FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bacelonafan
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bacelonafan » 28 maj 2013, 20:57

JohnLennon je napisao/la:Jos jedan nebojebani lobotomac...
Jes' prijatelju, u pravu si. :mrgreen:
za tebe sam doktor nauka,nisam ti ja kriv sto si naslijedio psihicki poremecaj,opterecen si Barsom,ja na vasu temu nebi ni slova napisao jer me zanimate ko lanjski snijeg,a ti ovdje smaras to su cinjenice,a sve sto ti pricas su nebuloze i dezinformacije!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 maj 2013, 21:00

bacelonafan je napisao/la:treba ovom Perezu prodat ove nase otpadke ako ima takvih iz nase skole,jer ima zestoke komplexe,kupio bi i cistacicu iz Varse da moze :lol:
Bio je Perez zainteresovan za Thiaga jer mu je kao Isco preskup a namirisao je Alcantarinu klauzulu od 18 miliona.
Zafrkan je Pero. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 28 maj 2013, 21:01

bluemania je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:A ovi sto spominju engleske skole,razlika je kad dovedes 20 igraca po 16-17-18 godina iz cijele evrope,i razlika je kad imas svoje igrace od pjetlica do seniorskog tima,pa Man UTD koliko ima svojih igraca iz svog pogona u prvih 11,i te sto ima su tarabe zestoke
istina
ovdje ima par forumasa koji se razumiju u tematiku,a ostali pisu onako reda radi,pojma nemaju o nekim stvarima a misle da sve znaju,to je najveci problem ovdje,jer nicije misljenje nece da uvaze!

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 28 maj 2013, 21:05

Zajeban nam ovaj sustav obrazovanja kad samoprozvani doktori ne znaju da se rijec nakon znaka interpunkcije odvaja razmakom. :mrgreen:
nisam ti ja kriv sto si naslijedio psihicki poremecaj
misle da sve znaju,to je najveci problem ovdje,jer nicije misljenje nece da uvaze!
Jos jedan nedojebani lobotomac koji kao i svaki dobri barcaboy pobije sebe dok kazes sopran saksofon.

btw. dobar vam onaj otpadak od kapitena sto je sa Madridom pobro sve na indivudualnoj i kolektivnoj sceni :mrgreen:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 28 maj 2013, 21:06

JohnLennon je napisao/la:Kupovina nije jednako sto i kradja.
Nemoj zezati Lenone....kad znaš i sam: 18 milki za igraca kakav je Thiago je vrhunska krađa i otimacina tuđe imovine - za zatvora :mrgreen: :P :lol:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 28 maj 2013, 21:08

bacelonafan je napisao/la:A ovi sto spominju engleske skole,razlika je kad dovedes 20 igraca po 16-17-18 godina iz cijele evrope,i razlika je kad imas svoje igrace od pjetlica do seniorskog tima,pa Man UTD koliko ima svojih igraca iz svog pogona u prvih 11,i te sto ima su tarabe zestoke
Slažem se u potpunosti.. :mrgreen:
Nego dobar ti nick,jel ti to tastatura nije radila?

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 28 maj 2013, 21:09

bluemania je napisao/la: Nemoj zezati Lenone....kad znaš i sam: 18 milki za igraca kakav je Thiago je vrhunska krađa i otimacina tuđe imovine - za zatvora :mrgreen: :P :lol:
A yebiga. Ko je kriv uistinu pametnom Rosellu koji na Adriana stavi otkupnu klauzulu 90 miliona eura, a Thiaga pusta za 18 :lol:
btw. dobar vam ovaj novi lobotomac, makar nema u njemu hljeba da dostigne tebe. Ti si ipak ovdje coban svog stada :mrgreen:
Narin je napisao/la:Nego dobar ti nick,jel ti to tastatura nije radila?
Ma paralelno registraciji kuckao doktorat pa se smeo :mrgreen:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 28 maj 2013, 21:10

Pustite bola ´coeka, to je neki boćalonafen ili kako vec, valjda zna sta pise... :lol: :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 28 maj 2013, 21:13

