tacno.....kvota ne znaci svaki put nesta.....evo drugi primjer: skoro odigrano polufinale lige prvaka izmedju barce i bajerna, znaci bajern ih tuko 4-0 kuci, a kad su igrali u gostima, kvota na bajernu 3,10......znaci nigdje logike....bar za mene........ali sto sam s vremenom skuzio kod tih kvota je, da u 90% slucajeva kvota 1,8 i 1,9 nedolaze!.....naprimjer ako su ovako predvidjene kvote: 1 1,9 - x 3,3 - 2 3,4....to je za mene znak, da il ce biti x ili 2, svejedno ko igrao protiv koga....

...[/quote]
ili najnoviji primjer Benfika Guimares,na Guimare kvota 10,benfika vodi 1 nula i ovi 10 minuta prije kraja preokrenu na 2:1 i osvoje kup.Bilo kako bilo nadam se da nece opast puno kvota na nas.Imam nijet staviti haman sve sto imam na racunu na pobjedu.pa kud puklo da puklo[/quote]
prijatelju moj, ovo abd sigurno dobijamo, bez dileme! jer ako nemoze dobit latviju u gostima, onda nemamo sta trazit na prvenstvu.....gledajuci druge skupine, izvukli smo najlaksu, tako da sam siguran u ove momke, svjesni su velike prilike....zato, nebrini, ako odigras na nas, dobijas 100%