EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Nurkic do sada bez promasaja,10min -10poena.
edit,nije vise 100%.
edit,nije vise 100%.
Solidna partija Pasalica u pobjedi Arisa nad Panioniosom 75-66, Pasalic postigao 10 poena uz dobar procenat suta, 1 asistencija, 2 izgubljene lopte, nad njim napravljena 4 faula... Tek sad dolazi do izrazaja, propustena prilika Arisa u prvoj utakmici da napravi break...
Malo offtopic,
Zavrsen je regularan dio sezone grcke lige i velike pohvale trebaju ici Nenadu Markovicu! Preuzeo je KAOD, koji je bio blizu ispadanja u nizi rang, ali Neno je uspio da dovede KAOD da se bori za playoff i na kraju ga je ispustio za sekund! KAOD je zavrsio na 9. mjestu sa omjerom 11-15, koliko je imao i 8. Apollon, ali je imao bolju kos razliku od KAOD-a! Jos jednom odlican posao Nene, koji uspio takodjer da malo reanimira naseg Bavcica, koji je cak jednom bio i MVP kola...
Kolossos, u kojem igra Diego Kapelan je zavrsio na 10. mjestu sa omjerom 8-18, dok je Kavala Nemanje Mitrovica zasvrsila na posljednjem 14. mjestu sa omjerom 5-21 i od slijedece sezone igra u nizem rangu, za nadat je se da ce Mitrovic preci u neki jaci i stabilniji klub...
Malo offtopic,
Zavrsen je regularan dio sezone grcke lige i velike pohvale trebaju ici Nenadu Markovicu! Preuzeo je KAOD, koji je bio blizu ispadanja u nizi rang, ali Neno je uspio da dovede KAOD da se bori za playoff i na kraju ga je ispustio za sekund! KAOD je zavrsio na 9. mjestu sa omjerom 11-15, koliko je imao i 8. Apollon, ali je imao bolju kos razliku od KAOD-a! Jos jednom odlican posao Nene, koji uspio takodjer da malo reanimira naseg Bavcica, koji je cak jednom bio i MVP kola...

Kolossos, u kojem igra Diego Kapelan je zavrsio na 10. mjestu sa omjerom 8-18, dok je Kavala Nemanje Mitrovica zasvrsila na posljednjem 14. mjestu sa omjerom 5-21 i od slijedece sezone igra u nizem rangu, za nadat je se da ce Mitrovic preci u neki jaci i stabilniji klub...
Pravda za Papeta!
Vest koja svakako ne može nikako da oduševi navijače Srbije, a koja će rivalima na Evrobasketu doći kao “kec na 11“ - Miloš Teodosić moraće na operaciju i gotovo sigurno će propustiti najveće evropsko reprezentativno takmičenje Sloveniji. Strahovanja da je povreda, koju je plejmejker CSKA zaradio u susretu sa Himkijem, ozbiljnije prirode potvrdio je vodeći čovek CSKA Andrej Vatutin.
“Nažalost, Teodosić mora da ide na operaciju. Već smo kontaktirali doktore u Nemačkoj i uskoro ćemo dobiti odgovor kada će biti operisan i ko će to obaviti. Oporavak u slučaju ovakvih povreda traje između dva i četiri meseca“, izjavio je Vatutin za rusku televiziju.
Ova vest će ozbiljno uzdrmati ambicije našeg nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu, koje startuje 4. septembra. Teodosić je vođa tima i uz Krstića nesumnjivo najbolji igrač reprezentacije Srbije. Ove godine je uvršten u drugu petorku Evrolige.
Sa CSKA je osvojio ruski šampionat i došao do svog četvrtog plasmana na fajnal for najboljeg evropskog takmičenja, ali je opet ostao bez trofeja posle poraza u polufinalu od bivšeg kluba Olimpijakosa.
“Nažalost, Teodosić mora da ide na operaciju. Već smo kontaktirali doktore u Nemačkoj i uskoro ćemo dobiti odgovor kada će biti operisan i ko će to obaviti. Oporavak u slučaju ovakvih povreda traje između dva i četiri meseca“, izjavio je Vatutin za rusku televiziju.
Ova vest će ozbiljno uzdrmati ambicije našeg nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu, koje startuje 4. septembra. Teodosić je vođa tima i uz Krstića nesumnjivo najbolji igrač reprezentacije Srbije. Ove godine je uvršten u drugu petorku Evrolige.
Sa CSKA je osvojio ruski šampionat i došao do svog četvrtog plasmana na fajnal for najboljeg evropskog takmičenja, ali je opet ostao bez trofeja posle poraza u polufinalu od bivšeg kluba Olimpijakosa.
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Cim je Sportando.net prenio informaciju onda mora da je tako. No, sacekajmo, ja ipak mislim da ce igrati. I da ne bude igrao, oni su za nas drugi svijet.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne igra Teodosic 100%.Valutin potvrdio.Valjda ce Stefan Markovic igrati.
Ako Teodosic ne bude igrao Srbija nema sta da trazi sa nama , ovo nije navijacki nego realno.Teodosic je njihov najbolji igrac ubjedljivo , sto se tice ostalih igraca vecina je u padu forme i ne igraju kao tim nikako, jos ako ne bude Teodosica rasulo. I znam da su i dalje bolji tim na papiru al to nista ne znaci.
Vatutin je rekao da ga ceka pauza od 2 do 4 mjeseca. Vidjet cemo.Aleksa9 je napisao/la:Ne igra Teodosic 100%.Valutin potvrdio.Valjda ce Stefan Markovic igrati.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
izgleda da teodosić neće na operaciju
-
- Kontakt:
pa sad ide li ili ne ide imali ista oficijalno??filip13 je napisao/la:izgleda da teodosić neće na operaciju
Svabe su mu rekle da ne treba operacija i da se moze oporaviti sa posebnim tretmanom, ocekuje se povratak za 2 mjeseca...teletovic12 je napisao/la:pa sad ide li ili ne ide imali ista oficijalno??filip13 je napisao/la:izgleda da teodosić neće na operaciju
Pravda za Papeta!
Ma to i nije neka steta svakako je star i istrosen, ni sjena nekadasnjeg Todora.Dufresne je napisao/la:Gecevski ne igra u Sloveniji...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kikan " onclick="window.open(this.href);return false;
Ne mogu vjerovati. Cak tri puta Kikan zakucao ... Mada bih volio jednom za zivota vidjeti da odradi vise od 10 skokova .. Ipak je dobar nas Kikan.
Ocekujem lijepa iznenadjenja na konferenciji za stampu 19. juna

