Lovacke price
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Lovacke price
Vjerovatno je svako od nas makar jednom u zivotu bio osudjen da slusa neku "lovacku pricu"-pricu koja doslovno nema veze sa stvarnoscu,i koja je itekako smijesna onome ko je slusa iz razloga sto zna da nema sanse da su se dogadjaji iz te price zaista dogodili. Napisite neku lovacku pricu koju ste vi culi 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Lovacke price
Bas danas smo se smijali ovom jednom jaranu. Sjedimo mi, pricamo mogli bi neku pijanku napravit za kraj skole, nismo odavno ovo ono. Kad on kaze, joj momci kako je fol dobro tuborg pivo, neku noc ja kod amidze bio, popio 34 komada. Ja gledam, kontam zeza se lik, kad on mrtav ozbiljan, kaze joj to oni mali bili, 0.33l. I onda nas pola sata uvjeravo da je popio 34 yebena tuborga

Izo i Nispa. 

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Objasnili i prekucali sve što se toga tiče.Johny je napisao/la:Izo i Nispa.
DRUG NEBI TI PUNCA
Meni je najjaca koju sam cuo,kad nam je lik (meni i mom drustvu) pricao kad ga je jednom policija ganjala,a on vozio BMW X5,i potjera za njim nevidjena i on skrene prema rijeci Sani,i ide 220 km/h a kocnice mu otkazale,i on kaze sta cu jbg razbijem onu tablu gdje je kazaljka koja pokazuje brzinu,i vratim kazaljku na 0 i auto odmah stane.Kaze sta cu bolje i da me uhvate nego da poginem 

Ta prica je pocela od skutera vidim sad je dosla do Bembare , garant ce neko ispricati varijantu i sa podmornicom.Sabinho je napisao/la:Meni je najjaca koju sam cuo,kad nam je lik (meni i mom drustvu) pricao kad ga je jednom policija ganjala,a on vozio BMW X5,i potjera za njim nevidjena i on skrene prema rijeci Sani,i ide 220 km/h a kocnice mu otkazale,i on kaze sta cu jbg razbijem onu tablu gdje je kazaljka koja pokazuje brzinu,i vratim kazaljku na 0 i auto odmah stane.Kaze sta cu bolje i da me uhvate nego da poginem
Ne znam druze tako nam covjek isprica jbg,ja kontam sta je ovo sta prica covjek.Moguce da je neka univerzalna prica za takve likove.Johny je napisao/la:Ta prica je pocela od skutera vidim sad je dosla do Bembare , garant ce neko ispricati varijantu i sa podmornicom.Sabinho je napisao/la:Meni je najjaca koju sam cuo,kad nam je lik (meni i mom drustvu) pricao kad ga je jednom policija ganjala,a on vozio BMW X5,i potjera za njim nevidjena i on skrene prema rijeci Sani,i ide 220 km/h a kocnice mu otkazale,i on kaze sta cu jbg razbijem onu tablu gdje je kazaljka koja pokazuje brzinu,i vratim kazaljku na 0 i auto odmah stane.Kaze sta cu bolje i da me uhvate nego da poginem

To ti se zove Mahalska recitacijaSabinho je napisao/la:Ne znam druze tako nam covjek isprica jbg,ja kontam sta je ovo sta prica covjek.Moguce da je neka univerzalna prica za takve likove.Johny je napisao/la:Ta prica je pocela od skutera vidim sad je dosla do Bembare , garant ce neko ispricati varijantu i sa podmornicom.Sabinho je napisao/la:Meni je najjaca koju sam cuo,kad nam je lik (meni i mom drustvu) pricao kad ga je jednom policija ganjala,a on vozio BMW X5,i potjera za njim nevidjena i on skrene prema rijeci Sani,i ide 220 km/h a kocnice mu otkazale,i on kaze sta cu jbg razbijem onu tablu gdje je kazaljka koja pokazuje brzinu,i vratim kazaljku na 0 i auto odmah stane.Kaze sta cu bolje i da me uhvate nego da poginem

