HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

vladedivac
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la vladedivac » 28 maj 2013, 10:42

Zna li se možda u koliko sati počinje četvrta utakmica finala, ona u Širokom u subotu?

Možda bi nas nekoliko iz Aleksandrovca došlo da pogledamo, pa bi nam pasalo da bude ranije, kao prošlu subotu. Taman da prije utakmice malo prošetamo gradom, popijemo kafu, a onda ranije kući.

Naravno, preduslov je da Igokea večeras uzme, jer nisam siguran da bismo bili nešto naročito motivisani da idemo u slučaju večerašnjeg poraza. :D

Inače, večeras predviđam vrlo tešku i nervoznu utakmicu, koja bi mogla da bude i ključ cijele serije.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 maj 2013, 10:43

vladedivac je napisao/la:Zna li se možda u koliko sati počinje četvrta utakmica finala, ona u Širokom u subotu?

Možda bi nas nekoliko iz Aleksandrovca došlo da pogledamo, pa bi nam pasalo da bude ranije, kao prošlu subotu. Taman da prije utakmice malo prošetamo gradom, popijemo kafu, a onda ranije kući.

Naravno, preduslov je da Igokea večeras uzme, jer nisam siguran da bismo bili nešto naročito motivisani da idemo u slučaju večerašnjeg poraza. :D

Inače, večeras predviđam vrlo tešku i nervoznu utakmicu, koja bi mogla da bude i ključ cijele serije.
subota, 20:30
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 maj 2013, 16:31

Repešin popis : Roko Ukić (Panathinaikos), Dontaye Draper (Real Madrid), Toni Prostran (Zadar), Rok Stipčević (Scavolini), Bojan Bogdanović (Fenerbahče), Marko Tomas (Cedevita), Krunoslav Simon (Unicaja), Fran Pilepić (Bilbao), Luka Babić (Cedevita), Ante Delaš (Zadar), Mario Hezonja (Barcelona), Ivan Ramljak (Široki), Hrvoje Perić (Cremona), Dario Šarić (Cibona), Damjan Rudež (Zaragoza), Damir Markota (Bešiktaš), Mario Delaš (Žalgiris), Luka Žorić (Unicaja), Leon Radošević (Milano), Ante Tomić (Barcelona), Lukša Andrić (Cedevita), Miro Bilan (Cedevita), Darko Planinić (Maccabi), Stanko Barać (Efes).

Sta ti je HKK Široki. 8-)
...Život za Široki...

modric

Post Postao/la modric » 28 maj 2013, 22:12

sramotno sudjenje ni real ih nebi dobio

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 28 maj 2013, 22:13

modric je napisao/la:sramotno sudjenje ni real ih nebi dobio
O čem ti? Nemojte se izvlačiti na suce, Igosi su realno bolji
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 28 maj 2013, 22:34

Sportfanatik je napisao/la:
modric je napisao/la:sramotno sudjenje ni real ih nebi dobio
O čem ti? Nemojte se izvlačiti na suce, Igosi su realno bolji
de ne jedi go**na sa nekom objaktivnošću ,ovi suci ne mogu kadetsko prvenstvo sudit ono je strašno
Jones opali na koš posle faula ide na polganje ,oni ne daju bacanja
Komatina ošamari Šakića nakon što ga je složio na parket .obojici tehnicka
Jorović ocigledni faul na Šakićevo polaganje ,ništa (plus ramenom u lice Šakića)
Barać pi*čko nabijem te k** c , 25 minuta valorizacija -6
0/5 za 2
1/4 za 3
0/2 bacanja
1 skok :o
Zna mater zvat da ima malu minutažu ,sram je bilo ,ja bi ga ove godine prodo pa taman za 10 000 eura (da je zalevatit Jolly-a ,ali nece ni oni bojim se )
Ozviljno razmisljam ocu li opće dolazit u subotu na utakmicu ,pogrizo sam nokte do mesa :(

modric

Post Postao/la modric » 28 maj 2013, 22:45

Siroki sigurno ce dobiti 4 utakmicu ,ali petu gore netreba niti ici ako ce suditi ova trojka,minimalno 10 faula na ulazu nam nije svirano.Od igraca prolaznu ocjenu mogu dobiti samo Ramljak i Rikic ....da bi pobjedili gore ostali moraju vise jer moras biti puno bolji dabi suce pobjedio.......zanima me dali ce iz kluba uputiti zalbu na sudjenje..

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 maj 2013, 00:06

Da je Siroki nekadasnji bilo bi izmedju 10 - 15 za njih. Igokea se strasno boji, sto je i logicno. Uzimali su te stalno posljednjih godina, ali jednostavno Siroki ima masu ogranicenih igraca u ovom trenutku u svom rosteru. Jones, Ramo, Barac, Vragovic, itd...Da je bilo koji roster od onih epskih pobjeda nad Bosnom tu, Siroki bi to glat uzeo, pa ne bi ni tri Bijedica mogla svirati nesto.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 maj 2013, 08:34

modric je napisao/la:Siroki sigurno ce dobiti 4 utakmicu ,ali petu gore netreba niti ici ako ce suditi ova trojka,minimalno 10 faula na ulazu nam nije svirano.Od igraca prolaznu ocjenu mogu dobiti samo Ramljak i Rikic ....da bi pobjedili gore ostali moraju vise jer moras biti puno bolji dabi suce pobjedio.......zanima me dali ce iz kluba uputiti zalbu na sudjenje..
ma šta će sudit i ko će sudit..da mi igramo kako treba ne bi im 10 kraljeva pomoglo..ja nisam vidio 1 smislenu, pravu akciju našu..jednu jedinu..