M4kaveli je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:treba ovom Perezu prodat ove nase otpadke ako ima takvih iz nase skole,jer ima zestoke komplexe,kupio bi i cistacicu iz Varse da moze :lol:
Bio je Perez zainteresovan za Thiaga jer mu je kao Isco preskup a namirisao je Alcantarinu klauzulu od 18 miliona.
Zafrkan je Pero. :mrgreen:
Tiago nije otpadak on bi za Real bio BINGO jer oni imaju Modrica,al Tiago otpada,mogu dobiti Batru mozda ako budemo raspolozeni,ili nekog ovog Olgera ili kako se vec zvao onaj kloc! Sto se Lenona tice,bas covjek mora biti lud pa sa njim nastaviti raspravu,od ovog momenta decko ide na blok,nisam taj nivo da pricam sa takvim ljudima!Sto se tice lobotomije vjerovatno da zivis pet svojih jadnih zivota,neces raditi gdje ja radim,niti ces to ikad moci da radis,jer zahtijeva puno mozganja i odgovornosti! P.S nisam primitivac da vrijedjam nikog pa ni tebe,jer se time spustam na tvoj seljacko-papanski nivo koji nosis iz kuce,isfrustrirani malo jazavac,koji ujutro mrzi sam sebe a popodne cijeli svijet!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 28 maj 2013, 21:14

Ljudi nemojte zaboraviti Bojana da li ce Milan otkupiti njegov ugovor ili ne ? Evo sta sam ja nasao na fb
Prema navodima EL MUNDO DEPORTIVA, 22-godišnji napadač Bojan Krkić, koji trenutno igra u Milanu je potpisao stalni ugovor u vrijednosti od 5 milijuna eura. Podsjetimo, Krkić je bio na pozajmnici iz Barcelone.
Zna li neko nesto vise u vezi ovoga
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 maj 2013, 21:16

Evo je @Lenonne samo za tebe. :P

slika

Messi Thiago ove sezone ima vise osvojenih trofeja od Cristiana Ronalda. :o
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 28 maj 2013, 21:17

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oblise me suze. Hahahhahaha koji kralj.

@mandrake. Ustvari, tehnicki. United ce platiti onoliko koliko bacelona zahtijeva. Ni manje ni vise.

@Makaveli. Za godinu dana Midzo junior prestize Midzu seniora po visini. Vec su tu neđe. 8-)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 maj 2013, 21:20

JohnLennon je napisao/la:@Makaveli. Za godinu dana Midzo junior prestize Midzu seniora po visini. Vec su tu neđe. 8-)
Ma haj sto on prestize Messija po visini, ali sto ovako mlad osvaja vise od Ronalda kojeg placaju 10 mil po sezoni. :o

OT, Crujff opet kritikovao upravu.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 28 maj 2013, 21:49

A kako nece kritikovati upravu kad su debili.
28-godišnjem Adrianu prave novi ugovor do 2017 uz klauzulu 90 miliona , a 22-godišnjeg Thiaga ( kojeg su sami nazivali velikim prospektom Barce) puštaju za 18 :o :shock:
jbg , to nisu normalna posla.

I u pravu je Krojf kad kaže da diletanti koji veze nemaju sa fudbalom, danas vode Barcu.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 maj 2013, 21:54

bluemania je napisao/la:A kako nece kritikovati upravu kad su debili.
28-godišnjem Adrianu prave novi ugovor do 2017 uz klauzulu 90 miliona , a 22-godišnjeg Thiaga ( kojeg su sami nazivali velikim prospektom Barce) puštaju za 18 :o :shock:
jbg , to nisu normalna posla.

I u pravu je Krojf kad kaže da diletanti koji veze nemaja sa fudbalom, danas vode Barcu.
To je bila greska, ali mislim da se sada kaju u upravi jer je sve na Thiagu.
Jeste Crujjf u pravu.
Mozda bi najbolje rjesenje bilo vratiti Laportu koji zna znanje. :?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 maj 2013, 22:20

M4kaveli je napisao/la:
I zna li neko koji je cilj ovom @Saurmanu ? :?
Bayern istrese 40 miliona za zadnjeg veznog, pazi to i jos 37 za Gotzea. :o

Da i šta s tim.? Zamisli sad kažem Martinez je odbio City i 120 mil a prihvatio je Bayern i 40 mil.Ipak je on izabrao sport a ne novac. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 28 maj 2013, 22:27

Rosell je glupan kakvog nema, Laporta je gospodin za doticnu ublehu :!:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 maj 2013, 22:39

@Saurman nemoj vise, prica ti zjapi kolega.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 28 maj 2013, 23:11

Borussia Dortmund forward Marco Reus (23) has been in Barcelona today, to record a football boots commercial

El Barça ofrecerà 17 millones más la cesión de Gerard Deulofeu por Marco Reus del Borussia Dortmund

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 maj 2013, 23:15

Ozren je napisao/la:Borussia Dortmund forward Marco Reus (23) has been in Barcelona today, to record a football boots commercial

El Barça ofrecerà 17 millones más la cesión de Gerard Deulofeu por Marco Reus del Borussia Dortmund
Umro bih od količine sperme koja bi iscurila iz mene kad bi se ovo desilo.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 28 maj 2013, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.