Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Uuuuuuuuuu. Kakav argument. Sada si me porazio.

Evo rece ovaj da mu dolazi u goste u Australiju da se odmori od ovih iz savezaAdiRajvosa je napisao/la:Ima ovdje par ljudi koji su bliski izvoru informacija iz Olimpika. Je li to stvarno Gracic odlucio da napusti Olimpik?
Sidnej,ha ja.Ali djaba,ni iz te lige ne moze u Evropu kako god okrenes. Zao mi gosp.gracica
-
ivan.balic
- Kontakt:
Ma svakako treba glavu gore. U ovoj ligi će uvijek biti čudnih poteza i odluka. Olimpic svakako nije imao to treće mjesto. Treba biti pošten. To je mjesto zasluženo osvojio Borac.
Hajde poštedi nas svojih glupih komentara,hvala!Denizmare je napisao/la:Evo rece ovaj da mu dolazi u goste u Australiju da se odmori od ovih iz savezaAdiRajvosa je napisao/la:Ima ovdje par ljudi koji su bliski izvoru informacija iz Olimpika. Je li to stvarno Gracic odlucio da napusti Olimpik?Prvo su ga smorili s loptama prosle sezone,pa nisu dali da ide u Evropu umjesto Sarajeva,pa su mu sredili stadion ali nije imao podrsku Opcine,pa ne daju da igra u Citluku,Tuzli,Gorazdu i ovi gradovi nisu imali love koliko njemu treba,pa sad mu ne daju kao petoplasiranom u Evropu....smori to covjeka,mislim gosp.gracica,mora se malo odmoriti...a mozda dodje na ideju da osnuje Olimpick
Sidnej,ha ja.Ali djaba,ni iz te lige ne moze u Evropu kako god okrenes. Zao mi gosp.gracica
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
pabizo je napisao/la:Ne piši glupost hajvane-ta žena je za tebe INSTITUCIJAgavran je napisao/la:zena na brodu.prokletstvo
ne vrijedjaj majmune,ogranicen si ko reket
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Subašić sa Dynamo Dresdenom izborio opstanak u ''Cvajti'
Ispunjen bonus uslov iz ugovora. Biće love. Nova tranša
P.S. Čestitke Vidoviću na izboru za najboljeg stranog igrača lige.
Ispunjen bonus uslov iz ugovora. Biće love. Nova tranša
P.S. Čestitke Vidoviću na izboru za najboljeg stranog igrača lige.
Onda je cool!:-)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ubjedljivo najludja tema i najsmijesnija. Ne moze covjek da povjeruje, hajd shvatio bi da je OlimpiK bio treci na tabeli, pa nije dobio licencu shvatio bih, ali zavrsis peti kuci, igras kuci s glavnim konkurentom za evropu i popusis glat da ne osutas tri puta na gol, sta li on sad hoce ???
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Jeli tebe neko pitao za mišljenje?Guvo je napisao/la:Ubjedljivo najludja tema i najsmijesnija. Ne moze covjek da povjeruje, hajd shvatio bi da je OlimpiK bio treci na tabeli, pa nije dobio licencu shvatio bih, ali zavrsis peti kuci, igras kuci s glavnim konkurentom za evropu i popusis glat da ne osutas tri puta na gol, sta li on sad hoce ???
neznam šta se bunite. prvo vi ste 5. na tabeli a to je pozicija koja nevodi u Europu, dalje protiv direktnog konkurenta u zadnjoj utakmici neznate sačuvati 3. poziciju znaći sami ste krivi i na kraju znali ste da neispunjave uvjete za licencu i logično da ide onaj prvi koji ima taman da je i 14. na tabeli jer ispunjavaju sve ono što treba. znaći vi nema te sve uslove koji trebaju da igrali u Europu a to je isključivo kriva uprava Olimpica
Tako i da im je ova utakmica značila opstanak izgubili bi to je takva ekipa, i ja to nikad neću shvatiti, i onaj trener Nedim se usro i prije i poslije utakmice.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Kad ,,gosp. gracic,, tebi i tvom drugu @paradajzu licno otvori temu na nekom privatnom forumu mozes tjerati nekoga i govoriti ljudima da pise gluposti (sto ti je jedini argument u bilo kojoj raspravi),dotad ovo je javni forum i svako moze pisati ,,gluposti,, kakve zeli. U medjuvremenu idi sa sefom u Australiju da se i ti malo odmoris,po komentarima se vidi da pucas po savovima...Mancini je napisao/la:Jeli tebe neko pitao za mišljenje?Guvo je napisao/la:Ubjedljivo najludja tema i najsmijesnija. Ne moze covjek da povjeruje, hajd shvatio bi da je OlimpiK bio treci na tabeli, pa nije dobio licencu shvatio bih, ali zavrsis peti kuci, igras kuci s glavnim konkurentom za evropu i popusis glat da ne osutas tri puta na gol, sta li on sad hoce ???
Nego šta nego pišeš gluposti i maloumnosti ovdje a evo vidim da si nastavio tako.Opet te upozaravam da me ne provociraš i ne vrijeđaš,jeli ti jasno više?
Znate li dali ima neka stranica za navijace Olimpica?
Ako nema, vrijeme je doslo da se napravi.
Ko je zainteresovan da ucestvuje neka mi posalje poruku.
Ako nema, vrijeme je doslo da se napravi.
Ko je zainteresovan da ucestvuje neka mi posalje poruku.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- SarajlijaTM
Nešto si mi srkletli mancini,ko da ti je vakat putem međugorija da kreneš?
