Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Coentrao skoro gotova stvar s Monacom + smo im tušnuli fosila Carvalha . Sta reci osim hvala Monaco. 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislio sam da je Carvalho preso ko slobodan igrac 

Nebitno jarane. Kako god okrenes vjeruj mi Monaco je na gubitku. 

- anonymousHD
- Kontakt:
Kakav gubitak, šta ti imaš s Carvalhom? Liku ionako isteku ugovor, nije član Real Madrida, slobodan igrač. Baš si prošo dobro, plaćao si ga dve sezone, nije odigrao 5 utakmica kako treba.
Hajkam se bolan .
Što's tako negativan 

- JohnLennon
- Kontakt:
http://www.marca.com/2013/05/29/futbol/ ... 81276.html" onclick="window.open(this.href);return false;
GARETH BALE!
Ajmo Zidane sredjuj to vise.
GARETH BALE!
Ajmo Zidane sredjuj to vise.

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moraju se "laktati" Real i Barcelona oko transfera. Da se nekome od njih ne ponovi slučaj Ibrahimović (Laporta ga je kupio čisto da bi pokazao Realu kako i Barcelona ima novaca).
Inače, danas je u engleskim medijima izašla vijest kako Madriđani očekuju Balea do 15. juna. Tj, da se do tog datuma već sve riješi (dolazak ili ne). Spominje se cifra od 60 miliona funti.

Inače, danas je u engleskim medijima izašla vijest kako Madriđani očekuju Balea do 15. juna. Tj, da se do tog datuma već sve riješi (dolazak ili ne). Spominje se cifra od 60 miliona funti.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Di Stefano i Puskas je znacilo 5 zaredom, Ronaldo i Bale...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
- Kontakt:
Falcao u ugovoru sa Monacom ima klauzulu koju je on sam tražio, da ukoliko u Januaru 2014 ili na ljeto Real Madrid ili Chelsie ponude za njega Monacu 60 miliona da on bez problema može da ide u jedan od ta dva kluba, ono što je zanimljivo u ugovoru sa At. Madridom imao je klauzulu gdje je pisalo svugdje može otići ako dođe dobra ponuda osim u Real Madrid, a sad ovako ima čist put..... takođe Man. City ponudio 30 miliona Sevilli za Jesusa Navasa, a on izjavio da samo želi u Real Madrid, sad pitanje je dal Real njega želi....

Koji će im qrac Navas, nije to igrač za Reala.samolukavac je napisao/la:Man. City ponudio 30 miliona Sevilli za Jesusa Navasa, a on izjavio da samo želi u Real Madrid, sad pitanje je dal Real njega želi....
- JohnLennon
- Kontakt:
http://www.marca.com/2013/05/29/futbol/ ... 08875.html" onclick="window.open(this.href);return false;
70 miliona eura za Baleta. Taman toliko vrijedi.
Ronaldo - Bale. Di Stefano - Puskas modernog vremena. Jedva cekam.
70 miliona eura za Baleta. Taman toliko vrijedi.
Ronaldo - Bale. Di Stefano - Puskas modernog vremena. Jedva cekam.

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- KapioFootball
- Kontakt:
Vratio se Carvalho jutros u Madrid.
Osto' mu kosmodisk.
Osto' mu kosmodisk.

kakav navas
hajde bale, vrijeme ti je 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
mandraX je napisao/la:Vratio se Carvalho jutros u Madrid.
Osto' mu kosmodisk.

naprijed rejal
Monaco nudi 25 mil funti za Mariju,uzet pare i dovodit Balea sto prije
Fabio 20 i Di maria 25 dosta za pocetak.
Fabio 20 i Di maria 25 dosta za pocetak.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
On po meni nije los igrac, al eto nek ide...osta nam Marcelo jedini lijevi bek, ako se povrijedi moramo gledati Arbelou ili onog malog Nacha za kojeg ce vrijeme pokazati moze li ponuditi kvalitet za najbolji klub svih vremena.geoxx je napisao/la:Coentrao skoro gotova stvar s Monacom + smo im tušnuli fosila Carvalha . Sta reci osim hvala Monaco.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Meni je defenzivno bolji Coentrao nego Marcelo, ali u klubu znaju najbolje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nego sta nego je bolji u defanzivi, ovu zadnju polusezonu je solidno odigrao. Bilo je utakmica gdje je bio daleko najbolji pojedinac na terenu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.