PA JOS JEDAN :d :d :dharishp je napisao/la:Pa jos jedanrob do bagro je napisao/la:polahko sad ce jos jedanTarik14 je napisao/la:Evo Begovic primio gol iz penala. Rooney strijelac.
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ali nije on kriv za te golove 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Joj jesu mi smjesni ovi sto nisu gledali tekmu pa pricaju kako je Begovic los. Dva penala, jednom Rooney sam sa golmanom i jedan odlican slobodni. To je primio. Uz to je i napravio fantasticnu jednu odbranu. Momak je velik potencijal, ali da je Buffon danas branio, primio bi u najmanju ruku tri (slobodni se mozda moze odbranit).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Potencional ko i tvoj muHrat :lol:Kako ti znas izabrati to je cudo jednoCartman je napisao/la:Joj jesu mi smjesni ovi sto nisu gledali tekmu pa pricaju kako je Begovic los. Dva penala, jednom Rooney sam sa golmanom i jedan odlican slobodni. To je primio. Uz to je i napravio fantasticnu jednu odbranu. Momak je velik potencijal, ali da je Buffon danas branio, primio bi u najmanju ruku tri (slobodni se mozda moze odbranit).

Murat se makar trsio a mi cemo sa ovima potencionalno naebati sa vremena na vijeme.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Samo mi reci jesi li gledo utakmicu ili barem golove?harishp je napisao/la:Potencional ko i tvoj muHrat :lol:Kako ti znas izabrati to je cudo jednoCartman je napisao/la:Joj jesu mi smjesni ovi sto nisu gledali tekmu pa pricaju kako je Begovic los. Dva penala, jednom Rooney sam sa golmanom i jedan odlican slobodni. To je primio. Uz to je i napravio fantasticnu jednu odbranu. Momak je velik potencijal, ali da je Buffon danas branio, primio bi u najmanju ruku tri (slobodni se mozda moze odbranit).![]()
Murat se makar trsio a mi cemo sa ovima potencionalno naebati sa vremena na vijeme.
Cartman, pusti ih ba, neka govore šta hoće. Begović brani za PORTSMOUTH, ma koliko to čudno zvučalo. To što mu je Rooney postigao dva penaltika, kao da bi to Buffon ili Casillas odbranili?
Bravo Asmire, ti si naša budućnost!
Bravo Asmire, ti si naša budućnost!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Hare, imali tebi da ko valja od ovih nasih???harishp je napisao/la:Potencional ko i tvoj muHrat :lol:Kako ti znas izabrati to je cudo jednoCartman je napisao/la:Joj jesu mi smjesni ovi sto nisu gledali tekmu pa pricaju kako je Begovic los. Dva penala, jednom Rooney sam sa golmanom i jedan odlican slobodni. To je primio. Uz to je i napravio fantasticnu jednu odbranu. Momak je velik potencijal, ali da je Buffon danas branio, primio bi u najmanju ruku tri (slobodni se mozda moze odbranit).![]()
Gdje god je neki podforum od naseg igraca, ti imas neku repliku.
A smijesno mi je, jer si negdje jednom napisao, kako vecima ovde pljuje po nasim a dize strane igrace.

Mislim ako ti imas nesto licno protiv igraca nekih,(haris, asmir, vedad) nije to neko mjerilo jeli igrac dobar-los
Moramo malo biti i objektivni. Kako je to moguce da je taj Asmir toliko los, covjek ipak brani za jedan klub sa otoka.
Jeste na dnu, ali nije toliko bolji taj klub gdje brani nas priv golman. I to u Turskoj ligi. Gdje nas to onda ostavlja, ako cemo tako razmisljati???
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ima Safet Susic,Mehmed Bazdarevic,Ivica Osim,Dusan Bajevic itd.
B.T.W Salu na stranu naravno da ima.
Replika kao replika i jeste svrha ovog foruma.
A ne klimati glavom ili jos gore vikati nekome nemas pojma a nikakvih protivargumenata.
Nas u velikoj mjeri i tusi to kao ovaj igra u dobroj ligi pa mora biti dobar ili obrnuto.
Sto se iz prilozenog vidi da uopste nije tacno niti ce ikada biti.
Evo mali broj primjera.
Prvo sa dobrim.
Nadarevic-Eskischehirspor raja se prvo polomi dok procita uopste ime tog kluba,drugo tip sedmicama nije igrao u klubu.Ali u repci neprikosnoven.
Supic toliko osporavan i ponizavan.Klubovi sijesti i plakati i jos uz to i ne brani trenutno.
Osim utakmice protiv Spanije,branio je sasvim korektno a protiv Turske on nam je definitivno spasio guzove.
Spahic povreda milion,pa cak i ona po zivot opasna ,,krmeca,,groznica
.Tip pola godine bez kluba.U repci neprobojan bedem zajedno sa Nadarevicem.
Hasagic skoro izostao kao i Spahic,plus u nekom klubu koji 99% raje nema pojma ni kako se zove.
Odbrane i sigurnost ovo sto je dobijao minute na super visokom kvalitetu.
Ko zeli zdravu diskusiju,bez glupih upadica...bujrum mozemo nastaviti u slijedecoj epizodi

