Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Dobar mali Gofin ima šlifa, fali mu ono nešto da se popne do visina, jedva čekakam izvještaj velikog MaGiCe sa ovog meča

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta ti cekas, provokatoru gorazdevacki
Klasika. Zagrevanje protiv talentovanog ali ne i konstantnog igraca. Uobicajeno za Djokovica da otvori Major traljavo tj. u prvoj brzini. Jedino sto je vazno: nije gubio setove, jer mi se ne nose neke @Unofficialpage-ove gluposti na avataru.
Klasika. Zagrevanje protiv talentovanog ali ne i konstantnog igraca. Uobicajeno za Djokovica da otvori Major traljavo tj. u prvoj brzini. Jedino sto je vazno: nije gubio setove, jer mi se ne nose neke @Unofficialpage-ove gluposti na avataru.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:Sta ti cekas, provokatoru gorazdevacki![]()
Jasno je bilo da je Goffan izgubio mec nakon duple u 1. setu, tad je bilo gotovo, da je i uzeo vjerovatno ne bi opet pobjedio ali bi Novaka vise namucio.
EDIT: Sutra Roger 3. mec na Suzan Lenglen (ne znam kako se tacno pise
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
A ništa druže Beogradski, iscrpan izvještaj sinoć si već najavio kako Nole bez ikakvih problema ide do kraja kako se čuvo prije ovog,a bogami i mali Gofin ga dobro namučiMaGiCa je napisao/la:Sta ti cekas, provokatoru gorazdevacki![]()
Aha ma pusto mu Nole ba, da se bolje zagrijeMaGiCa je napisao/la:Klasika. Zagrevanje protiv talentovanog ali ne i konstantnog igraca. Uobicajeno za Djokovica da otvori Major traljavo tj. u prvoj brzini. Jedino sto je vazno: nije gubio setove, jer mi se ne nose neke @Unofficialpage-ove gluposti na avataru.
A malog si uzo momački, pa NOle nema ni teoretske šanse da izgubi set do Rafe, ti se samo kladiš kad si u dobitnoj kombinaciji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kad Rafa sutra igra ? ?
Al' nije mi jasno kako ce izgubit pet setova protiv Dimitrova, Kohlija (eventualno) i Haasa vjerovatno
Ovog patka u 2. kolu ne racunam, cuj 12:10 s Dodigom 5. set
Ovog patka u 2. kolu ne racunam, cuj 12:10 s Dodigom 5. set
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
legenda
Ma znam i ja da nece izgubit ni seta do Rafe, u to sam siguran ne 100% vec 200%, ovo "kladjenje" je bezveze, igra
Ma znam i ja da nece izgubit ni seta do Rafe, u to sam siguran ne 100% vec 200%, ovo "kladjenje" je bezveze, igra
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@legenda Francovog kluba
Prvo, nije tacno da se kladim samo kad imam upperhand.
Drugo, tacno je da sam napisao da smatram da Djokovic kalkulise. Pravog Djokovica cemo videti u drugoj sedmici RGa. Isuvise je to veliki igrac, da bi naprosto "ispao iz forme" uoci jedinog GSa koji mu nedostaje.
@Edin TM87
Ne mora da izgubi 5 setova. Dovoljna su i tri na jednom mecu. A nije da ga Dimitrov, Kohlschreiber i Haas nisu nikad pobedili.
@Unofficialpage
Uvek mozes prijatelju da se povuces iz opklade, ako smatras da sam te prevario prilikom postavljanja iste.
Prvo, nije tacno da se kladim samo kad imam upperhand.
Drugo, tacno je da sam napisao da smatram da Djokovic kalkulise. Pravog Djokovica cemo videti u drugoj sedmici RGa. Isuvise je to veliki igrac, da bi naprosto "ispao iz forme" uoci jedinog GSa koji mu nedostaje.
@Edin TM87
Ne mora da izgubi 5 setova. Dovoljna su i tri na jednom mecu. A nije da ga Dimitrov, Kohlschreiber i Haas nisu nikad pobedili.
@Unofficialpage
Uvek mozes prijatelju da se povuces iz opklade, ako smatras da sam te prevario prilikom postavljanja iste.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@MaGiCa
Ne povlascim se, ovo je ionako zabava, ne smatram da si me prevario, sam sa usao u ovo
S
Ne povlascim se, ovo je ionako zabava, ne smatram da si me prevario, sam sa usao u ovo
S
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Sad gledam rafine hajlajtse sa proslog RG-a i vidim kakva je to igra bila..kakav forehand u finalu, ne sjecam se boljeg sa njegove strane
Vrati li onu formu i ako bude zdravlja bice svega!!
Vrati li onu formu i ako bude zdravlja bice svega!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Đoković u drugom setu imao samo 5 winnera. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ofanzivna masina.Monolog je napisao/la:Đoković u drugom setu imao samo 5 winnera.
Ne. Pomesali ste ga sa Nadalom. On je ofanzivna masina, pogotovo je to bio u mecu sa Gulbisom i sa legendarnih 13 winnera spram Ernetsovih 57.
Jedva cekam to projektovano epsko polufinale, pa da vidimo opet Nadala kako ofanzivno unistava Djokovica.
Jer, kad citam doajene ovog foruma tipa @adnan24, @Virtu4l, @samosarajvo i sl. sticem utisak da je Nadal nekakav mitski junak, gladijator, ali i nezni poeta, koji ne zeli da bas winnerima pobedjuje protivnike (nekako mu je to isuvise brutalno, ne ide mu uz karakter
), vec ih grinduje dok ih fizicki ne izmori i ubaci u error mode. Zasto bi ih on pobedjivao, kada je bolje da oni to sami obave
Takav je umetnik tenisa taj Rafa Nadal.