Nekad u Argentini treniro sam Maradonu
prohodo s Tony Braxton, a bario Madonnu
kunem ti se casna rijec, samo nemoj nikom rec
bilo je bum-bum I tras-tras al nije htjela lec
pa smo brijali stojecki dok me vozila u Mecki
znala je da smo kompici ja I Prosinecki
da sam vlasnik Coca-Cole I McDonalds restorana
ja I De Niro skvadra iz starih dana
kad sam bio sa Kournikovom vidjeli smo Elvisa
igrali smo tenisa pa me hvatala za penisa
ja sam stara iskusnjara koja uvijek nesto znjara
uvijek ima hrpu para, kad me vide vicu "Evo cara"
Imam Kawasakija I tigra zvanog Saro
sve sam trebe znjaro, I Witney I Britney karo
za cijeli stadion zavrtio sam rundu
na motoru 300 na sat za sekundu
Ovo je bilo bas davno, djeca mi bili po desetak, dvanest godina mozda, i igramo se ispred zgrade i tako pricamo kad jedan drug nama prica kako se on kao na ljetnom raspustu vozio helikopterom i prica on nama prica, a mati mu na balkonu stoji i slusa to i zagalami zena sa balkona NE LAZI BOLAN i mi padamo zajebavamo ga a on dize glavu i odgovara materi JESAM MAMA, JESAM BOGA MI, NE ZNAS TI ZA TO AL JESAM
i dan danas ga za to znam zajebavat.
A dobro znam da smo za tog druga govorili kako cemo jedan dan moc knjigu napisat njegovih lazi i izmisljotina, a na kraju je ispo dobar momak, taxista

A dobro znam da smo za tog druga govorili kako cemo jedan dan moc knjigu napisat njegovih lazi i izmisljotina, a na kraju je ispo dobar momak, taxista

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
chily-rz je napisao/la:Nekad u Argentini treniro sam Maradonu
vozim lamborghini, a imo sam ferrarija.
hodam s dve blizanke, jedna mlađa, druga starija.
baš prije par dana došo iz japana,
dero sam janet jackson još dok je bila đana,
onda išo sam u tokio u posjetu kod rodbine
po play station 3, dvojku imam četri godine.
kad sam došo doma našo poruku "nazovi me"
od jennifer lopez kaže da voli me, al boli me.
prošo sve i svašta, stara manga, bujna mašta,
svi me znaju, kažu: "gadan je, nikom ne prašta".
učio me bruce lee, susjed mi je ice-t,
nigdje ja ne plaćam ulaz, s clintonom sam bliski.
Hvala ti sto me potsjeti na tu stvar.

klasik je napisao/la:Ovo je bilo bas davno, djeca mi bili po desetak, dvanest godina mozda, i igramo se ispred zgrade i tako pricamo kad jedan drug nama prica kako se on kao na ljetnom raspustu vozio helikopterom i prica on nama prica, a mati mu na balkonu stoji i slusa to i zagalami zena sa balkona NE LAZI BOLAN i mi padamo zajebavamo ga a on dize glavu i odgovara materi JESAM MAMA, JESAM BOGA MI, NE ZNAS TI ZA TO AL JESAM![]()
![]()
![]()
![]()
i dan danas ga za to znam zajebavat.

Nista rodjak,ova je jos bolja..Dzoni je napisao/la: Hvala ti sto me potsjeti na tu stvar.![]()
[youtube][/youtube]
- Rekordmeister
- Kontakt:
Imam ja rodjaka on je u svom svjetu,covjek sjedi u kuci po citav dan i namislja sta ce slagati,pola Bihaca zna za njegove lovacke jer jednostvano ne mozes sa njim normlano pricati uvjek ti isprica bar 2-3 lovacke al to su one tako ocite da je za nepovjerovati da on ne konta da je porvidan i glup ko stativa jedna od najacih ti lovacki jeste upravo ova koju cu ja sad ispricati.
On ima onog starog Pola prva linija godiste cini mi se 1982/3.I on to auto u zlato okiva i prica nama ima par godina kako je on na jednoj benzinskoj u gradu naletio na nekog svabu al kaze pravi svabo i cura lafo neki turisti dosli u obilazak rijeke Une.I kako je taj svabo njemu davao 10.000 eura nama za tog pola da ga vozi za Njemacku da ga sebi frizira kako je takvog istog imao njegov stari davno davno.I naravno on nije pristao i ponudio mu svabo da se trkaju do Cazina to je neki hajmo reci 30-setak kilometara,a svabo vozi Audi TT.I dalje on prica kako je svabo nagazio njega preko ravnika jednog prema Cazinu kaze kad sam ja stiso gas ostavim ti ja svabu iz sebe kilometar,kad mene svabo zove na telefon stani stani prvo prosirenje stani ne mogu te pratiti,kaze da je rekao svabi nema odustajnja cekam te u Cazinu i dalje prica on kako ide haman 200 na sat kad pored njega se stvorio neki bjesni motor i kaze lik meni lupa od prozor ja otvori prozor kad ce meni lik na motoru ili daj gasa ili se smakni sa ceste,kaze zamisli ja idem 200 koliko tek motor,i na kraju te price kao svabo dosao do Cazina nakon pola sata i molio ga da mu proda Pola pa dizao haubu slikao kaze ovo je zvjer.
Eh sad nista tu nebi bilo cudno da nije sve ovo naveo ; Odkud pravi svabo zna nas jezik,rodjak u mene ne zna dobro Bosanski kamol svabski tako tecno da se oni mogu dogovarati oko auta i trke i toga svega
Dje ce Polo ostaviti pola sata iza sebe TT do Cazina kad od Bihaca do Cazina normalne voznje ima pola sata
Najace od svega on ide 200 i motor isto 200 i upoprice se i njemu motorista lupa od prozor i na toj istoj brzini prica sa njim a ovaj na 200 otvara prozor
a motorista vizir na kacigi
Svabo daje 10.000 eura za Pola

