FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BLU SKY

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BLU SKY » 29 maj 2013, 14:34

zeljooooo je napisao/la:Nije uopšte bajna situacija sad sam bio kod stadiona 8 igrača čeka Amara imaju neki sastanak sa njim između ostalih i Bekrić koji nije dobio ni marke u ovoj sezoni, pitao ga Amar možeš li čekat on rekao mogu sad čeka da mu daju pare, među njima Smajić, Bukvić, Selimović, Vasilić, Pehilj itd uglavnom nisu zadovoljni, a Jadranko je dobio nešto para ispsovao se i otišao ljut, ovaj Smajić kaže da je sma sebi operaciju platio 15 hiljada maraka, u bolnici ovom Brkoviću niko mu nije odnio piđamu 10 dana iz kluba nego mu kupio Bekrić i nakon 10 dana mu odnio pidžamu to je fakat, niko se ne interesuje za te igrače iz kluba, čovjek ležao 10 dana u bolnici u trenerci kluba, što je žalosno nemojte okretati teme da neko nekog mrzi ili ovo ono, nešto lobira za nekog otiđite malo prošetajte do stadiona.
Zaposleni u klubu od Decembra marke nisu dobili i kako očekujete da imate igrače da neko igra.
Ovaj lik što piše ove stvari nemaju veze sa vezom, ustvari podsječa me na jednog padobranca koji je ne tako davno odstranjen sa ovog foruma .Vjerovatno si jedan od anamo onih.
Zadnja izmjena: BLU SKY, dana/u 29 maj 2013, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 29 maj 2013, 14:34

Zamisli kad oni penzioneri u makijatu kažu daj da skupimo 50 hiljada maraka i da damo nekom klubu da kupi Adilovića. :lol: :lol:
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 29 maj 2013, 14:34

Daj sliku...
**** se ti nebi slikao pa makar i daljinskim upravljacem da si vidio sve te igrace na posteru a ne ispred stadiona.

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 29 maj 2013, 14:36

Da došao je naknadno i Antolović razdužio trenerku, njemu duguju 2 kirije za stan ali će mu to dati reče odmah za to nije problem, baš sam bio siva trenerka i crna majica kod njega imao neku siću u rukama.

Onaj žuti kuka ko kukavica sinja njemu od decembra ništa nisu platili.
Zadnja izmjena: zeljooooo, dana/u 29 maj 2013, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 29 maj 2013, 14:36

zeljooooo je napisao/la:hahaha svašta, ja ne vjerujem svojim očima i ušima nego ću vjerovati tebi hahaha, a ovo što ja pišem je hrvatski jezik ne bosanski ti lektore za bosanski jezik.

Žao mi je što te moram razočarati ali u hrvatskom jeziku se nazivi mjeseci pišu malim slovom, a decembar kao mjesec u hrvatskom jeziku ne postoji :)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 maj 2013, 14:38

zeljooooo je napisao/la:Zamisli kad oni penzioneri u makijatu kažu daj da skupimo 50 hiljada maraka i da damo nekom klubu da kupi Adilovića. :lol: :lol:
Neki dan bila plata :mrgreen: zivio majstore
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 29 maj 2013, 14:39

Onaj Japanac ima u subotu let čovjek uzimao platu bogovsku nit je igrao nit kog đavla, a nema ni dres tako reče onaj žuti zadužen za izdavanje opreme.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 maj 2013, 14:42

zeljooooo je napisao/la:Onaj Japanac ima u subotu let čovjek uzimao platu bogovsku nit je igrao nit kog đavla, a nema ni dres tako reče onaj žuti zadužen za izdavanje opreme.
Onaj japanac imao najmanja primanja u Zelji haman ko kakav junior :mrgreen:

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 29 maj 2013, 14:42

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ima li gdje admina da banuje ovog delegata... Hahahah, pitar napaceni maloumni... Samo mu pregledajte sve ostale postove i samo ce vam se reci...
Jesam li vrijeđao koga ili bilo šta ?
Ako ovo nije istina neka me banuje sam ću se banovati odmah, neće admin ispunjavati vama vaše želje i banovati onog čiji vam se komentari ne sviđaju.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 29 maj 2013, 14:42

A vi mu odgovarate ili replicirate na njegove postove i tako hranite trola, pa onda on opet napiše neku nebulozu da naloži :shock: zacarani krug

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 29 maj 2013, 14:44

Hajde dobro istina je, pusti nas da zivimo u zabludi. Hvala sto si pokusao da nas osvijestis, ali mi volimo da smo ovakvi. Razocaraj se duboko u sve nas, digni ruke od nas, nema nam spasa.

