Wikipedija je dostupna za svakoga, kako za citanje, tako i za uredovanje.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Njega zele Bayern i Real. Znaci, sanse da dodje u Arsenal su minimalne. Ako ih uopste ima.
Njega zele Bayern i Real. Znaci, sanse da dodje u Arsenal su minimalne. Ako ih uopste ima.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ar-2012/13" onclick="window.open(this.href);return false; na sreću pajinu 
Evo sta sam procitao na jednoj fb stranici.
Za Koksa necu nista komentarisati ali mi se ne svidja ako je istina ovo za Gourcuffa... Taj je svoje izvisio odavno!Arsenal i Lyon na pragu dogovora !!
Put Lyona bi trebali da krenu Gervinho i Coqulin dok bi u suprotnom pravcu trebalo da se upute Grenier i Gourcuff...
Mnogi od nas ne zele da Coquelin napusti klub i hteli bi da ga sto vise vidimo u dresu Arsenala, ali prema nekim navodima, izgleda da je decko drugi Song, da se previse zajebava na treninzima i remeti disciplinu i zbog toga Wenger zeli da ga se resi...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma ako Grenier dodje ekstra, Gourcuf je flop i necemo ga sigurno dovesti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Gourcuf već 2 godine igra za ****,i Wenger opet izmišlja toplu vodu i dovodi više igrača na istu poziciju,a jedinog pravog defanzivnog veznog Kokelina šalje na posudbu,bravo maestro,treba te nogom nabiti iz kluba

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- frankqqqqq
- Kontakt:
Druže Rizo nije to tajna da je on bio navijač West Hama kao dijete, al čim je u Arsenal došao naravno to se i promijenilo 
steta velika so nismo mogli klepit zahu zahovica, penzioner ga kapariso, jbg. dolazi nase vrjeme sigurno, kisovito je ovih par dana i godina al evo obasjace nas sunce ove nadolazece sezone tako mi ovog crvenog busa sa avatara. ovaj french kid je odlican, wenga je to kapariso, zna se gdje idu francuzi i arsenal il u njukas... trenutno je njukas malo uspreda posto imaju svoj dzemat koji je predvodio Ba a mujezinio Pappis, sad je Pappis imam, dok je tiote mutevelija... ovog prelaznog roka zuji se po twitteru da ce Kikiriki u njukas.
Ima li tog Banane majka mu stara ? 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Znate šta sam danas kontao ?
Da Seo rušilac dođe kod nas nekad u budućnosti.

Da Seo rušilac dođe kod nas nekad u budućnosti.
Pazi lijevo, eno ga desno, spuštaj, jesi spustio? jesam.M4kaveli je napisao/la:Ima li tog Banane majka mu stara ?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Dovodimo se u vezu sa Skrtelom. 
Takodjer spominje se neki desni beki iz Sochauxa Sebastien Corchi(treba pitati Hendersona za njega
)
Kao i neki 19 godisnjak iz Levantea Ruben Garcia.
Takodjer dogovoren je prijateljski mec za cuityem u Finskoj 10 augusta.
Takodjer spominje se neki desni beki iz Sochauxa Sebastien Corchi(treba pitati Hendersona za njega
1946
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Mašina. Ako dođe, skidam kapu Wengeru.Takodjer spominje se neki desni beki iz Sochauxa Sebastien Corchia
Jak drama. Ne bi me čudilo da Wenger oplete sad po špancima.Kao i neki 19 godisnjak iz Levantea Ruben Garcia.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Head je napisao/la:Dovodimo se u vezu sa Skrtelom.
Takodjer spominje se neki desni beki iz Sochauxa Sebastien Corchi(treba pitati Hendersona za njega)
Jedno vrijeme je i Bayern bio zainteresovan za njega čak je 2010 bio u Minhenu na razgovorima ali sve je ostalo na samo na priči.
Corchia - "Es macht mich stolz, dass ein Verein wie die Bayern Interesse an mir hat. Meine Berater haben mir schon vor längerem davon erzählt. Ich weiß, dass die Bayern mich mehrfach beobachtet haben"
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
AHAHAHAHAHAAHHA even top managers says that he shouldn't be in the game

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
http://sportsport.ba/blabla/wenger-navi ... ija/106012" onclick="window.open(this.href);return false;
HA HE HI HA!
HA HE HI HA!
- HighburyHigh
- Kontakt:
Ne brini, to su ciste gluposti sto pisu. Gourcuff ne bi mogao igrati vise ni u drugoligaskom klubu, nije ni Wenger lud. To sto novinari njega svake godine povezuju sa Arsenalom je hajmo reci neka stvar navike, ne znam ni odakle dobiju te informacije. A sto se tice Coquelina i Gervinha, ne vjerujem ni da ce oni otici. Za sad sve ostaje na novinarskim izmisljotinama.Seaman je napisao/la:Gourcuf već 2 godine igra za ****,i Wenger opet izmišlja toplu vodu i dovodi više igrača na istu poziciju,a jedinog pravog defanzivnog veznog Kokelina šalje na posudbu,bravo maestro,treba te nogom nabiti iz kluba
Victoria Concordia Crescit.
Vermaelen: "Sretan sam u Arsenalu. U posljednje vrijeme se nisam baš naigrao i to me frustriralo ali stvari se mogu brzo okrenuti. Brzo sam završio na klupi ali isto tako brzo se mogu vratiti u početni sastav."
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.