5to mjesto,nije se dobila licenca,nisu dobili direktnog konkurenta za europu na svom stadionu,nisu dali go pola sezone i nešto se žale,imaju obraza.tipični klub otjeranih pitara,taksista i pijacara
Zaista sam bio za to da vi idete u evropu,ali nakon tekme sa čelikom mogu samo reci da pm igrama više ima
kredita gošk da ide nego vi
I kad vidim kakva klošarija stoji iza olimpica onda je sve jasno,od toga da nema navijača,do toga da nema ni igre...
5to mjesto,nije se dobila licenca,nisu dobili direktnog konkurenta za europu na svom stadionu,nisu dali go pola sezone i nešto se žale,imaju obraza.tipični klub otjeranih pitara,taksista i pijacara
Zaista sam bio za to da vi idete u evropu,ali nakon tekme sa čelikom mogu samo reci da pm igrama više ima
I kad vidim kakva klošarija stoji iza olimpica onda je sve jasno,od toga da nema navijača,do toga da nema ni igre...
Jeli ja igram na terenu ili igrači?A to za klošare nema potrebe da se vrijeđamo.SarajlijaTM je napisao/la:Nešto si mi srkletli mancini,ko da ti je vakat putem međugorija da kreneš?
A GOSK je savladao Borca za opstanak kod kuce, dobijo licencu, i zasjeo na 3e mjesto lige?SarajlijaTM je napisao/la:Nešto si mi srkletli mancini,ko da ti je vakat putem međugorija da kreneš?
Manijacka logika, eee moj sinko...
Hahah, vidi ga, hoce i vrijedjati!; "klošarija", "tipični klub otjeranih pitara,taksista i pijacara", i sad ta ista bagra hoce nama nesta pametovati.
A sta ste vi gospodine, aa?
Ako smo klosarija, sto si nam dosao ovdje na sjelo da se druzis sa nama? Makse ljakse.
Budale kao ti sto navijaju za drugim klubovima dolaze nama vamo da se jade nesta i da nas provociraju. Mi ako smo taksiste i pijacari imamo makar posla: vi nemate sta raditi pa nama naglabate kao Dodik Bosni - supalj novcanik kao i glava.
Dali si ikad saznao da je i tvoj klub i od negdje poceo, nije niko navijao za njih tada kad je SASK Sarajevo bio tadasnji velikan(ma trajalo vam 25 godina da uopce udjete u prvu ligu a kamoli da neko za vas zna), da bi ti sad nama dosao i pametovao noseci boje svog kluba.
I nemas se sta ljutiti zbog ovoga posta - mi smo po tvom misljenju klosarija, pa sta ocekujes?
Da te tretiramo kao gospoda?
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sto se tice najavljenog odlaska Gracica iz bh fudbala, to je naravno glupost. Ne vjerujem da ce Nijaz tek tako se odreci ovog projekta u koji je mnogo ulozio. Isitina da vise nece biti tu, ali je postavio sebi bliske ljude u klub i prakticno ce vladati iz sjenke. Mislim da je ova stvar oko licence samo njemu jos jedan dobar razlog da se "povuce".
Sa druge strane, ako ne zelimo da vidimo malo dalje od nosa, mozemo reci da se Gracic ne ljuti zbog toga sto Olimpic ne ide u Evropu, vec zbog toga sto u Evropu ne ide onaj ko je to i zasluzio. Neko moje misljenje je da je nemoguce da Celik, Borac i Olimpic ne dobiju licencu za Evropu, a da ju dobije Zrinjski. Mislim da tu ima nesto vise od sporta i da je ovo opet samo volja nekih ljudi. O tome sta se krije iza svega toga nebih da komentarisem i da raspravljam.
Olimpic po prikazanoj igri nije zasluzio da ide u Evropu i meni bi kao nekome ko prati i simpatise Olimpic bilo neugodno da smo dobili licencu i da idemo u Evropu, prakticno preko tudjih ledja.
Sa druge strane, ako ne zelimo da vidimo malo dalje od nosa, mozemo reci da se Gracic ne ljuti zbog toga sto Olimpic ne ide u Evropu, vec zbog toga sto u Evropu ne ide onaj ko je to i zasluzio. Neko moje misljenje je da je nemoguce da Celik, Borac i Olimpic ne dobiju licencu za Evropu, a da ju dobije Zrinjski. Mislim da tu ima nesto vise od sporta i da je ovo opet samo volja nekih ljudi. O tome sta se krije iza svega toga nebih da komentarisem i da raspravljam.
Olimpic po prikazanoj igri nije zasluzio da ide u Evropu i meni bi kao nekome ko prati i simpatise Olimpic bilo neugodno da smo dobili licencu i da idemo u Evropu, prakticno preko tudjih ledja.
Bas ce Nijaz napustiti BH fudbal zato sto BORAC nije dobio licencu, zaBoga.
Njega ne zanima OlimipiK on je borac za postenje drygih klubova, daj ba mani nam se te politike.
Frajer obicni ublehas, ulozio je a nikad marke nije dobio, pere pare i budala to zna.
Njega ne zanima OlimipiK on je borac za postenje drygih klubova, daj ba mani nam se te politike.
Frajer obicni ublehas, ulozio je a nikad marke nije dobio, pere pare i budala to zna.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
ni prvi ni posljedni put d a se prica o napustanju lige, sta ce Borac ako odstupi iz lige, nema alternative, da igra kup rs-a, koji nepriznaje nfsBiH, samim time nema Evrope, samim time nema ni para vise iz Evrope, tako da je to supljak, tj. iz supljeg u prazno. Gracić, heh, znaci jarane, ako nemas uslove za Evropu, nemas dogovoreno, sta se ljutis ili "ljutis", to je isto da ja udjem u tramvaj i izbaci me reva jer namam kartu, i ja kao ljut necu vise nikad se voziti tramvajem, jer, hmmm, ja sam kriv....
počistiti ispred svoje avlije...
počistiti ispred svoje avlije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.