FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljo4life
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljo4life » 29 maj 2013, 16:02

zeljooooo je napisao/la:Da došao je naknadno i Antolović razdužio trenerku, njemu duguju 2 kirije za stan ali će mu to dati reče odmah za to nije problem, baš sam bio siva trenerka i crna majica kod njega imao neku siću u rukama.

Onaj žuti kuka ko kukavica sinja njemu od decembra ništa nisu platili.
Ovo ti je ubjedljivo najaci post...
Amare hvala ti...

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 29 maj 2013, 16:06

nisam maneger sa nekih pc igrica,vec radim Ausbildung za menegera 1 sam godina i nisam Amar Osim,al bi volio ovu formaciju vidjet u Zelji

http://www.google.ba/search?q=4+4+2+dia ... B500%3B375" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma vi stvarno niste normalni !!!

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 29 maj 2013, 16:21

zeljooooo je napisao/la:hahaha svašta, ja ne vjerujem svojim očima i ušima nego ću vjerovati tebi hahaha, a ovo što ja pišem je hrvatski jezik ne bosanski ti lektore za bosanski jezik.
pa da je hrvatski nebi pisao decembar, glup si provaljen si, cao dovidjenja :lol:
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 maj 2013, 16:23

Kako bi nam valjalo dovesti ove sto su ostali bez motiva, bilo to ne ucescem u Evropi ili ispadanjem iz lige...
Trivunovic, Grahovac, Maletic, Vidovic, Karic, Kajkut (ako ode Adilovic, a ako ne onda nam ne treba), Mesanovic, Horic, Travancic, Jusufbasic, Piric, itd. Ne znam kakva je njihova situacija sa ugovorima ali bilo bi lijepo neke od njih zaganjati jer imaju kvalitet a i moglo bi se poslije zaraditi... Samo treba ponuditi dobru platu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

samozeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1921 » 29 maj 2013, 16:34

zeljooooo je napisao/la:Nije uopšte bajna situacija sad sam bio kod stadiona 8 igrača čeka Amara imaju neki sastanak sa njim između ostalih i Bekrić koji nije dobio ni marke u ovoj sezoni, pitao ga Amar možeš li čekat on rekao mogu sad čeka da mu daju pare, među njima Smajić, Bukvić, Selimović, Vasilić, Pehilj itd uglavnom nisu zadovoljni, a Jadranko je dobio nešto para ispsovao se i otišao ljut, ovaj Smajić kaže da je sma sebi operaciju platio 15 hiljada maraka, u bolnici ovom Brkoviću niko mu nije odnio piđamu 10 dana iz kluba nego mu kupio Bekrić i nakon 10 dana mu odnio pidžamu to je fakat, niko se ne interesuje za te igrače iz kluba, čovjek ležao 10 dana u bolnici u trenerci kluba, što je žalosno nemojte okretati teme da neko nekog mrzi ili ovo ono, nešto lobira za nekog otiđite malo prošetajte do stadiona.
Zaposleni u klubu od Decembra marke nisu dobili i kako očekujete da imate igrače da neko igra.
cini mi se nisam siguran da svaki sportski kolektiv osigura igrace bas u slucaju povreda i da kao sto se smajicu desilo osiguravajuca kuca snosi troskove lijecenja, tako da ni klub ne placa operacije, a pogotovo ne igrac.
1921

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 maj 2013, 16:47

@ zeljooooo
Evo priključio im se i jamak,on je jedne prilike kupio gajbu klipača,amar rekao da će vratiti flaše i izradio ga. Eno teta iz granapa mu ne da nista par dana,u krizi je žestokoj
A antolovic je uzeo nazad trenerku,valjda da se presvuče,uščula mu se ta siva majica, tanak valjda s deterdžentom bio

Btw.ti valjas neviđenu količinu gluposti,čak i za pitara.mora da imas i gene fukara i robijaša usput,pa se to sad pomjesalo

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 29 maj 2013, 17:58

zeljooooo je napisao/la:hahaha svašta, ja ne vjerujem svojim očima i ušima nego ću vjerovati tebi hahaha, a ovo što ja pišem je hrvatski jezik ne bosanski ti lektore za bosanski jezik.
haj razgul'.
napiši zadaću iz bosanskog i polijepi one sličice igrača u album i marš napolje, idi se igraj s djecom. ja u tvojim godinama loptu ganj'o po polju
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 29 maj 2013, 18:36

Još jednom svima nama iskrene čestitke na novoj kazni (4000 KM) na revijalnoj utakmici protiv Leotara. I još se čudimo što proslava nije bolje organizovana. ABd treba na vrijeme pripremiti arsenal za utakmicu kvalifikacija LP, da ubrzamo kraj priče o nekakvom "evropskom" Želji. Šta nas briga, može nam se.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 maj 2013, 18:44

Jeli istina da je klub digao kredit ?
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 29 maj 2013, 18:48, ukupno mijenjano 2 puta.
NO PYRO NO PARTY

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 29 maj 2013, 18:47

Buu je napisao/la:Ima li istine u ovome da je klub digao kredit ?
"buu" jel se zajebajes ili sta?
Amare hvala ti...

