Yucca je napisao/la:Conte je pobijedio koristeci moj sistem sa mojih 3-5-2 osvojili su dva scudetta![]()
![]()
![]()
![]()
Mazzarri show izjavio koji pacenik![]()
![]()
![]()
A gdje mu je certifikat patentnog zavoda
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Yucca je napisao/la:Conte je pobijedio koristeci moj sistem sa mojih 3-5-2 osvojili su dva scudetta![]()
![]()
![]()
![]()
Mazzarri show izjavio koji pacenik![]()
![]()
![]()
bezvezeEnzoFerrari je napisao/la:Sa zadovoljstvom SHInTer, samo nekad mrsko capslock pritisnut.adointer je napisao/la:evo zabi vam Agnelli autogol![]()
a moze li mi neko objasniti zasto shinter?![]()
Curva Nord spominje mogucnost odlaska Vucinica u Tottenham ili Arsenal, hjoj koji stroj od posla bi to bio.

Padovan je napisao/la:MatriYucca je napisao/la:http://www.tuttosport.com/video/video_f ... dell'Inter
Sta FEDERICA NAGRI uradi sa interovim dresom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ovo me dotuklodonCorleone1892 je napisao/la: Lulić je fin momak
I ja sam za ovu taktičku soluciju, jedini način da igra Pirlo (koji je stekao ime igrajući u ovom sistemu pod Ancelottijem) i da zadržimo trojac u sredini, a da u napadu budemo prijetnja. Također, Licht osjetno bolje igra kada je na poziciji beka jer ima više prostora da razvije svoj prepoznatljivi trk.Genghis je napisao/la: -------------------Buffon----------------
Licht----Barza---Bonucci---Chiellini
-----------------Pirlo-----------------
----------Vidal---------Pogba------------
---------------Marchisio---------------
---------Jovetic------Llorente--------
Teško je na sliku staviti način na koji igra Juventus, tako da je ovo samo prividno, svi znamo gdje Pirlo igra kada se kreira akcija, gdje u odbrani, da je Vidal box-to-box koji pokriva skoro čitav teren, da Licht i kad je bek ide mnogo češće u napad nego Chiellini, itd, ali eto to je neki relativni prikaz formacije koju bi volio da gledam, te igrača koji bi igrali ...
nije bitan umjetnicki dojam nego srz, shinter je shit u shitaliji.adointer je napisao/la:bezvezeEnzoFerrari je napisao/la:Sa zadovoljstvom SHInTer, samo nekad mrsko capslock pritisnut.adointer je napisao/la:evo zabi vam Agnelli autogol![]()
a moze li mi neko objasniti zasto shinter?![]()
Curva Nord spominje mogucnost odlaska Vucinica u Tottenham ili Arsenal, hjoj koji stroj od posla bi to bio.ko da bi rekao SHITalija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.