Topnici su uvijek spremni samo sto smo mi planirali da budu parovi kvalifikacija koje se igraju 7 juna ??the scouser je napisao/la:Jesu Topnici spremni za prijateljsku, da postavi sad sekretar ? Ako jesu neka se jave, ja ću mobilisati Spartance
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
- the scouser
- Kontakt:
Ja sam mislio da nemamo striktno određen datum, već samo ugovoren meč. Ništa onda, @Head sedmog budi u borbenoj gotovosti
. I valjda Pintol ovo čita...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
AgresivnoDjubre je napisao/la:
Isto tako i utakmice subota-nedjelja (2 tekme)
Smogovci-Grizliji (valjda se tako pise haha) SUBOTA
Smogovci- Backspace (valjda je to Marsalova i Viperova ekipa) NEDJELJA
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Onda vazi u nedelju/ponedeljak ce valjda sekretar postaviti parovethe scouser je napisao/la:Ja sam mislio da nemamo striktno određen datum, već samo ugovoren meč. Ništa onda, @Head sedmog budi u borbenoj gotovosti. I valjda Pintol ovo čita...

ovo su utakmice iz euro zone koje se igraju taj dan
- the scouser
- Kontakt:
Ovim putem molba sekretaru da postavi parove, i da nam to naznači ovdje na temi.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- Donnie Darko
- Kontakt:

Dresovi Grizzliesa u kojima ce sljedece sezone izdominirat drugu ligu.
Verzija koja je ranije procurila je bila dosta slicna.

Slika s proslave titule i ujedno protesta protiv Hercegovine.Želimo da se ukine na ovaj ili onaj način.

S lijeva na desno:
Greivis,Zole,Zeman i Darko Miličić
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jos kad bi ti znao slike postavit 
Nije do mene forum blokira ovu drugu,predominantni smo da bi bili viđeni.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bas.Donnie Darko je napisao/la:Jos kad bi ti znao slike postavit
Dres mi se svidja. Ne znam sto, mozda sam prolupao, il ovaj gayizam prelazi i na mene. A moze i ko pidzama posluziti. 2 in 1, dobro za prodaju.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Je li ova?LBJ MVP je napisao/la:Nije do mene forum blokira ovu drugu,predominantni smo da bi bili viđeni.

Nego, dečki da mi odaberemo himnu? Dajte prijedloge, evo nekih od mene:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A može i ova pošo smo iz Travnika:
[youtube][/youtube]
refren bi išao: Ostavimo sve, srce moje idemo do nje (ili dolje?) da stignemo u maju kad Međedi igraju!
NAPRIJED NARODE!
[youtube][/youtube]Head je napisao/la:Zachatavate temu beze vasom raspravom unutar ekipe.
PrEznaj da si ljubomoran! Međedi su više od kluba! Predlažem @sekretaru da otvori temu FC Grizzlies jer se ostali poluklubovi bune što smo ovoliko sexy...
NAPRIJED NARODE!
- Donnie Darko
- Kontakt:

Službeno novi dresovi Međeda.
Potpisam ugovor sa Louis Vuittonom dok god je direktor vaseljene u ekipi.
Ja odigrao , cekam jos suigrace.Viper je napisao/la:Ajde Kockari odigrajte nemojte da samo mi igramo
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Necu slavit ako dam golMaestro^^ je napisao/la:Ja odigrao , cekam jos suigrace.Viper je napisao/la:Ajde Kockari odigrajte nemojte da samo mi igramo
SAMO ČELIK !
Necu ni ja.Viper je napisao/la:Necu slavit ako dam golMaestro^^ je napisao/la:Ja odigrao , cekam jos suigrace.Viper je napisao/la:Ajde Kockari odigrajte nemojte da samo mi igramo![]()
Poslije utakmice na pivu ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma skontat cemo nesto, ne brini.Viper je napisao/la:Al nulericu, ne da mi @Edin alkohol da okusim![]()
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.