o čem mi pričamo kad nam klještan skače u napadu 10 puta i takve stvari, ma bježi..
vragović drži lekcije po klupi kad izađe, vujo samo nabacuje svakome..**** bi se onako veliću ponašali...još je on zelen, prezelen za iole ozbiljnije utakmice..igramo zonu, ispadamo ko amateri a njih šut služi..taman im dali šansu..

dođemo na -4 i useremo svaki napad, kad god se približimo neko je usrao ili Ramo, ili Šutalo, ili Barać, Bošnjak itd..

da je samo dobiti u subotu pa da ne slave oni na pecari, neka slave gore i ćao..

acoddd1
Kontakt:

Post Postao/la acoddd1 » 29 maj 2013, 11:09

nista ne brinite,na pecari ce biti slavlje,ajmo IGOSI!!!!!!!!!!!!!!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 maj 2013, 11:12

acoddd1 je napisao/la:nista ne brinite,na pecari ce biti slavlje,ajmo IGOSI!!!!!!!!!!!!!!!!
a nakon godina i godina i uloženih milijuna u klub vrijeme je da i vi nešto osvojite :D

samo vam je sreća što je ove godine i Široki u banani, da nije opet bi vam uzeli sve ;)

acoddd1
Kontakt:

Post Postao/la acoddd1 » 29 maj 2013, 11:24

Kevin je napisao/la:
acoddd1 je napisao/la:nista ne brinite,na pecari ce biti slavlje,ajmo IGOSI!!!!!!!!!!!!!!!!
a nakon godina i godina i uloženih milijuna u klub vrijeme je da i vi nešto osvojite :D

samo vam je sreća što je ove godine i Široki u banani, da nije opet bi vam uzeli sve ;)
ma i ovako nije iskljuceno da uzmete,sve ove godine ste uz pomoc sudija uzimali sve,al kako ste radili tako ce te i proci,i mislim da cete sledece sezone biti kao bosna,i da necete ni u aba ligu..

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 29 maj 2013, 13:53

acoddd1 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

ma i ovako nije iskljuceno da uzmete,sve ove godine ste uz pomoc sudija uzimali sve,al kako ste radili tako ce te i proci,i mislim da cete sledece sezone biti kao bosna,i da necete ni u aba ligu..
Hahahahahahahaa ,taman kad covjek pomisli da su izumrli svi oni go***ari koji svake godine govore "nećete dugo još sljedeće sezone i gasite se" evo ti ga
Pa ti si se ocito samo prijavio na ovaj forum da to kažeš ,a vjerojatno si jedan od onih kretena što je Šutalu kraj uha u vuvuzelu trubio, ako ne i baš onaj
Da ti kažem seljačino ,uvijedit cu poštena seljaka ,nosi te voda :?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 maj 2013, 15:58

acoddd1 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

misliš da ja vama vijek dug?
di vam je omladinska škola? neće dodo dovijeka..samo pričekaj malo ;)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 maj 2013, 20:16

acoddd1 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

:lol:

Kakvih sve m**** ima na ovome forumu...

obrati paznju na rjecnik
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Bob Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob Rock » 30 maj 2013, 02:18

modric je napisao/la:Siroki sigurno ce dobiti 4 utakmicu ,ali petu gore netreba niti ici ako ce suditi ova trojka,minimalno 10 faula na ulazu nam nije svirano.Od igraca prolaznu ocjenu mogu dobiti samo Ramljak i Rikic ....da bi pobjedili gore ostali moraju vise jer moras biti puno bolji dabi suce pobjedio.......zanima me dali ce iz kluba uputiti zalbu na sudjenje..
Isto vazi za Igokeu, nema potrebe da idu na 4. utakmicu jer ce biti kradja. Kao sto je bila 2. u seriji i prva u ligi 6. kada su sudije SATRALE Igokeu...
Bolje zivjeti sto godina kao milijunas nego sedam dana u bijedi!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 maj 2013, 10:57

De, nek mi netko kaže, koliko ima tih Ramljaka? :D
Ja znam za dvojicu, a čuo sam da ih ima 4 :D Pa mogli bi petorku napraviti :lol:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 30 maj 2013, 13:06

Tomislav Ramljak -prestao se bavit košarkom igrao u Širokom ,malo u Zrinjskom ,Mate Bulic mu pjevo na svadbi itd.
Ivan Ramljak-reprezentativac HRV,igrač Širokog ,probably igrač Cedevite sljedeće sezone
Marko Ramljak- 20 godina ,igrač Zadra
TO BE CONTINUED :d

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 maj 2013, 14:14

felix123 je napisao/la:Tomislav Ramljak -prestao se bavit košarkom igrao u Širokom ,malo u Zrinjskom ,Mate Bulic mu pjevo na svadbi itd.
Ivan Ramljak-reprezentativac HRV,igrač Širokog ,probably igrač Cedevite sljedeće sezone
Marko Ramljak- 20 godina ,igrač Zadra
TO BE CONTINUED :d
:mrgreen:
nema potpisa

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 maj 2013, 13:40

2 autobusa igokeinih navijača najavljena za sutra :roll:
znači, dolazi im maltene komplet domaća publika iz dvorane :lol:

šalim se ;)

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.