trazi 6-7 mil platu dali bi mu bez problema. to je ono covjek ti da prst, ti hoces ruku ;) ..ali opet i da sutra prodaju Vidala ti bi i to branio jer je Marota rekao tako, tako da molim te dok ne formiras svoje misljenje, a ne citate Kontea, Marote i Particija tumacis kao svetu knjigu zavrsit cemo razgovor na ovu temu, ok ?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 maj 2013, 20:49

Kad bi gledali koliko lošijih igrača od Vidala ima veću platu od njega, ili bilo kojeg drugog našeg igrača, pa istima davali veće plate od tih preplaćenih, ne bi se izvukli iz minusa bar pet godina još. Ti nikako da shvatiš da je Juventus institucija gdje postoje pravila i određeni poredak, a Arturo igrač koji je oličenje Juventusa i da on neće napustiti klub cimzdreći oko plate i sl. Kad bi se to desilo (cmizdrenje), daleko mu kuća od Torina.

E sad, to što ti izvlačiš stvari iz konteksta, mijenjaš mišljenje i okrećeš se tamo-vamo kao suncokret itd. nije moj problem.

Dalje, moje mišljenje je uvijek bilo da uprava radi posao praktički bez greške, a ovo što sam sad kopirao je samo potkrijepilo moje mišljenje, tako da ti i to pada u vodu.

I naravno, nije ok. Zašto? Pa jednostavno zato što si dokazao da ćeš pljunuti na bilo šta ako ti se ne svidi nakon jedne utakmice, ko si ti da drugom popuješ o mišljenjima...

Neko uživa u dva uzastopna Scudetta i gradnji ekipe za nove uspjehe, a neko se svakim jutrom budi ogročen smišljajući uz jutarnju kahvu na koga će sljedećeg pljunuti. A samo je pitanje vremena kad će nakon nekog neuspjeha to biti i neka od svetinja kluba, jako si blizu.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 28 maj 2013, 21:20

Juventus nije klub koji u ugovre svojih igrača postavlja otkupne klauzule i slično. To govori da Juve može odbiti bilo kakvu ponudu za bilo kojeg igrača, zato se ne sikirajte. Igrači koji su od vitalnog značaja nigdje neće otići.

Neki ne mogu da shvate da još klub izlazi iz minusa i polako staje na noge, mi se moramo pomiriti s tim i prestati sa ponavljanjem istih stvari svako pet dana.

Prebacite na Rai uno, ko ima taj kanal normalno. :D

Sad će zaigrati Nedved i kompanija. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 maj 2013, 21:42

http://www.tvindiretta.net/rai-uno-estero-alternativa/" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto ko želi gledati humanitarnu utakmicu na Juve Areni. Igraju Nedved, Agnelli, Conte, Ferrara, Montero, Inzaghi, Fisichella...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 maj 2013, 21:43

evo zabi vam Agnelli autogol :lol:

a moze li mi neko objasniti zasto shinter? :geek:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 28 maj 2013, 21:46

adointer je napisao/la:evo zabi vam Agnelli autogol :lol:

a moze li mi neko objasniti zasto shinter? :geek:
Sa zadovoljstvom SHInTer, samo nekad mrsko capslock pritisnut. :D

Curva Nord spominje mogucnost odlaska Vucinica u Tottenham ili Arsenal, hjoj koji stroj od posla bi to bio.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 28 maj 2013, 21:51

Ako su Englezi zainteresovani to znači 5 ili 10 miliona više od realne vrijednosti. Treba to iskoristiti. :mrgreen:

Zabi ga Mister. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 maj 2013, 21:54

Trequartista je napisao/la:Ako su Englezi zainteresovani to znači 5 ili 10 miliona više od realne vrijednosti. Treba to iskoristiti. :mrgreen:

Zabi ga Mister. :D
Pa mozda i 15 miliona vise, Englezi uvijek placaju masno :D

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []