Kazu da je dobar, ima i dva mladja brata koji isto tako igraju nogomet. I ja mislim da nikada nije igrao za A tim Starta, doveli su ga prije par godina cini mi se.STEVIE je napisao/la:zna li iko nesto vise o ovome markovicu? bas sam juce ovdje gledao ovaj start, meni se cini da ga nije bilo medju 18 igraca koji su bili prijavljeni za utakmicu..
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21,U-19,U-17
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
uspio sam nesto malo naci na transfermarktu, u startu je od augusta prosle godine. cini se da za sad nastupa za start 2.Cartman je napisao/la:Kazu da je dobar, ima i dva mladja brata koji isto tako igraju nogomet. I ja mislim da nikada nije igrao za A tim Starta, doveli su ga prije par godina cini mi se.STEVIE je napisao/la:zna li iko nesto vise o ovome markovicu? bas sam juce ovdje gledao ovaj start, meni se cini da ga nije bilo medju 18 igraca koji su bili prijavljeni za utakmicu..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Modic odheban?
Malo mi je tesko povjerovat da su bolji igraci Kozare i ostalih vukojebina, od igraca Milana.
Malo mi je tesko povjerovat da su bolji igraci Kozare i ostalih vukojebina, od igraca Milana.
Na spisku selektora Tonija Karačića nalaze se sljedeći igrači:
Emir Plakalo (Sarajevo), Vedran Kjosevski (Željezničar), Renato Gojković (Sloboda), Adin Čiva (Sarajevo), Branimir Odak (Široki Brijeg), Jozo Špikić (Široki Brijeg), Ante Petrović (Široki Brijeg), Armin Ćerimagić (Gent, Belgija), Asim Zec (Hradec Karlove, Češka Republika), Mirko Marić (Široki Brijeg), Armin Hodžić (Željezničar), Fedor Predragović (Borac), Omar Marković (IK Start, Norveška), Amar Rahmanović (Novi Pazar, Srbija), Damir Sadiković (Željezničar), Haris Muharemović (Sarajevo), Haris Hajradinović (Inter Zaprešić, Hrvatska), Miloš Šatora (Kozara).
Emir Plakalo (Sarajevo), Vedran Kjosevski (Željezničar), Renato Gojković (Sloboda), Adin Čiva (Sarajevo), Branimir Odak (Široki Brijeg), Jozo Špikić (Široki Brijeg), Ante Petrović (Široki Brijeg), Armin Ćerimagić (Gent, Belgija), Asim Zec (Hradec Karlove, Češka Republika), Mirko Marić (Široki Brijeg), Armin Hodžić (Željezničar), Fedor Predragović (Borac), Omar Marković (IK Start, Norveška), Amar Rahmanović (Novi Pazar, Srbija), Damir Sadiković (Željezničar), Haris Muharemović (Sarajevo), Haris Hajradinović (Inter Zaprešić, Hrvatska), Miloš Šatora (Kozara).
modic je dvije godine mladji od ovih, a nije nikako ni igrao sa ovima, samo za u18
Bešić slomio ruku, majko mila jesmo baksuzi... Beša bi sigurno igrao deff veznog, s obzirom da nema Zole, zanima me ko još od ovih momaka igra na toj poziciji ( da mu je prirodna).
-
edinjo-bih
- Kontakt:
velika steta za malog basica, grahovac igra isto tu poziciju.
Protiv Albanije nije vazan defanzivni vezni, ti ce svakako igrat bunker. Ali je problem sto ce se Besic sada teze prodat iz one vukoyebine.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa neće igrati rukomCartman je napisao/la:Protiv Albanije nije vazan defanzivni vezni, ti ce svakako igrat bunker. Ali je problem sto ce se
Besic sada teze prodat iz one vukoyebine.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Najgore sto je ovu ruku vec lomio, te mu je pukao seraf kojeg je vec imao
. Nije dobro, ocekiva ga sigurno do 2 mjeseca pauze.
Yebem te živote. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
pu J*** ti **** baksuznog 
Nema tužnije povrede od takvih kada je praktično igrač zdrav al ne može da igra..
Hasan je ono lomio ruku,pa nakon par dan opet bio u pogonu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mislim da je u wolfsburgu ako se dobro sjecam igrao sa gipsom na ruciharishp je napisao/la:Hasan je ono lomio ruku,pa nakon par dan opet bio u pogonu.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kod Magatha se igra i sa slomljenom nogom.harishp je napisao/la:Hasan je ono lomio ruku,pa nakon par dan opet bio u pogonu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Čudi me da Marin Popović iz Čelika nije dobio poziv za provjeru protiv Srbije za U-19 reprezentaciju. Momak ima 18 godina ('94. godište) te je sjajno igrao za juniore Čelika a za prvi tim odigrao dobrih 13 utakmica i dao 1 gol (sve u proljetnoj polusezoni).
Njeg i Pjanica treba kakvom hodži odvesti xD
Reprezentacija će u narednom periodu biti jača za mladog defanzivca Arsenala Seada Hajrovića koji je nedavno dobio dozvolu FIFA-e da nastupa za BiH. Selektor Jagodić ističe da je to veliki dobitak za bh. nogomet, ali naglašava da to neće biti posljednji takav slučaj.
- Mi ćemo u narednom periodu dobiti još nekoliko kvalitetnih mladih igrača. Igrači prepoznaju ovo što se dešava kod nas u reprezentaciji i to je dobro - dodao je selektor.
- Mi ćemo u narednom periodu dobiti još nekoliko kvalitetnih mladih igrača. Igrači prepoznaju ovo što se dešava kod nas u reprezentaciji i to je dobro - dodao je selektor.
zgembo89 je napisao/la:Reprezentacija će u narednom periodu biti jača za mladog defanzivca Arsenala Seada Hajrovića koji je nedavno dobio dozvolu FIFA-e da nastupa za BiH. Selektor Jagodić ističe da je to veliki dobitak za bh. nogomet, ali naglašava da to neće biti posljednji takav slučaj.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!