Odkud svabi njegov broj telefona i opet na kojem se oni jeziku tako tecno sporazumjevaju

On ima onog starog Pola prva linija godiste cini mi se 1982/3.I on to auto u zlato okiva i prica nama ima par godina kako je on na jednoj benzinskoj u gradu naletio na nekog svabu al kaze pravi svabo i cura lafo neki turisti dosli u obilazak rijeke Une.I kako je taj svabo njemu davao 10.000 eura nama za tog pola da ga vozi za Njemacku da ga sebi frizira kako je takvog istog imao njegov stari davno davno.I naravno on nije pristao i ponudio mu svabo da se trkaju do Cazina to je neki hajmo reci 30-setak kilometara,a svabo vozi Audi TT.I dalje on prica kako je svabo nagazio njega preko ravnika jednog prema Cazinu kaze kad sam ja stiso gas ostavim ti ja svabu iz sebe kilometar,kad mene svabo zove na telefon stani stani prvo prosirenje stani ne mogu te pratiti,kaze da je rekao svabi nema odustajnja cekam te u Cazinu i dalje prica on kako ide haman 200 na sat kad pored njega se stvorio neki bjesni motor i kaze lik meni lupa od prozor ja otvori prozor kad ce meni lik na motoru ili daj gasa ili se smakni sa ceste,kaze zamisli ja idem 200 koliko tek motor,i na kraju te price kao svabo dosao do Cazina nakon pola sata i molio ga da mu proda Pola pa dizao haubu slikao kaze ovo je zvjer.
Eh sad nista tu nebi bilo cudno da nije sve ovo naveo ; Odkud pravi svabo zna nas jezik,rodjak u mene ne zna dobro Bosanski kamol svabski tako tecno da se oni mogu dogovarati oko auta i trke i toga svega

Dje ce Polo ostaviti pola sata iza sebe TT do Cazina kad od Bihaca do Cazina normalne voznje ima pola sata

Najace od svega on ide 200 i motor isto 200 i upoprice se i njemu motorista lupa od prozor i na toj istoj brzini prica sa njim a ovaj na 200 otvara prozor
a motorista vizir na kacigi

Svabo daje 10.000 eura za Pola

Odkud svabi njegov broj telefona i opet na kojem se oni jeziku tako tecno sporazumjevaju

Rekordmeister je napisao/la:Imam ja rodjaka on je u svom svjetu,covjek sjedi u kuci po citav dan i namislja sta ce slagati,pola Bihaca zna za njegove lovacke jer jednostvano ne mozes sa njim normlano pricati uvjek ti isprica bar 2-3 lovacke al to su one tako ocite da je za nepovjerovati da on ne konta da je porvidan i glup ko stativa jedna od najacih ti lovacki jeste upravo ova koju cu ja sad ispricati.
Eh sad nista tu nebi bilo cudno da nije sve ovo naveo ; Odkud pravi svabo zna nas jezik,rodjak u mene ne zna dobro Bosanski kamol svabski tako tecno da se oni mogu dogovarati oko auta i trke i toga svega![]()
![]()
Dje ce Polo ostaviti pola sata iza sebe TT do Cazina kad od Bihaca do Cazina normalne voznje ima pola sata![]()
![]()
a motorista vizir na kacigi![]()
![]()
![]()
![]()
Svabo daje 10.000 eura za Pola![]()
![]()
![]()