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 29 maj 2013, 18:50

Naravno da ima, da bi poplačao ove silne kazne, a mi čemo mu biti žiranti ili ti ga garanti da čemo se i ubudeče svojski truditi da klub zaradi dovoljno kazni, ne žaleći da u toj borbi damo i zadnju marku (za pirotehniku)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 maj 2013, 18:52

zeljo4life je napisao/la:
To sam pokupio sa drugog foruma
NO PYRO NO PARTY

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 maj 2013, 18:53

Buu je napisao/la:Jeli istina da je klub digao kredit ?
Ma jok ba :lol: jel fakat mislis da bi neko ( banka ) dao pola miliona nekom nasem klubu :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 maj 2013, 18:54

Devotion je napisao/la:Naravno da ima, da bi poplačao ove silne kazne, a mi čemo mu biti žiranti ili ti ga garanti da čemo se i ubudeče svojski truditi da klub zaradi dovoljno kazni, ne žaleći da u toj borbi damo i zadnju marku (za pirotehniku)
napiši još koji post o bakljama :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 29 maj 2013, 18:56

Buu je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:
To sam pokupio sa drugog foruma
Govorim ti zato sto je vec prica dvije tri strane u nazad o tome sa onim indijancem...i da ,mi kredit mozemo dobiti al u qrcu,nemamo ni racun otvoren,al znas to i sam...
Amare hvala ti...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 maj 2013, 18:57

pile87 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Jeli istina da je klub digao kredit ?
Ma jok ba :lol: jel fakat mislis da bi neko ( banka ) dao pola miliona nekom nasem klubu :lol:
Zbog toga i pitam
NO PYRO NO PARTY

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 29 maj 2013, 19:00

fedeltafrotta je napisao/la:
Devotion je napisao/la:Naravno da ima, da bi poplačao ove silne kazne, a mi čemo mu biti žiranti ili ti ga garanti da čemo se i ubudeče svojski truditi da klub zaradi dovoljno kazni, ne žaleći da u toj borbi damo i zadnju marku (za pirotehniku)
napiši još koji post o bakljama :lol:
:lol: :lol: ,uze mi post s tastature :D .prezvakano
SLOBODA NAVIJAČIMA

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 29 maj 2013, 19:29

Ja sam vidio da su igrači demotivisani sve je to u nedostatku novca nema se volje, pa mi na svom terenu igramo kilavo, ko ubijeni u glavu, pa Bekrić nije nikako igrao zbog toga jer se nije trudio na treninzima, a zašto bi kad đaba igra ja ga stvarno razumijem, i ti igrači pričaju među sobom, danas su se zezali sa njim nemoj ti prvi Bekriću ući po pare nama neće ostati ništa.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 29 maj 2013, 19:30

zeljooooo je napisao/la:Ja sam vidio da su igrači demotivisani sve je to u nedostatku novca nema se volje, pa mi na svom terenu igramo kilavo, ko ubijeni u glavu, pa Bekrić nije nikako igrao zbog toga jer se nije trudio na treninzima, a zašto bi kad đaba igra ja ga stvarno razumijem, i ti igrači pričaju među sobom, danas su se zezali sa njim nemoj ti prvi Bekriću ući po pare nama neće ostati ništa.
:lol: :lol: :lol:
ZELJEZNICAR 1921!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 maj 2013, 19:31

zeljooooo je napisao/la:Ja sam vidio da su igrači demotivisani sve je to u nedostatku novca nema se volje, pa mi na svom terenu igramo kilavo, ko ubijeni u glavu, pa Bekrić nije nikako igrao zbog toga jer se nije trudio na treninzima, a zašto bi kad đaba igra ja ga stvarno razumijem, i ti igrači pričaju među sobom, danas su se zezali sa njim nemoj ti prvi Bekriću ući po pare nama neće ostati ništa.
Kako ti ne dosadi bio si ovdje sa tom pricom prije 3-4 h pa sad opet ccc.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.