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Ocekujem lijepa iznenadjenja na konferenciji za stampu 19. juna![]()
Buraz, stvarno mi nije cilj da se s tobom prepirem ali zasto pises/te na taj nacin? Podpaljuje se ljude bez razloga.. I sta sada imamo od tvog posta? A, gdje je 19. Juni ... Ili napisi nesto konkretno ili zadrzi info za sebe... Sad ocekujem Lumani-ja da potvrdi tvoj info ... Jos jednom, izvini na uletu al to vam svakako nije fazon ...
Da si nekada bio normalniji u konverzaciji sa mnom, napisao bi ti, ali posto nisi ne vrijedi. Koliko se sjecam.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Da si nekada bio normalniji u konverzaciji sa mnom, napisao bi ti, ali posto nisi ne vrijedi. Koliko se sjecam.
Ovo sto ti radis se ne tice odnosa mene i tebe nego cijelog foruma. Ti pocnes, ostali nastavljaju u nedogled ... Ako ti je to cilj, onda je povlacim svoju izjavu, a ti nastavi kako zelis ... Toliko ...
E nek si neno i ti jednom napisao post u kojem ima optimizma i nade, inace u 90% slucajeva je doomsday scenario...neno#4 je napisao/la:Ocekujem lijepa iznenadjenja na konferenciji za stampu 19. juna![]()

Ako ce na pressici objaviti da Savovic igra za nas, za mene i vise nego dovoljno...

Pravda za Papeta!
Onda me nisi pratio dovoljno. U proteklim kvalifikacijama nakon prijateljske utakmice sa Slovenijom gore kada je Crni izgubio sedam - osam lopti, branio sam ga svim silama, onda Persu, onda Masica i Sinanovica. Ja sam uvijek optimista, samo sto se mora razmisljati hladne glave sto ce nasi i uraditi. Prvo odlicne pripreme, a onda Latvija kao da je finale.Dufresne je napisao/la:E nek si neno i ti jednom napisao post u kojem ima optimizma i nade, inace u 90% slucajeva je doomsday scenario...neno#4 je napisao/la:Ocekujem lijepa iznenadjenja na konferenciji za stampu 19. juna![]()
![]()
Ako ce na pressici objaviti da Savovic igra za nas, za mene i vise nego dovoljno...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.