Ima ona divna opcija sa glupim imenom "Gnjavator" i dovidjenja prijatno.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 29 maj 2013, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 29 maj 2013, 14:45

Dajte ba ljudi ne palite se,frajer ima bujnu mastu,cuje neke poluinformacije od djece u skoli pa pakuje nesto.Otkrili smo sta je problem,pitarski komplex.Sad lagano na ignore,ne vrijedi citati ni slovo koje napise
SLOBODA NAVIJAČIMA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 maj 2013, 15:07

pile87 je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:Zamisli kad oni penzioneri u makijatu kažu daj da skupimo 50 hiljada maraka i da damo nekom klubu da kupi Adilovića. :lol: :lol:
Neki dan bila plata :mrgreen: zivio majstore
Ma ne znaš ti Pile ba, on bio sa igračima, jadili mu se ljudi :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 maj 2013, 15:17

bagrcavi je napisao/la:Ma ne znaš ti Pile ba, on bio sa igračima, jadili mu se ljudi :lol:
Ja bi za lazi pucao banove, imali bi kudikamo kvaliteni forum.Al ovako ako levatu prodje i niko ne odreaguje pojavi se jos 10 padobranaca koji to uzmu zdravo za gotovo.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 29 maj 2013, 15:27

Turkovic kaze da bi se volio okusati u jacem klubu,mislim da on ovdje misli prvenstveno na Zelju.Dal bi on mogao zamijeniti Eldina.?Ima 23 godine,6 golova zadnja sezona,je li to dovoljno dobro za nas
SLOBODA NAVIJAČIMA

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 29 maj 2013, 15:30

pile87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ma ne znaš ti Pile ba, on bio sa igračima, jadili mu se ljudi :lol:
Ja bi za lazi pucao banove, imali bi kudikamo kvaliteni forum.Al ovako ako levatu prodje i niko ne odreaguje pojavi se jos 10 padobranaca koji to uzmu zdravo za gotovo.
Slažem se potpuno sa tobom ovi što ne vjeruju i okreću na šegu sve, to bi trebalo pobanirati po kratkom postupku, ali ipak ne treba vršiti pritisak na moderatore kao ovi iz Borca za licenciju, situacija je više nego alarmantna, nebi igrači kukali ko kukavice sinje, najveći kukator je Bekrić sve je crno kod njega.
Poslije je i meni krivo bilo što sam uopšte svraćao da slušam te negativne stvari kontam bolje da sam prošao samo i živio u zabludi sretan i zadovoljan da je sve med i mlijeko.
Zadnja izmjena: zeljooooo, dana/u 29 maj 2013, 15:37, ukupno mijenjano 2 puta.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 maj 2013, 15:33

ennis je napisao/la:Turkovic kaze da bi se volio okusati u jacem klubu,mislim da on ovdje misli prvenstveno na Zelju.Dal bi on mogao zamijeniti Eldina.?Ima 23 godine,6 golova zadnja sezona,je li to dovoljno dobro za nas
pa imate jednog takvog, sabana.nedi bi i zvijezda bila plafon u nasoj ligi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 29 maj 2013, 15:33

ennis je napisao/la:Turkovic kaze da bi se volio okusati u jacem klubu,mislim da on ovdje misli prvenstveno na Zelju.Dal bi on mogao zamijeniti Eldina.?Ima 23 godine,6 golova zadnja sezona,je li to dovoljno dobro za nas
Nikada se to ne zna.Fedja Dudic je dosao iz Travnika,bio tamo odlican strijelac,a kod nas nije meda mogao,ako se dobro sjecam i za pitare je igrao,pa nista.Kada se dovode takvi igraci nikada ne znas kako ce proci kod nas.Od Mudrinica pa jos mnogo primjera ima,gdje su u manjoj ekipi bili odlicni,a kod nas licili na igrace koji su za nekog drugog sporta.Haj ga znaj kako bi ispao bilo koji igrac iz nase lige u Zelji.To je to sto je uvijek osjetljivo i nezahvalno za prognozirati.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 29 maj 2013, 15:49

boccaccio je napisao/la:
Nikada se to ne zna.Fedja Dudic je dosao iz Travnika,bio tamo odlican strijelac,a kod nas nije meda mogao,ako se dobro sjecam i za pitare je igrao,pa nista.Kada se dovode takvi igraci nikada ne znas kako ce proci kod nas.Od Mudrinica pa jos mnogo primjera ima,gdje su u manjoj ekipi bili odlicni,a kod nas licili na igrace koji su za nekog drugog sporta.Haj ga znaj kako bi ispao bilo koji igrac iz nase lige u Zelji.To je to sto je uvijek osjetljivo i nezahvalno za prognozirati.
On mi je prvi naumpao,jedan od najvecih flopova u Zelji
Namjerno sam postavio ovo pitanje,zato sto je Nedo igrac kakvog mi sebi mozemo priustiti,ali je kvalitet upitan ( za nas ),ja mislim da on nije ono sto trazimo,potreban je jaci covjek da "rusi" i "trpa",ma nace ga Amar :D
Ja bih volio jednog juznoamerikanca u ekipi :)
SLOBODA NAVIJAČIMA

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 29 maj 2013, 15:51

boccaccio je napisao/la:
Ma drugo je sto on voli Zelju samo moje misljenje da on nije kakav igrac. Igrao je tamo negdje u Lovcenu ljudi vjecito na dnu tabele, sad u Travniku mislim da on nama ne moze pomoci, pogotovo ako ode Adilovic da je bolji od njega to nema sanse.
Nama treba neki brzi, okretniji napadac tipa u najboljim danima Alen Mesananovic, Jure Guvo.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.