A MaGiCa, stari troll ovog foruma, treba da se stidi - sto ne ume takvu jednu istinu da prepozna.
Jedva cekam to projektovano epsko polufinale, pa da vidimo opet Nadala kako ofanzivno unistava Djokovica.
Jer, kad citam doajene ovog foruma tipa @adnan24, @Virtu4l, @samosarajvo i sl. sticem utisak da je Nadal nekakav mitski junak, gladijator, ali i nezni poeta, koji ne zeli da bas winnerima pobedjuje protivnike (nekako mu je to isuvise brutalno, ne ide mu uz karakter
Takav je umetnik tenisa taj Rafa Nadal.
A MaGiCa, stari troll ovog foruma, treba da se stidi - sto ne ume takvu jednu istinu da prepozna.
@MaGica apsolutno tačno,ali samo da se skrene pažnja na jednu momčinu od 35 godina koji je jučer dobio Ruffina i obezbijedio prolazak u drugo kolo koji je dva puta dobijao nagradu za najbolji povratak u tenisu koji je 12 nosilac na ovom turniru i koji igra jedan od najljepših udaraca u tenisu jednoručni bekhend i koji je nedavno dobio i samog Noleta na jednom turniru a normala riječ je o HAASU 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma Tomy je teniski virtuoz nema se tu sta dodati.Njemu su povrede iscupale broj 1 i veliki broj GS tituladrughi je napisao/la:@MaGica apsolutno tačno,ali samo da se skrene pažnja na jednu momčinu od 35 godina koji je jučer dobio Ruffina i obezbijedio prolazak u drugo kolo koji je dva puta dobijao nagradu za najbolji povratak u tenisu koji je 12 nosilac na ovom turniru i koji igra jedan od najljepših udaraca u tenisu jednoručni bekhend i koji je nedavno dobio i samog Noleta na jednom turniru a normala riječ je o HAASU
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Paire i drop shotovi.
Frajer je u nekom yebenom modu.
Frajer je u nekom yebenom modu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Gulbis ce da osvoji ovaj RG.. 

Kol'ko su pojedinci iskompleksirani Nadalom da na svaku rijec o Novaku ide 10 o Nadalu.Jos nekakve slike s golfa postavljaju koje ne znam ni ja sta treba da pokazu.
Sijsling poslije 3-0 protiv Melzera sad ima 2-0 protiv Robreda...
Sijsling poslije 3-0 protiv Melzera sad ima 2-0 protiv Robreda...
Sta prokocka Monfils.
5 set lopti na svoj servis, 40-0, pa jos dvije.
5 set lopti na svoj servis, 40-0, pa jos dvije.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.