A ne klimati glavom ili jos gore vikati nekome nemas pojma a nikakvih protivargumenata.
Nas u velikoj mjeri i tusi to kao ovaj igra u dobroj ligi pa mora biti dobar ili obrnuto.
Evo mali broj primjera.
Prvo sa dobrim.
Nadarevic-Eskischehirspor raja se prvo polomi dok procita uopste ime tog kluba,drugo tip sedmicama nije igrao u klubu.Ali u repci neprikosnoven.
Supic toliko osporavan i ponizavan.Klubovi sijesti i plakati i jos uz to i ne brani trenutno.
Osim utakmice protiv Spanije,branio je sasvim korektno a protiv Turske on nam je definitivno spasio guzove.
Spahic povreda milion,pa cak i ona po zivot opasna ,,krmeca,,groznica

Hasagic skoro izostao kao i Spahic,plus u nekom klubu koji 99% raje nema pojma ni kako se zove.
Ko zeli zdravu diskusiju,bez glupih upadica...bujrum mozemo nastaviti u slijedecoj epizodi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
BB Istanbulspor.. Ti ne činiš 99% rajeharishp je napisao/la:Ima Safet Susic,Mehmed Bazdarevic,Ivica Osim,Dusan Bajevic itd.![]()
Evo mali broj primjera.
Prvo sa dobrim.
Spahic povreda milion,pa cak i ona po zivot opasna ,,krmeca,,groznica.Tip pola godine bez kluba.U repci neprobojan bedem zajedno sa Nadarevicem.

Bravo,sta te brige kad znas da koristis,, goglas,, 
P.S Ne bukvalno i matematicki tacno moj ti @jackie

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Klub se zove Istanbul Buyuksehir Belediyespor.Jackie_Chan je napisao/la:BB Istanbulspor.. Ti ne činiš 99% rajeharishp je napisao/la:Ima Safet Susic,Mehmed Bazdarevic,Ivica Osim,Dusan Bajevic itd.![]()
Evo mali broj primjera.
Prvo sa dobrim.
Spahic povreda milion,pa cak i ona po zivot opasna ,,krmeca,,groznica.Tip pola godine bez kluba.U repci neprobojan bedem zajedno sa Nadarevicem.

-
- Kontakt:
Čuj, da "googlam"! Pa nisam na to spao. Znam ime sve i jednog kluba naših reprezentativaca, i Nadarevićev klub zove se Eskisehirsporharishp je napisao/la:Bravo,sta te brige kad znas da koristis,, goglas,,

Odlicno,de sad izvuci zakljucak iz cjele price par postova prije,a ne da ides na imena klubova iliti kako se klub pise.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ima jedan clanak o nasoj repki,govori o tome kako su nasi igraci slavili i opijali se posle utakmice sa portugalom ja te novine ne citam ali sam vidio na tv-u i bas me interesuje sta pisu i da slike pregledam(Novine su Svet plus ako se nevaram prosli broj) kao naslov Cirini zmajevi poraz slavili do zore!)
ako neko moze da nadze ja trazim ali nisam nasao,ako neko nadze neka me obavjesti.
ako neko moze da nadze ja trazim ali nisam nasao,ako neko nadze neka me obavjesti.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa ne bi me iznenadilo, eto u petak su se Spahic i Dzeko provaljivali na televiziji a sve je to snimljeno noc prije tekme. I onda ti isti igraci pricaju kako savez nije profesionalan. Ma daj.
http://www.svet.rs/clanak/fudbaleri-rep ... vili-porazPonos Torina je napisao/la:Ima jedan clanak o nasoj repki,govori o tome kako su nasi igraci slavili i opijali se posle utakmice sa portugalom ja te novine ne citam ali sam vidio na tv-u i bas me interesuje sta pisu i da slike pregledam(Novine su Svet plus ako se nevaram prosli broj) kao naslov Cirini zmajevi poraz slavili do zore!)
- rob do bagro
- Kontakt:
MoonGa je napisao/la:http://www.svet.rs/clanak/fudbaleri-rep ... vili-porazPonos Torina je napisao/la:Ima jedan clanak o nasoj repki,govori o tome kako su nasi igraci slavili i opijali se posle utakmice sa portugalom ja te novine ne citam ali sam vidio na tv-u i bas me interesuje sta pisu i da slike pregledam(Novine su Svet plus ako se nevaram prosli broj) kao naslov Cirini zmajevi poraz slavili do zore!)

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
hehe..izgleda najbolje se Bajramovic proveoMoonGa je napisao/la:http://www.svet.rs/clanak/fudbaleri-rep ... vili-porazPonos Torina je napisao/la:Ima jedan clanak o nasoj repki,govori o tome kako su nasi igraci slavili i opijali se posle utakmice sa portugalom ja te novine ne citam ali sam vidio na tv-u i bas me interesuje sta pisu i da slike pregledam(Novine su Svet plus ako se nevaram prosli broj) kao naslov Cirini zmajevi poraz slavili do zore!)

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
a dzeme **** safato asima hahaLily je napisao/la:hehe..izgleda najbolje se Bajramovic proveoMoonGa je napisao/la:http://www.svet.rs/clanak/fudbaleri-rep ... vili-porazPonos Torina je napisao/la:Ima jedan clanak o nasoj repki,govori o tome kako su nasi igraci slavili i opijali se posle utakmice sa portugalom ja te novine ne citam ali sam vidio na tv-u i bas me interesuje sta pisu i da slike pregledam(Novine su Svet plus ako se nevaram prosli broj) kao naslov Cirini zmajevi poraz slavili do zore!)
ako neko moze da nadze ja trazim ali nisam nasao,ako neko nadze neka me obavjesti.![]()
![]()

Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Kako ce momacki dohvatiti kad mu je to hanuma
To mu je bracna obaveza

To mu je bracna obaveza

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil i 19 gostiju.