Kad smo vec kod Bihaca druze,ja na prvoj godini zivio u onom domu kod stadiona,i bio nekakav sa nama iz Cazina lik slaga cim zine,i mi jednom krenuli kuci za Novi i pitamo njega jel ti ostajes za vikend u domu,kaze ne ja upravo ode za Italiju.A pricao vazda nesto da ide za Italiju,i nestade on iz sobe sa torbom.I mi kroz Srbljane,i vidimo njega iz busa kako stopa na onoj petlji za Cazin

Rodjak ti je ovisnik o heroinuRekordmeister je napisao/la:Imam ja rodjaka on je u svom svjetu,covjek sjedi u kuci po citav dan i namislja sta ce slagati,pola Bihaca zna za njegove lovacke jer jednostvano ne mozes sa njim normlano pricati uvjek ti isprica bar 2-3 lovacke al to su one tako ocite da je za nepovjerovati da on ne konta da je porvidan i glup ko stativa jedna od najacih ti lovacki jeste upravo ova koju cu ja sad ispricati.
Eh sad nista tu nebi bilo cudno da nije sve ovo naveo ; Odkud pravi svabo zna nas jezik,rodjak u mene ne zna dobro Bosanski kamol svabski tako tecno da se oni mogu dogovarati oko auta i trke i toga svega![]()
![]()
Dje ce Polo ostaviti pola sata iza sebe TT do Cazina kad od Bihaca do Cazina normalne voznje ima pola sata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odkud svabi njegov broj telefona i opet na kojem se oni jeziku tako tecno sporazumjevaju![]()
![]()

Johny je napisao/la:Ta prica je pocela od skutera vidim sad je dosla do Bembare , garant ce neko ispricati varijantu i sa podmornicom.Sabinho je napisao/la:Meni je najjaca koju sam cuo,kad nam je lik (meni i mom drustvu) pricao kad ga je jednom policija ganjala,a on vozio BMW X5,i potjera za njim nevidjena i on skrene prema rijeci Sani,i ide 220 km/h a kocnice mu otkazale,i on kaze sta cu jbg razbijem onu tablu gdje je kazaljka koja pokazuje brzinu,i vratim kazaljku na 0 i auto odmah stane.Kaze sta cu bolje i da me uhvate nego da poginem

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Rekordmeister
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Rekordmeister je napisao/la:Imam ja rodjaka on je u svom svjetu,covjek sjedi u kuci po citav dan i namislja sta ce slagati,pola Bihaca zna za njegove lovacke jer jednostvano ne mozes sa njim normlano pricati uvjek ti isprica bar 2-3 lovacke al to su one tako ocite da je za nepovjerovati da on ne konta da je porvidan i glup ko stativa jedna od najacih ti lovacki jeste upravo ova koju cu ja sad ispricati.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je vrhunska lovacka prica
![]()
![]()
![]()
Kad smo vec kod Bihaca druze,ja na prvoj godini zivio u onom domu kod stadiona,i bio nekakav sa nama iz Cazina lik slaga cim zine,i mi jednom krenuli kuci za Novi i pitamo njega jel ti ostajes za vikend u domu,kaze ne ja upravo ode za Italiju.A pricao vazda nesto da ide za Italiju,i nestade on iz sobe sa torbom.I mi kroz Srbljane,i vidimo njega iz busa kako stopa na onoj petlji za Cazin![]()
![]()
Kad mi napomenu tu petlju ima jedna anegdota da umres od smjeha lako se moze svrstati u lovcaku al nije ima 100 ljudi koji ti mogu ovu pricu potvrditi,prije 3 godine za 1 maj ekipa je bila dole ispod mosta pekla janje i sad valjda je dosao gazda cije je to bilo zemljiste otjerao ih da on moze sa svojom familijom biti tu,i sad oni skinuli tako polu peceno janje na raznju i odnjeliga gore do ceste nama ondje uz most a ovaj jedan otisao po kombi koji je bio parkiran na onoj benzinskoj da potrpa janje i pice i da idu negdje drugo,i dok je taj otisao po kombi a ovi se dole vratili po pice naidje ekipa iz Cazina u autu i ugrade im janje polu peceno na raznju hahaha

Tema za Secka
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Svaka mahala ima takvog lika. Ja ću ispričati nekoliko gluposti vezanih za urbanu legendu u vidu Tomija.
"Bio sam kod tetke i tetka u Zagrebu na moru. Otišao na kraju školske godine i biću tamo do početka naredne. Tako sam uvijek radio, jbg ljudi imaju para i uvijek me gotive. Znaš kakvu vilu imaju - bazen, teniski teren, basket teren, a može se i malog fudbala raspaliti. Nema, rođak zovne svoje prijatelje i mi se tu igramo, kupamo i zajebavamo po cijeli dan. Al', jednom to dosadilo i kaže rođak da idemo do marine i da se igramo u podmornici. Haj', djeca k'o djeca, odemo mi tamo, malo igrali rata, malo žmire, kad rođak ode u kabinu i pokrenu podmornicu. Mi ga furamo da ne staje i da idemo dokle imamo goriva. I plovio je on tako 2-3 sata, kad nas napadoše gusari. Šta ćeš, ljudi baciše neke kuke, čujemo dernjavu, pucnjeve i mi odemo na drugu stranu podmornice, otvorimo prozore i počnemo pucat iz pumparica. Oni shvatili da ne mogu protiv nas i pobjegnu, a mi se vratimo kući. Tetka i tetak nisu imali pojma da smo tog dana ratovali s gusarima."
"Uhvatio sam ja bumbara prošle godine i ponesem ga kući. Stavim ga u teglu, upalim tv, a tamo neka emisija o dresiranju pasa. I, ja kontam da mogu bumbara izdresirati. Počnem ja njemu nešto objašnjavati, on leti u onoj tegli k'o da me razumije. Pa ja sa onim normalnim radnjama poput "leti" ili "spusti se", kad bumbar fakat to radi. Šta ću, vidim ja da je shvatio neke stvari, neće pobjeć i neće me ubost, pa ja njeg pustim po sobi, on leti, zajebava se i vrati se opet meni i ja ga stavim u teglu. Tako sam ga vremenom naučio da mi bude na ramenu i da smije samo minutu biti. Kad otkuca minuta, on ode s jednog na drugo rame i opet bude tačno minutu. Stara mi na kraju rekla da mučim džaba bumbara i ja odem do kanjona i pustim ga."
Ima još par u vezi daljinskog koji otvara vrata Nou Kampa, kao i udaranje granate reketom, al' ne da mi se sad pisat o tome.

"Bio sam kod tetke i tetka u Zagrebu na moru. Otišao na kraju školske godine i biću tamo do početka naredne. Tako sam uvijek radio, jbg ljudi imaju para i uvijek me gotive. Znaš kakvu vilu imaju - bazen, teniski teren, basket teren, a može se i malog fudbala raspaliti. Nema, rođak zovne svoje prijatelje i mi se tu igramo, kupamo i zajebavamo po cijeli dan. Al', jednom to dosadilo i kaže rođak da idemo do marine i da se igramo u podmornici. Haj', djeca k'o djeca, odemo mi tamo, malo igrali rata, malo žmire, kad rođak ode u kabinu i pokrenu podmornicu. Mi ga furamo da ne staje i da idemo dokle imamo goriva. I plovio je on tako 2-3 sata, kad nas napadoše gusari. Šta ćeš, ljudi baciše neke kuke, čujemo dernjavu, pucnjeve i mi odemo na drugu stranu podmornice, otvorimo prozore i počnemo pucat iz pumparica. Oni shvatili da ne mogu protiv nas i pobjegnu, a mi se vratimo kući. Tetka i tetak nisu imali pojma da smo tog dana ratovali s gusarima."

"Uhvatio sam ja bumbara prošle godine i ponesem ga kući. Stavim ga u teglu, upalim tv, a tamo neka emisija o dresiranju pasa. I, ja kontam da mogu bumbara izdresirati. Počnem ja njemu nešto objašnjavati, on leti u onoj tegli k'o da me razumije. Pa ja sa onim normalnim radnjama poput "leti" ili "spusti se", kad bumbar fakat to radi. Šta ću, vidim ja da je shvatio neke stvari, neće pobjeć i neće me ubost, pa ja njeg pustim po sobi, on leti, zajebava se i vrati se opet meni i ja ga stavim u teglu. Tako sam ga vremenom naučio da mi bude na ramenu i da smije samo minutu biti. Kad otkuca minuta, on ode s jednog na drugo rame i opet bude tačno minutu. Stara mi na kraju rekla da mučim džaba bumbara i ja odem do kanjona i pustim ga."

Ima još par u vezi daljinskog koji otvara vrata Nou Kampa, kao i udaranje granate reketom, al' ne da mi se sad pisat o tome.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.